Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaagw

oceńcie i doradzcie bardzo proszę !!

Polecane posty

Gość madziamadziamadzia
ładna :) oczywiście wszystko jeszcze zależy od Twojej figury :) ale sukienka bardzo ładna :)

Gość kasiaaaagw
dziękuję. nieskromnie powiem, że sukienka leży podobnie jak na modelce ze zdjęcia, bo mamy podobna budowę ciała. no i jestem wysoka - więc jest raczej ok dobrana do figury. ale ja nie wiem co do tego pasuje. jakie kwiatki, fryzura fryzura. no jakos mnie przerasta możliwość wyboru.... tego jest tak duzo

Hej.Jeśli chodzi o uczesanie zdecyduj się na spięcie włosów - tak jest wygodniej, a przy okazji ładnie wyeksponujesz u wydłużysz optycznie szyję. Kwiaty zależą od twojego gustu.Proponowałabym mały bukiet w żywym kolorze (długi bukiet czy długie pojedyncze kwiaty mogą nieładnie kontrastować z szerokim dołem sukni). Z biżuterią nie przesadzaj - wiszące kolczyki wystarczą. Ew. jakiś delikatny diadem na głowę (a do niego welon).

Gość kasiaaaagw
dziękuje bardzo za odpowiedz. włosy prawie na pewno chce miec spiete, np w kok. jestem nieprzyzwyczajona do rozpuszczonych. czy do konkretnych rodzajow sukni pasuja konkretne rodzaje kwiatów? bo jeśli ważny jest kształt bukietu to moze i rodzaj kwiatkow? czy bukiet - mala kulka ze slonecznikow będzie ok? :) albo mala kulka z lilii i frezji - ale to opcja bez koloru...

Słoneczniki to ciekawa propozycja, bardzo oryginalna i rzadko spotykana :) Wydaje mi się jednak (biorąc pod uwagę delikatne wzory na sukni),że bukiet powinien być z "subtelniejszych kwiatów" - może mirt, konwalie...Wiele zależy od terminu ślubu - części kwiatów nie dostaniesz w niektórych porach roku.

Gość beata112
co do kwiatów to konwalie ,z biżuterii to tylko kolczyki i bransoletka,włosy upięte bez żadnych loczków,do tego diadem i welon.

Gość beata112
potrzeba czarna wstęga w pasie i korona na głowie

Gość Moim zdaniem do tej
sukni nie pasuje welon, może być np ozdobna opaska lub kwiaty we włosy, jeśli chcesz welon to bez diademu, lub diadem bez welonu.

Gość taka draka nijaka
Glupia jestes i tak sie rozwiedziecie. Powodzenia idiotko.

Gość beata112
jeszcze kij do ręki żeby młodego i teściów poganiać i weź 2 welony,głupia krowo

Gość beata112
ktoś się pode mnie podszywa

Gość beata112
nikt sie nie podszywa tylko mi sie w główce pierdoli