Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziwne że

Moje teoria o ludziach zakładających te durne tematy o dziewictwie i prawiczkach

Polecane posty

Gość IMO13850
Prawiczek bez wiary "Nie. Ponieważ nie jesteś w stanie mi udowodnić, że owy "normalny" nie myślałby tak samo będąc w mojej sytuacji." Tak jak mówiłem - różnica doświadczenia. ;) "Według Ciebie pewnie człowiek normalny nigdy nie byłby w takiej sytuacji, bo mogą znajdowac się wniej tylko osoby z problemami psychicznymi." Dramatyzujesz. "Zakładając że masz rację co to zmienia? Nasza psychika przystosowała się do sytuacji. Też kiedyś bylismy "normalni. " I w tym problem. "Twój problem polega na tym, iż uważasz że przez to że mamy problemy psychiczne nie potrafimy wyciągać racjonalnych wniosków odnosnie naszej sytuacji." Natomiast Twój problem polega, że uważasz iż POMIMO problemów psychicznych POTRAFISZ wyciągać racjonalne wnioski. ;) "Nie masz zadnych dowodów na to, że nasza sytuacja zmienia odbiór rzeczywistości, przynajmniej jeżeli chodzi o świadomość. Co do podświadomości to bym się zgodził." Te dwa aspekty są połączone.

Gość Drakon.....
czy wszyscy wolicie blondynki czy jakims podobają się brunetki

Ja wiem że jest dziewczyna mi przeznaczona i nie robię żadnych teorii że ja niedoświadczony a ona pewnie tak. Ze ja już prawie 30 lat i w tym wieku to już bez szans. Wiem że muszę po prostu czekać bo czym że jest jeszcze te kilkanaście miesięcy w stosunku do kilkudziesięciu lat dalszego zycia razem

Gość Drakon.....
FHG - moim zdanem akurat najlepsze lata na seks i wiarę w miłośćto 18-25, więc to nie jest tak, że można czekać w nieskonczoność w następnym życiu może się uda

Gość Drakon.....
Ave - zmyślaj i kłam, one wiecznie to robią, hehe

"Tak jak mówiłem - różnica doświadczenia. " Owszem, na moją korzyść, bo to ja jestem starym prawiczkiem, a Ty nim nie byłeś. To Ty nie wiesz co byś czuł w takiej sytuacji, jednocześnie uważając, że to co ja czuję jest błędne. 🖐️ "I w tym problem." czemu problem? Co to zmienia w naszej sytuacji? 🖐️ Przedstwiasz to tak, jakby nasze pogląd miały prowadzić do czegos stricte negatywnego. 🖐️ "Natomiast Twój problem polega, że uważasz iż POMIMO problemów psychicznych POTRAFISZ wyciągać racjonalne wnioski. " A co jest nieracjonalnego w moich wnioskach? Byłbym postrzegany jako mniej męski, zatem trudno żeby nie dała mi tego odczuć przez podświadome zachowania. A skoro dałaby mi to odczuć to tak bym o sobie pomyślał(pomijając fakt, że mam swój rozum i sam wiem że jestem mało męski, co jest faktem). Ja natomiast nie chciałbym być mało męski i mniej dominujący w związku z kobietą. To też jest fakt. Gdybać można czy mim otego faktu bym z nią został, rozstał się i poszedł zaliczyć inną, zdradzał czy może popełnił samobójstwo ale to że mi by to przeszkadzało to fakt. Tak jak faktem jest że przeszkadza mi mój brak męskości w innych aspektach życia. 🖐️ "Te dwa aspekty są połączone." Owszem ale nie identyczne. Przyczyną mojego stanu jest podświadomość, wspomagana przez świadomość(wtedy gdy jeszcze nie miałem nad nią pełnej kontroli). 🖐️

Gość Drakon.....
ale może być blondynka z tym czymś albo brunetka z tym czymś

Wiem że czeka gdzieś na mnie dziewczyna. Taki ktoś jak ja nie może nie zostać zauważony przez los. Przyszły dobry ojciec dla dziecka. Za dwa lata poznam moją przyszlą żonę

Gość Drakon.....
w każdym razie nawet jak mi sie podoba dana laska to informacja że już sie z kimś seksiła powoduje że automatycznie czuję do niej odrazę, finito

No to wtedy i jedna i druga mi sie podoba. We Francji mnie wypytywali o kontakty z dziewczynami, czy kiedys mialem, to mowilem ze nie za bardzo.

Gość Drakon.....
oczywiście w tej sytuacji odpada kwestia małżenstwa i posiadania córki bo skoro ja nie ruchałem w wieku 16 lat, to bym nie zniósł, zeby ktoś ruchał moją córkę jako 16-nastolatkę

Gość Drakon.....
BSA - nie upilnujesz

Prawda! Ja się w noicy wyszalałam i nie będę truć a te gówna jak zawsze ze swoja pseudo morsalnością hahah...

Gość to ciekawe czemu wojak na
przepustce nie przepuście żadnej cipie i parze cycków :classic_cool:

Gość Faith Hope Gloryyyy
będę zawsze prawiczkiem dla Jezusa ❤️

Gość Drakon.....
Martva - może jesteś już zapłodniona i za 9 mies. bachor

Gość 20 grudnia 2012
a po co dzisiaj chce w jakis wyjatkowy dzien to zrobic :classic_cool:

żal mi was, jestescie takim niczym ze musicie doplacac za sex hahahahah...komedia...

Gość Martua
Moja macica została wycięta przez lekarzy jak miałam 8 lat bo wypadała :(