Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deXter

jak pokazujecie że on wam się podoba !

Polecane posty

Gość deXter

mam do was pytanie dziewczyny , w jaki sposób pokazujecie chłopakowi do zrozumienia że jesteście nim zainteresowane ?

Gość ja jak facet mi sie podoba
to rozkładam nogi, jak mi sie nie podoba to tez rozkładam, ale wcześniej nie myję sie przez 2 dni

Gość lol

Uśmiechają się, zagadują.

Gość Gość
Dnia 15.08.2011 o 04:00, Gość deXter napisał:

mam do was pytanie dziewczyny , w jaki sposób pokazujecie chłopakowi do zrozumienia że jesteście nim zainteresowane ?

Pytanie do kobiet, ale się wypowiem.

Kobiety to w większości i..otki, nic nie robią. Często słyszałem i czytałem wypowiedzi typu, pokazałam mu oczami🤣JPRD.

Wydaje im się że jak Facet patrzy to zaraz jest zakochany i ma za nimi latać🤣

Gość Boris
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Pytanie do kobiet, ale się wypowiem.

Kobiety to w większości i..otki, nic nie robią. Często słyszałem i czytałem wypowiedzi typu, pokazałam mu oczami🤣JPRD.

Wydaje im się że jak Facet patrzy to zaraz jest zakochany i ma za nimi latać🤣

Dokładnie Polki (bo kobiety z innych krajów postępują inaczej) przeważnie nic nie robią kiedy facet im się podoba. Wszystko spada na barki faceta, on musi się odważyć i jakoś zagadać, robić z siebie błazna, sprawdzać czy ma jakieś szanse. Jeszcze taka nieśmiała ze wstydu potrafi dać kosza a później żałować. Wiem co piszę.

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Boris napisał:

Dokładnie Polki (bo kobiety z innych krajów postępują inaczej) przeważnie nic nie robią kiedy facet im się podoba. Wszystko spada na barki faceta, on musi się odważyć i jakoś zagadać, robić z siebie błazna, sprawdzać czy ma jakieś szanse. Jeszcze taka nieśmiała ze wstydu potrafi dać kosza a później żałować. Wiem co piszę.

Dokładnie mnie to spotkało z tym koszem a teraz ona by chciała, ale jednocześnie poza patrzeniem nic nie robi.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie mnie to spotkało z tym koszem a teraz ona by chciała, ale jednocześnie poza patrzeniem nic nie robi.

Olej ją.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Olej ją.

Nie daje mi spokoju, dalbym jej szanse gdyby,tylko ulatwila

Gość Gość

Nigdy nie musiałam, bo faceci w większości zagadują i dopiero zauważam jaki fajny (lub niefajny). Zauważyłam, że kobiety kokietują i zagadują bez problemów, ale tylko kiedy facet przystojny, więc wielu tego nie doswiadczy nigdy. No skoro kobieta nie zna i ma zagadać to opiera sie tylko na wyglądzie, bo na czym innym?