Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gumka do włosów

Ale poznałam "faceta"?:)

Polecane posty

Gość aneta jak kometa
"Koleżanki nie chcial zaprosić jej facet, bo miała zonę! " jak kolezanka miala zone, to nie dziwota, ze nie chcial :D

Gość gvebaebharbh
A ja nadal nie rozumiem, przecież skoro nawet woda nie spłukała brudu po tym gościu to ten brud musiał być widoczny! Przecież to widać na kilometr (i czuć), że ktoś jest brudny, więc jak mogłas tego nie zauważyć i wejśc z nim do wanny?? Fuuuuuj.

gumka do włosów, powiem Ci, że mój facet miał takiego znajomego, jeździł audi i w ogóle co to nie on, gruba kasa w portfelu, nowe mieszkanie, a w nim ruina; nie miał tam nic zrobione, chyba przez trzy lata, syf tam był totalny, ale zmienił się jak poznał laskę

dziewczyna-nie rozpamietuję, tylko czasem mnie śmiech a czasem zal bierze, że takiego becwała los mi dał:) aneta- no tobie nie zdarzaja się literówki:D:P

no tak gumka, dokładnie o tym mówie, i tamten ( nie brudas - inny ) pofiglował sobie troszke z Twoją koleżanką na boku :D dobrze sie rozumiemy :D:D nie jestem tępy, spokojnie :D

Gość dziewczyna igrająca z ogniem
Los? Raczej Ty sama...

a coś mi się wydaję że gumka szukasz(łaś) faceta z wypchanym portfelem, tylko nie wiedząc co kryje się głębiej wdepnęłąś w śmierdzące gówno. Wybacz że tak ostro ale takie mam spostrzeżenie, może mylne, ale zawsze.

zimny-nie, mam swoje i mi wystarczy. Mam swój dom, auto droższe jak jego, nie chwale się!Ale jesli pytasz...szukałam spokojnego, bez nałogów! Zimny-nie mam szczęscia w milości ale w interesach owszem. Zreszta mieszkałam duzo lat za granicą, tu miałabym pewnie g...:)

niestety odnoszę podobne wrażenie, jak "zimny"

To bęcwał, czy jednak Ci imponował? Niezbyt spójna ta Twoja opowieść..

"kasiasty" to był...:-Dże az strach. na randce łazilismy bez celu, bo bal się,że musi zaplacić za nas w kawiarni, w koncu ja mowię: choźmy czegos się napić i zjeść coś slodkiego, zaplaciłam ja! to była 1 "randka".

Gość belerofront
wiesz co gumeczko, jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby po jego wyglądzie, zachowaniu i tym jak dba o czystość samochodu nie mogłaś poznać jak ma w domu, przecież te rzeczy się pokrywają

belerofront-samochod byl nowy, a piach na wycieraczce może byc u najwiekszego czyściocha. Może jakby to nie byłyzimne m-ce, to widzialabym więcej na 1 randce...:)

Gość nic nie kumam z ta wanna
poco wlazilac z nim nago do wanny ... do czego to mialo prowadzic, czy poprostu szpan jakuzi ? bo nie kumam. dlamnie to jasny znak ze laska chce czegos wiecej jak sie przedemna rozbiera, sex nie musi byc w wannie ale i poza nia po kąpieli

Zimny-racja brudas był. Toteż zrazilam się do facetow. Nie roztrzsam, ale napisałam tylko dlatego,żeby dać przykład jacy bywaja rowniez panowie. Wielu facetow ostatnio wylewało żale na kobiety.:)

Gość belerofront
ale generalnie jaka jest konkluzja z tego doświadczenia, bo przecież wiadomo, że na całym świecie zdarzają się brudasy i to obojga płci więc nie wiem czy uważasz to za coś odkrywczego?

belerofront- nic odkrywczego. Ale nasunął mi się w ub. tyg. temat, jak facet pisał, ze nie chce laski bez m. ze laski tylko czyhaja na to aby się wepchać do czyjegos m. reasumując wychodzilo na to, że tylko panowie mją swoje mieszkania, a kobiety nie. A tu przykład i faceta, ktory jest chytry i w zasadzie nie ma gdzie mieszkać.

Gość belerofront
tak się przejęłaś tematem jakiegoś niewydarzonego pryszczatego prawika?