Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gumka do włosów

Ale poznałam "faceta"?:)

Polecane posty

gumka, a Ty naeżysz do przebojowych kobiet sukcesu, które osiągają wysokie szczeble w dobrych korporacjach.... tyle tylko że brakuje im miłości. I często ( nie mówie tu o Tobie ) takie kobiety "odbijają" mężczyzn innym kobietom, które wybrały miłość zamiast kariery...

Gość belerofront
skoro jesteś takim "światowcem", to pewnie zauważyłas, żę dzisiejszym pannom to się juz w dupach poprzewracało, niczego soba nie prezentują a szukają księcia z bajki i nie mam tu na mysli tylko względów finansowych

Zimny-racja, odbijaja. Ale mnie tez odbiła kolezanka z piaskownicy:) Jak studiowałam na uni pare ladnych lat temu to nie była bulka z masłem. zajęłam sie nauka a ona chlopakiem. Dzisiaj cierpią widząc 2 chorych dzieci i kwaszą biedę. Cos za coś. molibdenianoarsenian amonowy -mam usmiech na twarzi i osłupienie zarazem. Nie poszlam sie załatwić:) Juz sobie wyobrażam mnie na wychodku:-D jeszcze bym tam wpadła.:-D belerofront-masz rację, ale nie wszystkie takie jestesmy:)

No ale jak to pojąć? facet pracuje, zarabia, konto rosnie, bo się chwalił, a mieszka jak dziad:o nic nie kupuje nawet sobie! Wszystko stula. I jeszcze mi sie cos przypomniało...Przyjechał kiedys i przywióżł mi...chemiczny produkt:) ja patrzę a tam data ważności 2005 rok:D

Gość belerofront
gumka, doskonale wiem, że nie wszystkie ale niestety znakomita większość i co najgorsze tendencja ta ulega pogłębieniu :O

Gość belerofront
a sprawdzałas jego papiery, może to Szkot? :D

Gość belerofront
szkoci to sknery, ciuła na konto i szkoda mu kasy na inne rzeczy i jeszcze pewnie fura w kredycie :)

Gość belerofront
jednak daje zarabiać skoro trzyma na koncie a nie w funduszach inwestycyjnych czy innych instrumentach finansowych :)

Romantyk! :) Czy tym środkiem chemicznym nie było mydło czasem? Sam nie potrzebował to mógł zaszaleć i Ci ofiarować. :D Nie no, ale masz dużo racji. Kobiety oskarża się o materializm, jednak odnosze wrażenie, że nie jest to teraz uwarunkowane płcią.

Gość fotel
tak to czytam i dochodzę do wniosku ,że oboje jesteście patologią.P.S. wpisy offermy mnie rozjebały.

Gość belerofront
długofalowo i owszem, zarabia się :) ale chyba nie to jest sednem tematu? :P

W energetyce, steruje tam jakąś maszyną. On byl po ZSZ:( ja po Uni:-D koleżanka mów, że popełniłam mezalians intelektualany:) No nie mogłam się opęzić od tel. dostał doła podobno, bo jego siostra do mnie zadzwoniła, że się niby zaangazował etc. Powiedziałam, że lubię rozmawiąc na inne tez tem. np. o literaturze...i poezji, że nie mamy w zasadzie nic ze soba wspólnego...

Gość fotel
co to jest unia.

Gość belerofront
uniwersytet :P

Gość belerofront
no co? :)

Gość belerofront
że niby źle? :)

Gość fotel
ale jaki uniwersytet? gdzie? diabeł tkwi w szczegółach.