Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfankalepperaale

napiszcie mi takie oto wasze zdanie...

Polecane posty

Gość antyfankalepperaale

czy ktoś kto z tobą studiuje a następnie rok pracuje I TY MU ZAŁATWIŁEŚ TĘ PRACĘ - ma prawo wtrącać ci się w pracę kiedykolwiek dalej? Bo wiecie w takim razie jedna taka moja koleżanka niech sobie ze szkoły idzie jeśli uważa, że takie postępowanie jest sluszne. No ten sam powiat sie zgadzał, ale reszta? A z biologii to pracę miała sobie utrzymać wiecie - bo co jej mam do powiedzenia. To, że wszystko przez nią od początku i tyle. Po co polazła na podyplomówkę. Jej nie była potrzebna i tyle. A poza tym mogła wziąć te 3 godziny bioli w mojej klasie w pierwszej szkole bo nikt ze mną nie trzymał przez to bo tak starej rady nie dam. I miała mi powiedzieć, że mam jej tę moją klasę dać i TAK BYLIBY NORMALNI, a tak nie i tyle. Bo ile oni ze mną mieli godzin i ja ich miałam WYCHOWYWAĆ??? Bez sensu i tyle. A po co mi wychowawstwo było skoro byłam osobą uczącą się. A jeśli nie to nie i dalej miałam dostawać też wychowawstwo wiecie bo z tej polskiej szkoły to nikt normalny nie jest w stanie pojąc NICZEGO. I tyle wam napiszę. :(

Gość
owieczka zmien psychiatre

Gość antyfankalepperaale
Ale ja mam rację. Jak ja na tej szkole wyszłam i do widzenia. Ale tej koleżance dobrze poradziłam, tylko po co jej ta podyplomówka z chemii? Miała sobie stała pracę znaleźć po studiach wiecie i robić doktorat zaocznie jeśli nie była mężatką. Czy ja to żle wymyśliłam? I tyle. A po co jej podyplomówka chemii to nie wiem żeby niczego na mnie nie było bo ja UZUPEŁNIAŁAM kwalifikacje a ona? Co najwyżej z przyrody mogła mieć podyplomówkę jeśli myslała tak jak ja i tyle. A myślała tak? TO CO SIĘ ZACZĘŁA WTRĄCAĆ? I wszystko przez nią!!! A ja jestem adotpowana, to nie jest moja rodzina i mam ją na zawsze gdzieś. Żeby mi nikt nią tyłka nie truł. A jakby sama wiecie raczyła na grób zmarłej tragicznie koleżanki się ruszyć to też by wszystko było inaczej, ale cóz... i tyle wam napiszę. Może tak odzyskam choć 1% opini jakiejś bo już nie mam żadnej wiecie. I tyle :(

Gość antyfankalepperaale
Jej wiecie nie mówiłam, ze w USA byłam - kto jej to powiedział to ja nie wiem. Miała się tyle nie dowiadywać i tyle. Bo tak z nią przegrałam i pakowanie się i na zachód NIE WIEM PO CO. Papież już był - bo co mam do napisania - papież już był i tyle. Następnego nikomu nie potrzeba i tyle. Po co komu następny papież z Polski? Jeden wystarczył w zupełności Stanisław August Poniatowski - polski papież...

Gość antyfankalepperaale
Wiecie ja tego nauczyciela miałam wykończyć historycznie... i bym go ograła. Np. A co pan sądzi o Stanisławie Leszczyńskim jako królu Polski? Czy uważa pan go za dobrego władcę? Takie coś i nie po mnie tam. A tak? Ale teraz już mam CZYSTO w tej szkole. A np. Mieszko Stary - co pan sądzi o tym władcy? i tyle. Albo który polski król elekcyjny jest NAJLEPSZY pana zdaniem. Bo tak bym go ograła i po nim. A tak? Co on mi zrobił? Przynajmniej bym normalnie za tą granicą mogła być, a tak? I wiecie wystarczyło poleciec tak: Pana zdaniem co doprowadziło Polskę do upadku do rozbiorów? Czy był to początek zły czy koniec bardziej - a zatem błąd był w Piastach czy w królach elekcyjnych? Jak pan uważa? I tak go miałam zapytać i do dziś jestem tam wiecie - tylko tym ciotą przegrałam, a reszta wycieczki, tablety, za niego polonistka na mnie i matką mnie wykończyli. Bo to morderca bo widać. I tyle :( I co? Teraz ja go znajdę i niech mi kasę oddaje za to, że jestem przez niego 2 lata bez pracy. Bo wszystko przez niego. Ja go do sądu podam. Za to, że nie stałam o królow Polski taki koniec. Ale już byla UE. Ja się nie dam wiecie. Róbcie se co chciecie. Jak ten cymbał mógł mi zrobic takie cos??? :(