Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linijka-bez-podziałki2

Idiotyczne zachowanie koleżanki mojego chłopaka- oceńcie ją, proszę:)

Polecane posty

Jakbyście nazwali zachowanie dziewczyny, która ma się za niesamowicie rozrywkową, w domu na dooopsku nie może usiedzieć, ciągle organizuje wyjazdy (chociaż nikt ją nie prosi), wścieka się jak ktoś nie chce jechać, zabiera tylko swoją paczkę znajomych, czyli z 6 osób... Ciągle zaprasza mojego chłopaka, ale on nie chce jechać, bo ja nie chcę... Ona działa mi na nerwy. A kiedy mój facet organizował (tydzień temu) imprezę na której było dużo osób, których ONA nie znała, to kiedy przyjechała na miejsce i zobaczyła, że prawie nikogo nie zna, to wściekła się i wróciła do domu? (bo mówiła, że nie będzie się bawić z obcymi) Prawda, że idiotka?:) (dodam, że jej nie znoszę^^)

hmmmmmm po prostu to ona chce miec nad wszystkim kontrole . a inni nie zauwazyli tego do tej pory , z nikim znajomym na ten temat nie rozmawialas?

No właśnie dlatego też jej nie znoszę. Bo wszyscy akceptują jej chamstwo i to, że się ciągle rządzi. Im to nie przeszkadza! Mowią, że ona zawsze taka była... :(

wydaje mi sie , ze te grono jej najblizszych przyjaciol jest tak zjednoczone , ze nawet jezeli komukolwiek cos nie podoba sie w niej zachowaniu to po prostu to przemilczy . wg mnie po prostu nie zwracaj na nia uwagi , a jak cos Ci sie nie podoba to walcz o swoje , pokaz delikatnie ze masz swoje zdanie.

@Agatka1586 No właśnie walczę:) Nie mam zamiaru się z nią zadawać, mam ją za idiotkę i z byle kim nie będę się kumplować. Zresztą i tak nie ma na to szans. Jak widać, ona nie przyjmuje nikogo do jej "zaszczytnego grona pszyjaciuł":) @bieu Dzięki:)

A może ktoś jeszcze coś powie?