Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana kafeteria

tu nie mozna normalnie porozmawiac bo zaraz sa wyzwiska

Polecane posty

jednak to forum w jakis sposob uzalenia. od dzisaj robie sobie przerwe, najdluzsza jak sie da.

Ojtam ojtam, to tylko taki folklor. Jest tu może śmietnik, ale swoboda wypowiedzi daje poczucie naturalności i nie krępuje można komuś ubliżyć można się i zakochać :classic_cool:

nie mozna sie zakochac, bo chyba w sumie kazda osoba, z ktora tutaj gadalam, okazywala sie jakas pieprznieta. znam to forum od dawna, nie raz sama sie podszywalam, ale coraz gorszy syf jest

Gość ptasiek nastroszony
ciągnie swój do swego....

Gość burgund i cyklamen
to po co siedzi na syfie, chyba że lubi

wlasnie nie wiem po co :O

w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość vbjde
a ja bylam szczesliwsza i mialam wiecej czasu poki nie poznalam kafe 4 lata temu

Gość albo na słonia
ja tutaj siedze jakieś 2.5 roku i bardzo żadko widze jakieś wyzwiska

Gość umpa lumpa
faktycznie, wielu ludzi nie potrafi normalnie doradzic, tylko zaraz generalizuja, wyzywaja, osmieszaja. Zdarza sie to tez w tematach powaznych, niestety, w ktorych ludzie szukaja pomocy. Ludzie, wyluzujcie troche, przeciez po drugiej stronie monitora siedzi rowniez czlowiek, taki, jak i wy, ktory czuje i ktorego slowa rania.

to forum w jakis sposob uzaleznia, poza tym zapycha czas, rozsmiesza jak jest sie smutnym. to prosta wrecz prostacka rozrywka. zamiast poczytac ksiazke to odmozdze sie przed kafe, poczytam, ze inni maja gorzej niz ja, o cos zapytam, komus cos doradze, i tak mija kolejny bezowocny dzien.

Ale jak mam kurwa normalnie z wami dyskutować? Wasza glupota rozwala mnie na części pierwsze. Jestem bardzo spokojnym człowiekiem, ale tutaj nie mogę, jak widzę takie idiotki to musze po nich pojechac.

vbjde a ja bylam szczesliwsza i mialam wiecej czasu poki nie poznalam kafe 4 lata temu jakbym czytala o sobie :O dlatego mowie sobie DOSC!!! za duzo czasu tu stracilam, poglebil sie moj marazm, moja depresja, to forum jest gorszym pograzeniem dla ludzi z depresja i nerwica :O dzisiaj juz wchodzilam tutaj rano. teraz jak zamkne te strone to juz nie chce tu wchodzic. zobaczymy, jak dlugo wytrzymam.

czasem zdarzaja sie ludzie mili i sympatyczni, z nimi chcialoby sie nawet miec kontakt. ale co z tego, skoro ten kontakt jest i tak wirtualny? zreszta mozna sie przejechac, bo nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie. to forum jest specyficzne, sporo tu udawania ze strony niektorych, szczegolnie czarnych nickow. jakies projekty, forumowe intrygi.

Jeśli chodzi o bycie pieprzniętym to nie przeszkadza to przecież w zakochiwaniu się. Nie bez przyczyny mawia się iż ktoś kocha jak wariat :classic_cool:

męska rzecz, mozna sie zakochac ale nie w kims kogo nie znasz. no na boga, jedna z popularnych uzytkowniczek okazuje sie jakims gimbusem, inny popularny uzytkownik jakas starszawa kobieta, no powiedz mi, czy to normalne, tak udawac?

Ja nie mówię że to łatwe ale że jest to możliwe :D A takich "dziwadeł" to ostatnio się porobiło wcześniej nie było tu chłopów udających baby :D

no wlasnie o tym mowie! zawsze to forum bylo "specyficzne" ale jest coraz gorzej. dobra, zmykam juz. juz tu nie wejde. najpierw zrobie sobie test samej siebie i przez tydzien nie wejde. zobaczymy jak bedzie :)