Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INNA niż INNE

Chciałabym pójsc do klubu - jak tam jest...

Polecane posty

Gość INNA niż INNE

Jeszcze nigdy nie byłam w żadnym clubie. Chciałabym kiedys pojsc i przekonac sie jak jest w takich miejscach. Niestety nie mam z kim, mam problemy w nawiązywniu znajomosci i praktycznie zadnych znajomych z ktorymi moglabym sie udac. Sama nie pójde bo jestem zbyt nieśmiala, nie wiedzialabym jak sie zachowac, w co ubrac, jak sie cos kupuje, zamawia, no generalnie bylam bym mocno zestresowana. Teoretycznie moglabym pojsc do takiego miejsca, z kims poznanym przez internet - ale takie formy poznawania są wbrew mnie, nie czulabym sie komfortowo, a świadomosc, ze poznałam kogos przez internet wzbudziłaby we mnie niesmak. Pewnie juz nigdy nie dowiem się, jak jest w klubie. Zebym tak byla inną osobą. Przypuszczam, ze same kobiety, dziewczyny nie chodzą do takich miejsc.

Gość INNA niż INNE
Czy ktoś na tym forum tez nie byl w klubie, czy wszyscy juz zaliczyli to miejsce?

Cale moje studia spedzilam w klubach nawet malzonka tam poznalam:))) Jak jest w klubach - jest muzyka, parkiet i sie tanczy. sa swiatla, ludzie. raz jest fajnie a czasem jak muzyka i atmosfera nie ta to nudnawo. czesciej jednak jest fajnie. Sama nigdy nie chodzilam ale z kolezankami tak.

Gość 6666:)
w klubie jest tak że przychodzi do niego pełno dresów którzy zaczepiają zajęte dziewczyny i dochodzi do napierdalania się klubowiczów. czasami z nudów bramkarz komuś najebie. muzyka przeważnie jest chujowa i atmosfera też

Oj zalezy jaki klub i nie chodza tam same dresy choc czasem i tacy sie zdarzaja. ja czasem poznawalam calkiem porzadnych gosci.

Gość INNA niż INNE
no tak ale samej to głupio tam isc

Gość INNA niż INNE
jakbym miala kolezanki to nie tworzylabym durnego topicu, tylko bym poszla i sama sprawdzila.

Gość opiniodawczyni
tak jest w klubie: jak jest ciemno to się publicznie w nosie dłubie

Gość dfdfdfffdfdfdfdf
jestem juz niemloda a tez nigdy nie bylam w zadnych klubie i jakos nie zaluje

Ja zawsze chodziłam raz lub dwa razy w tyg do klubo... ostatnim czasem sie opuściłam heh...ubierasz się tak żeby było Ci wygodnie bo w końcu idziesz sie tam bawić...ale bardziej wyjściowo niż na co dzień. Ja do klubów zawsze zakładam szpile cos obcisłego a dół i jakąś fajną bluzkę nawet bokserke.. a jak zamawiasz? normalnie dochodzisz do baru i prosisz np piwo nic trudnego. Na pewno masz jakąś chociaż jedna koleżankę która z Toba pójdzie... nie idź z nikim poznanym przez neta bo nie wiadomo kto to bd..