Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Objawiooonnnaa

mam dość pozerów, koksów, imprezowiczów-ćpunów,karierowiczów i innych cudaków!

Polecane posty

Oj nie przejmuj sie tym co gada ten oszolom. ja to wedlug niego powinnam juz byc wogole spsana na straty.

Ciekawe czy masz zamiar przeprosić swojego przyszłego męża za swoje zachowanie. Może jak okażesz skruchę i przyjmiesz pokutę to zostane Ci przebaczone

Gość Objawiooonnnaa
nie mam zamiaru za nic przepraszać , gdyz nie mam za co :) w momencie , gdy rozpoczniemy wspólne życie skasujemy liczniki i zaczniemy od zera :) przeszłość nie będzie miała znaczenia.

Gość Objawiooonnnaa
ej , zaszalec to nie znaczy od razu nagrzeszyć :)

Gość onjeden
ja jestem normalny taki 100procentowy prawdziwek i co i nic...bo powierzchownie wygladam jak pozer koks i imprezowicz, wystarczy byc łysym i chodzic na siłownie, niewazne ze dobra praca i skonczone studia nieważne że plany i ambicje i pasja, jak patrze na kobiety i widze strach w ich oczach..aha kolejny łysy pewno bandzior, lgną tylko do mnie wszelkiego rodzaju wykolejone lafiryndy, fuj , życie.

Gość Objawiooonnnaa
mój temat odnosił się do cech charakteru wymienionych osobników... nie chodziło mi o wygląd...

Gość ślamazara_____
ehhhhhhhh..... takich facetow jest mnostwo, tylko ze procz wartosci ktore wyznajesz i oczekujesz chcialabys zeby jeszcze dodatkowo byl wysoki przystojny dobrze zarabial i bog wie co jeszcze. Pewnie sie do tego nie przyzna jednak sadze ze podswiadomie tym sie kierujesz w swoich poszukiwaniach. Jest masa gosci ktorzy maja charakter/nature jakiej oczekujesz jednak z reguly dodatkowo sa albo nieatrakcyjni albo pierdolami zyciowymi co prawdopodobnie ich u Ciebie na starcie dyskwalifikuje. Niewielu jest facetow spelniajacych WSZYSTKIE kryteria.... ech jestesmy wymierajacym gatunkiem ;] p.s. jest tez druga opcja, mianowicie to Ty jestes nieatrakcyjna i wywolujesz znikome zaiteresowanie swoja osoba. Dlaczego? Hmmm tu odpowiedz sobie sama ;p

Gość Objawiooonnnaa
z moją atrakcyjnością jest gut :) i nie marzy mi się książę na białym koniu , tylko taki normalny facet. jeżeli jest ich tak wielu , to ja musze być slepa :(

Gość onjeden
no właśnie nie chodzi o wyglad, zawsze sie tak mówi a jednak on decyduje, oceniamy ludzi po wygladzie czy tego chcemy czy nie, już od dziecka wpajano nam : nie oceniaj ksiązki....i co łysy wygladający jak facet ma w tym kraju opinie w najlepszym razie cwaniaka czyli już kogoś którego porządne kobiety dyskwalifikuja na starcie

Gość Objawiooonnnaa
wygląd odgrywa role tylko na początku , chociaz nie zawsze -- charakter jest najwazniejszy.

Gość Objawiooonnnaa
idę śnić o moim księciuniu :) 🖐️

Gość onjeden
no wiec doradz mi i nie tylko wielu facetów, sportowców mylonych z łobuzami chciało by wiedziec jak pozanac atrakcyjna , chcaca sie poukładac kobiete, wartościowa, która już sie wybawiła i chce zbudowac cos fajnego i przedewszystkim trwałego ale mimo wszystko ufa bardziej brzuchatym podtatusiałym misiom albo wychudzonym wiecznie uśmiechniętym chłopczykom?

Gość Objawiooonnnaa
tylko bliższe poznanie się - nic innego! :)

Gość Objawiooonnnaa
ja wierzę ,że dla mnie jeszcze jakis się uchował , Kutasie :)

Gość czyli sex tradycyjnie
tylko po misjonarsku w każdą niedzielę rosół kobieta sprząta a facet pracuje 8 h a reszte siedzi z gazetą przed tv ? zajebista perspektywa powodzenia wolę się stokroć rozczarować niż trafić na taką fujarę

Gość onjeden
tak jak ja wierze ,że nie wszystkie w miarę poukładane i w miarę atrakcyjne kobiety nie są księzniczkami

Gość Objawiooonnnaa
czyli sex tradycyjnie tylko po misjonarsku w każdą niedzielę rosół kobieta sprząta a facet pracuje 8 h a reszte siedzi z gazetą przed tv ? zaj**ista perspektywa powodzenia wolę się stokroć rozczarować niż trafić na taką fujarę bez popadania w skrajności, please ;)

Gość xxxmisiunia 123
on jeden? naprawdę jesteś koksem i jesteś normalny? ja jestem normalna ale zawsze takich skreślałam bo myślałam koks to pewnie szuka lalki. a tu zdziwienie :)

Gość Objawiooonnnaa
koks raczej wybiera lalki bo one pasuja do jego image'u :) i najlepiej jak znaja się na injekcjach z syntholu? co nie?

Gość Gienek Łipawski
"w każdą niedzielę rosół" co ty kurde masz do rozołu fajna zupa z niego

" Objawiooonnnaa ale gdzie istnieją? jak mi napiszesz to pójdę nawet boso " Przecież się objawiłem:P. I nie cierpię ćpunów-powinno ich saię wysłać do obozów pracy na odwyk a nie do jakichś pajaców kotańskich itp.:O.

Gość Gienek Łipawski
"skasujemy liczniki" ty to jesteś jakaś naiwna, kobiecie liczników się nie kasuje nigdy !

Gość Objawiooonnnaa
Ty MaX coś tam, to czytałam żeś lady a nie Pan :)

nie mam nic do rosou sama bardzo lubię daje nacisk, na pewien schemat albo chce sie bawidomka, albo szalonego młodzienca przez którego się cierpi coś za coś wybór nalezy do Ciebie :D

Gość Objawiooonnnaa
y to jesteś jakaś naiwna, kobiecie liczników się nie kasuje nigdy ! oj tam , oj tam . czepiasz sie szczegółów :p u ruskiego majstra mi skasują ;)

ja tam wolę nienormalnych, przy nich człowiek sie nie nudzi, przez takich człowiek chce umierać ejże !

Gość onjeden
spokojnie dziewczyny wszystko wam wytłumacze, jeden lubi lalki, najczęsciej niepracuje tylko kombinuje i samochody bmw, drogę do osiagniecia wymarzonej sylwetki wybrał na skróty, drugi poświeca na trening kupe lat, osiąga dobry poziom, kończy szkołe, kilka lat pracuje jakąs kariere robi i chce sie poukładac, gdyż najwspanialsze wartości ma wpojone....obydwoje z wyglądy są do siebie bardzo podobni

łatwo podróbke poznać ...po intelekcie tylko inteligentny gość ma cierpliwość

Gość onjeden
tylko ten inteligentny cały czas sie zastanawia jak długo ma jeszcze byc cierpliwy, będzie coś z tego czy moze kolejna księżniczka zabawe sobie urządza?