Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziwne że

Moje teoria o ludziach zakładających te durne tematy o dziewictwie i prawiczkach

Polecane posty

ja mam uczucia, myslisz ze nie mami nic mi sie nie nalezy? jestes zgorzknialy...

wszystko jasne po prostu jestes o mnie zazdrosny i lecisz na mnie, stad sobie mnie obrzydzasz. ochlon facet :) i nie zaprzeczaj, ja wiem swoje bo takie rzeczy widac i wielke osob poznalam przez neta to juz nie byli tacy 🖐️

Gość Drakon.....
"Kto, wykorzystując bezradność innej osoby lub wynikający z upośledzenia umysłowego lub choroby psychicznej brak zdolności tej osoby do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem, BSA - chodziło mi o brak taktu i lekkie przegięcie, nieadekwatne do jej pisania poza tym z tej choroby psychicznej musi wynilkać, zgodnie z art. 198 k.k., brak zdolności tej osoby do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem, sama stwierdzona choroba psychiczna to za mało, bo nie musi powodować braku zdolności danej osoby do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem

Gość bsa ty chyba na glowe upadles
jesli te fotki tej laski sa ladne :O:D przecietniara jaka mozna zobaczyc na miescie :O:D

Gość Drakon.....
ja i tak wolę blondynki, nie mój typ

Gość Drakon.....
BSA - być może i masz rację, ale jednak pisanie o tym jest trochę niesmaczne, przynajmniej moim zdaniem

jakos wszystkie randki a na pewno wiekszosc mialam udane, wystarczy kiwnac palcem i dac poczucie ze samiec dominuje a tak nas prawde sie nim zywic i poniekad wykorzystywac go. proste, bo wy jestescie mniej inteligentni i nie rozumiecie wszystkich rzeczy. ale dzieki za komplement choc w jednym wzgledzie.

Gość Drakon.....
pisałem wcześniej że pierwsza cecha wspólna dziewczyn to to że uwielbiają gadać, druga cecha - uwielbiają komplementy

Gość Drakon.....
dobra, nieważne

Gość martva to nie ty ich wykorzyst
ujesz, ale oni ciebie. Ty biedny dzieciaku... Aż mi cie szkoda, jestes taka glupiutka. Skad ty bierzesz takie teorie? ALe przynajmniej ruchacze maja z ciebie pozytek, bo swiat raczej na twoich narodzinach nie skorzystal 🖐️

Gość martva ilu mialas
partnerow?