Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziwne że

Moje teoria o ludziach zakładających te durne tematy o dziewictwie i prawiczkach

Polecane posty

"Owszem." Czyli jednak moje "psychiczne" myslenie produkuje właściwie wnioski. 🖐️ "To bądź?" Gdybym potrafił być to bym był. Rozmawiamy o abstrakcyjnej sytuacji, że miałbym jednak kobietę. Mi by przeszkadzało to, że w tej sferze ona dominuje. Duże prawdopodobieństwo, że jej też po czasie. 🖐️ "Sam mówisz, że Twoje problemy wynikają z psychiki. Skoro masz problemy z psychika, to (na Litość Boską), czemu uważasz, że Twoje widzi mi się jest prawidłowe. Czemu nie odwrotnie? Czemu myślenie ludzi "normalnych" ma być nieprawidłowe? Wytłumacz mi ten absurd!" To nie jest kwestia tego co jest normalne, a co jest psychiczne. 🖐️ Po prostu łatwo jest pisać o sytuacji hipotetycznej, która nie dzieje sie naprawdę. Wtedy często przenośisz swój aktualny stan psychiki, który odpowiada zupełnie innej sytuacji, na tę omawianą. To prowadzi do produkowania nieprawidłowych wniosków. Coś na kształt kobiet mających wysokich facetów psizących ze mogłyby byc z niskim albo kobiet kochających się w niegrzecznych chłopcach piszących, że wolą tych grzecznych. 🖐️ Nie twierdzę, że mója opinia jest jedyna prawidłową. Moze nawet bym ją zmienił zgodnie z wspomnianym wczesniej mechanizmem adaptacyjnym. Ale na ten czas uwazam tak a nie inaczej. Nie chciałbym być mniej dosiwadczony od swojej partnerki, uwazam to za uwłaczające meskosci. "Ewentualnie jest to częścią choroby - choroby się leczy, gdyż owszem, są naturalne, ale niepożądane/niszczące." Większośc facetów takie coś posiada. Tak jak fact nie chce byś słabszy w łóżku od poprzednika, tak nie chce mieć mniej partnerek od swojej kobiety. 🖐️ W takiej sytuacji musielibysmy leczyć wiekszosc społeczeństwa. 🖐️

oni powinni codziennie dawać - racja! :D jakoś dziwnym trafem jestem pewna, że żaden z prawiczków szalejących na punkcie dziewictwa nie byłby wierny. bardzo niska samoocena to jeden z popularniejszych powodów zdradzania.

Gość oni by dali dupy każdej która
by zechciała ich przelecieć i nie patrzyli by na to czy dziewica czy nie. Polecieli by jak psy nawet na znudzoną 50 letnią mężatkę jak by im taka pomachała koło rozporka.

Gość do żaba Letycja
atrakcyjna dziewica przewaznie jest kobieta z zasadami i z lancucha sie nie urwie. brzydki facet z ciekawa osobowoscia - moze jakas pozna ale na pewno nie seks bombe bardzo brzydki facet? taki to nawet o kolezankach moze pomarzyuc

Gość wieliczka27
Wśród moich znajomych to dziewicami są tylko zakompleksione stare panny. Nawet jeżeli ładne to mające górę problemów i płoszące wszystkich chętnych facetów.

"atrakcyjna dziewica przewaznie jest kobieta z zasadami i z lancucha sie nie urwie." a ile znasz atrakcyjnych dziewic w wieku kafeteryjnych prawiczków? no? atrakcyjna dziewica wybierze fajnego faceta, a nie prawiczka, żeby sobie obrzydzić seks na całe życie :D

Gość prawiczki z kafe
są niski chude mają wielkie bebzuny krzywe zęby cmentarz w gębie przecierkę na głowie i 5 cm włosy pod pachami

Gość IMO13850
Prawiczek bez wiary "Czyli jednak moje "psychiczne" myslenie produkuje właściwie wnioski." Ewentualnie niechcący trafiłeś w "fakty". 🖐️ "Gdybym potrafił być to bym był. Rozmawiamy o abstrakcyjnej sytuacji, że miałbym jednak kobietę. Mi by przeszkadzało to, że w tej sferze ona dominuje. Duże prawdopodobieństwo, że jej też po czasie." Gdybanie. "To nie jest kwestia tego co jest normalne, a co jest psychiczne. Po prostu łatwo jest pisać o sytuacji hipotetycznej, która nie dzieje sie naprawdę. Wtedy często przenośisz swój aktualny stan psychiki, który odpowiada zupełnie innej sytuacji, na tę omawianą. To prowadzi do produkowania nieprawidłowych wniosków. Coś na kształt kobiet mających wysokich facetów psizących ze mogłyby byc z niskim albo kobiet kochających się w niegrzecznych chłopcach piszących, że wolą tych grzecznych. Nie twierdzę, że mója opinia jest jedyna prawidłową. Moze nawet bym ją zmienił zgodnie z wspomnianym wczesniej mechanizmem adaptacyjnym. Ale na ten czas uwazam tak a nie inaczej. Nie chciałbym być mniej dosiwadczony od swojej partnerki, uwazam to za uwłaczające meskosci." Owszem, to są Twoje przemyślenia. Masz do nich prawo. Nie muszą być trafne, czy zgodne z rzeczywistością, ale są Twoje. Jedynie co mnie irytuje, to ton nieomylności jaki przyjmujesz. Tyle w temacie. No i muszę też przyznać, że będąc tylko człowiekiem, czasami nie mogę usiedzieć cicho gdy ktoś chrzani, pomimo, iż wchodzimy na terytoria opinii. "Większośc facetów takie coś posiada. Tak jak fact nie chce byś słabszy w łóżku od poprzednika, tak nie chce mieć mniej partnerek od swojej kobiety. W takiej sytuacji musielibysmy leczyć wiekszosc społeczeństwa." Większość posiada. Ty, ja, Beliar. Ale Wy "problem" ten unosicie do ekstremów.

Gość żadna normalna
kobieta nie będzie chciała faceta o którym wiadomo, że wyjebał cztery wiejskie dyskoteki pełne Kryś.

"oni by dali dupy każdej która by zechciała ich przelecieć i nie patrzyli by na to czy dziewica czy nie. Polecieli by jak psy nawet na znudzoną 50letnią mężatkę jak by im taka pomachała koło rozporka." Co zażywasz, że takie farmazony wypisujesz?

Gość IMO13850
"Jedynie co mnie irytuje, to ton nieomylności jaki przyjmujesz. Tyle w temacie." PS. Przez "ton nieomylności" miałem na myśli, twierdzenie, że większość/wszyscy faceci tak mają i nie inaczej. Bo przecież nie mogę zarzucić Ci omylności w swojej opinii. No chyba, że mówimy o przekonaniach. 🖐️

Gość do żaba Letycja
zadna normalna tez nie bedzie chciala prawiczka w wieku 25 lat

Gość IMO13850
żaba Letycja "kto jak kto, ale ja w końcu znam was na wylot" Hola! Hola! Czy to nie powinno być odwrotnie? Tyś wszakże samica i Ciebie można poznać na wylot - nie inaczej. :P

"Hola! Hola! Czy to nie powinno być odwrotnie? Tyś wszakże samica i Ciebie można poznać na wylot - nie inaczej" nie czepiaj się drobiazgów :P

Gość niektórzy są prawiczkami
przez trądzik

Gość IMO13850
żaba Letycja "nie czepiaj się drobiazgów" DROBIAZGÓW?! Czy to jakaś złośliwość skierowana w moją stronę? :P

"Ewentualnie niechcący trafiłeś w "fakty". " Podobnie, jak byc może Ty. Nie zmienia to faktu, że produkt końcowy jest prawidłowy. 🖐️ "?Gdybanie." Które Ty tez praktykujesz w tej dyskusji. Niemniej jednak nie wiedzieć z jakiego powodu, traktujesz swoje gdybanie jako pewnik, pomimo faktu, że mi zarzucasz to samo. 🖐️ "Owszem, to są Twoje przemyślenia. Masz do nich prawo. Nie muszą być trafne, czy zgodne z rzeczywistością, ale są Twoje. Jedynie co mnie irytuje, to ton nieomylności jaki przyjmujesz. Tyle w temacie." Ty nieomylnie stwierdzasz, że nie mam racji i "chrzanię". 🖐️ "Ale Wy "problem" ten unosicie do ekstremów." Ekstremów? A jaki to ma wpływ na nasze życie? Przeanalizujmy. Różnica sprowadzałaby się jedynie do tego, że pierwszą dziewczynę bym np. rzucił po seksie. Gdybym doszedł do tego etapu, że mogę wybrać to różnica nastąpiłaby jedynie w tym punkcie, ewentualnie fakcie że wybierałbym przygodne znajomości i łatwe kobiety przez pewien czas. Fakty sa jednak takie, że nie doszedłem nigdy do etapu wyboru zatem mój obecny stan niezależnie od poglądów byłby taki sam. 🖐️ Natomiast gdybym owy wybór miał to już teraz miałbym stałą partnerkę, bo dawno bym się wyszalał. 🖐️ To Ty przywiązujesz do naszych poglądów zbyt wielką wartość, przypisując im niszczycielską moc wzgledem naszego życia. 🖐️

Gość niekórzy sa prawiczkami
przez 0,5 cm krótszy palec u lewej ręki

Gość jak to mówił towarzysz
Lenin: Byt kształtuje świadomość. Więc poglądy prawiczków są ukształtowane przez ich damsko-męski byt. :classic_cool:

"DROBIAZGÓW?! Czy to jakaś złośliwość skierowana w moją stronę? " a masz drobiazg? :D "niekórzy sa prawiczkami przez 0,5 cm krótszy palec u lewej ręki" odciąć palec! :D

Gość Wróżka Gertruda
Tak Tomaszku. W 2014 będziesz miał swoją dziewczynę bo masz jasną duszę i zasługujesz na to. Musisz tylko czekać a w końcu ona pojedzie do Ciebie na przystanku i powie jak to jesteście sobie przeznaczeni.

"kto jak kto, ale ja w końcu znam was na wylot " Skąd wiesz czy nie wykazalismy się silną wolą w innych sytuacjach? Ja jestem prawy i porządny, miałem wystarczająco silnej woli by nie palic i nie pić byle tylko się przypodobać innym, nie smiecę, jak również miałem wystarczająco silnej woli by jednak zagadać do dziewczyny która mi się podobała czy spotkać się z inną. 🖐️ Gdybym miał zdradzić to tylko dlatego, że bym tego chciał ale nie chce bo jestem prawy, a umysł mam krystalicznie czysty, gdyż nie truję się używkami. 🖐️

Gość zielony żelek kartofelek
bałeś się mamy i tyle :classic_cool:

Gość ciekawe ile prawiczków
pozostaje w tym stanie bo szuka i czeka na dziewice a ilu dlatego bo nie mają z kim tego zrobić ?

"Gdybym miał zdradzić to tylko dlatego, że bym tego chciał ale nie chce bo jestem prawy, a umysł mam krystalicznie czysty, gdyż nie truję się używkami." silną wolę okazuję się w sytuacjach silnej pokusy. a picie i palenie pewnie wcale cię nie kusiły.

Gość Drakon.....
z tego co zauważyłem to one i tak nie są warte życia z nimi, więc tylko ruchanie i goodbye przynajmniej większość