Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wislaczka2011

BRAK MIESIACZKI!!! TEST NEGATYWNY!!!

Polecane posty

Witam Mam problem tego typu ze okres spoznia mi sie tydzien.Robilam 2 testy i wyszly negatywnie (dzien po dniu ) Zawsze mialam bardzo regularne miesiaczki co do dnia! Teraz mam podwyzszona temperature tzn. 37.6 albo 37.8 caly czas od 3-ch dni. Oprocz tego pojawiaja sie bole glowy. Czy ktoras z Was miala taki problem i co z tego wyniklo. Z gory dzieki za odpowiedzi!!!!

Bóle głowy możesz mieć ze stresu bo boisz się że wlasnie nie masz tego okresu...a może się odchudzasz? ? ja kiedyś ponad tydzień nie miałam bo się odchudzałam potem normalnie dostałam... a jak nie bd dostawać to do lekarza..

Nie nie odchudzam sie a bole glowy wystapily jeszcze przed zastanawianiem sie co sie dzieje. Tak naprawde to bardzo chcialabym byc w ciazy bo razem z mezem sie staramy. Ale chyba jest cos nie tak.... no coz bede musiala udac sie do lekarza... dzieki!

mi też się spóżnia okres już półtorej miesiąca... byłam u gina, robiłam test - nie jestem w ciąży. dostałam na recepte luteinę. ale mam kilka innych świństw :o więc może lepiej też pójdź się przebadać.

Dzieki bieu...mam nadzieje ze zadne cholerstwo sie mnie nie czepilo :)) A moze byc taka sytuacja ze testy sa wadliwe badz sie myla. Slyszlam ze test moze nie wykryc ciazy jezeli owulacja przesunela sie o pare dni i zeby ponowic testy znow za pare dni....