Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzasku myśli i uczuc

Między młotem a kowadłem

Polecane posty

Gość coś z szafy
a co, prawdomówny lekarz jest gorszy od kłamczucha?

Gość Może jednak trzeci
Proponuję olać obu, a w pewnym momencie pewnie pojawi się inny, trzeci, który będzie tym, na którego czekasz. Ten "drań" teraz Cię pociąga, ale na dłuższą metę nie ma sensu bo nie będziesz mogła na nim polegać a On będzie chodził własnymi ścieżkami. Ten drugi znów może Cię zacząć ograniczać i być zazdrośnikiem skoro już teraz tyle wypisuje. Daj sobie czas i luz :)

Gość coś z szafy
Jak facet nie wie jak wybrnąć to zrzuci na zły gust lekarza. Dłuuugo szukałam takiego któremu będę się podobać :D Byłeś u wróżki? :) Co i jak obstawiamy dzisiaj? :classic_cool: Muszę sobie jakoś zrekompensować samotność i myślę jak pomnożyć 50zł :)

tzreba przeprosić autorkę za psucie jej topiku naszymi dyrdymałami- :) p.s.United musi wygrać :classic_cool:

Gość coś z szafy
tak. Przeproś ją. Myśl o mnie, a nie o swoich sympatiach i antypatiach :)

Gość coś z szafy
"muszą, ale mogą" nie można Ci ufać :classic_cool:

Gość coś z szafy
Ewidentnie zostawiasz sobie furtkę, żebym potem nie mogła Cię obciążyć złym humorem jak się okaże, że Twoje piłkarskie pobożne życzenia są nic nie warte! :classic_cool:

Gość coś z szafy
niewarte * tfuu tfuuu

Gość mał@
droga autorko wszystko zależy od tego ile masz lat i czego chcesz bo jeśli masz np lat 20 to bierz bez zastanowienia niegrzecznego chłopca gwarantuje ci że nic z tego długiego i trwałego nie będzie ale to co przeżyjesz przy nim będzie pewnie niezapomniane wyszalejesz się a za kilka lat będziesz to miło wspominała. ciepłe kluchy odpuść w ogóle chyba że lubisz taki typ faceta ale jak do mnie by ktoś notorycznie pisal to normalnie..... ja ci powiem z mojego doświadczenia byłam z niegrzecznym chłopcem mając 22 lata trwalo to 8 miesięcy zranil mnie potwornie ale wyszumiałam się przy nim wybawiłam i do dziś dzień usmiecham się na myśl o wielu sytuacjach dzięki niemu właśnie bylam gotowa na poważny zwiazek bo wiedzialam co mi nie odpowiada w mężczyznach jakie zachowania i czego unikać. z cieplymi kluchami też byłam i to była okropność facet kompletnie niedecyzyjny do tego kiedyś się popłakał jak nie miałam ochoty na seks i żadnych dobrych wspomnień z tego nie mam. jednak jesli masz np lat 27 i oczekujesz już od życia czegoś stałego masz jakieś plany typu dom rodzina itp to odradzam oba typy.

Gość coś z szafy
Bo mnie to denerwuje, i zaskakuje trochę...na taką skalę jeszcze mi się nie zdarzały. Znajdzie się winnego tego smutnego procederu i wyciągnie konsekwencje. Pieniądze zainwestuje w jakąś ruchomość, pan z monopolowego doradza mi jednoznacznie, nie tak jak Ty pokrętnie. Widać on się nie musi "układać"

Pieniądze zainwestuje w jakąś ruchomość, pan z monopolowego doradza mi jednoznacznie, nie tak jak Ty pokrętnie. Widać on się nie musi "układać" 50 zł w nieruchomość...hmmm - to rzeczywiście prosta decyzja bez odpowiedniego ułożenia...czysty monopol...:P

Gość coś z szafy
Rooney dobry jest :classic_cool: kupie sobie lody, zaskoczę pana z monopolu. Zjem i będę płakać :)

Gość coś z szafy
idę do sklepu. Kupić Ci coś? Uprzedzam pytanie, w moim sklepie wisi tabliczka "kasjerek nie sprzedajemy", może coś innego?

soczek pomarańczowy bez kasjerki proszę...:P już jestem strasznie zły bo jest 1:1

Gość coś z szafy
a u mnie na stronie dalej 0:1 :)

nowy bramkarz United to mameja straszna- chcę tam Boruca lub Kuszczaka - nędzne marzenia...:(

Gość coś z szafy
jest 1:1. Nie mogę kupić Ci soczku, bo zaraz pojawią się głosy, że latam w czasie meczu po soczki.Chyba, że udam, że kupiłam przypadkiem żeby wyjść z twarzą :)

Gość coś z szafy
popłacz sobie chwilkę :) a ja idę

Gość coś z szafy
Tak będzie ;) Oddaje Ci moją wódkę z lodówki i zostawiam samego, bo zaraz będziesz gryzł pewnie :)