Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knmjknmkmk

bylabym ladna jakbym schudla 10 kilo=czemu to tak trudne?

Polecane posty

Gość knmjknmkmk

:(

Gość maskaladafef
to trzeba bylo tyle nie zrec

Gość knmjknmkmk
od lat mam stala wage 65 przy 165

Gość ja schudlam 27 kg
i teraz nie ma faceta ktory by sie za mna nie obejrzal. A ty siedz na kafe i wyobrazaj sobie co by bylo gdyby...

Gość sako321
to wcale nie jest trudne , tylko wystarczy chciec

Gość sako321
bez przesady jak ma 65 kg to faceci moga spokojnie sie za nia ogladac .. Co innego gdyby wazyła 90 kg i miała 165 wzrostu ..

Gość upor i ciezka praca.
Hehe to wcale nie jest takie latwe ,jak wam sie wydaje. Trzeba ostro zapierdalac . Najgorzej jest ,gdy jestes sama w domu ,a lodowka i ciasteczka w szafce wolaja o towarzystwo. Facetowi jest latwiej lepsze geny.

Gość sako321
a moze nie kupowac nic i miec cały czas lodówke pusta ? Wtedy łatwiej schudnąc .

Gość sako321
naprawde schudnac jest łatwo .. Wystarczy liczyc kalorie . Jesli zjesz na przyklad 3 ciastka zamiast jednego to potem nie jesz kolacji i bilans kalorii wydzjie na zero .. NIe przytyjesz

Gość sako321
ja gdy na przyklad zjem wiecej na drugie danie niz zwykle to nie jem kolacji ..

Jesli sama zaopatruje sie w artykuly spozywcze ,to jasne. Tak bedzie najlatwiei. Musi zmienic nawyki zywieniowe,ale te.glupie diety"dukaja,kopenhaskie...itp ,sa o dupe potluc. To musi byc dieta zawierajace makro i mikro skladniki niezbedne do rozwoju.

Kcal , to nie wszystko. Coz z rego,ze zje odpowiednia liczbe kcal. ,jak beda to kcal. malej wartosci odzywczej.

Gość sckmm
max a co to za robota? bo ja bym chciała moją siedzącą zamienić, przez to że siedze tyle godzin na dupie nie moge schudnąć, a prace mam tak wyczerpującą psychicznie że nie mam siły ćwiczyć

Gość mały_kwiatuszek
co za głupoty z tymi ciastkami, to najgłupszy pomysł bo kalorie to nie wszystko, oragnizm potrzebuje składników odżywczych, zdrowo się odchudzić jest trudno kosztem zdrowia lepiej sie nie odchudzać bo można sobie wyrządzic wiele szkód, na starość wszystko wyjdzie najlepszym sposobem na schudniecie jest ograniczenie do minimum słodyczy (wiem że to jest najtrudniesze) oraz intensywny regularny wysiłek fizyczny co najmniej 5 razy w tygodniu liczenie kalorii to pułapka, można dostać obsesji

dasz radę ;d ja odchudzam się od półtora miesiąca i schudłam już 8 kg;) a startowałam z podobną wagą i wzrostem do Ciebie;D najtrudniejsze są pierwsze dni/ tygodnie ;D potem nawet nie bedziesz miala ochoty na podjadanie ;D

dasz radę ;d ja odchudzam się od półtora miesiąca i schudłam już 8 kg;) a startowałam z podobną wagą i wzrostem do Ciebie;D najtrudniejsze są pierwsze dni/ tygodnie ;D potem nawet nie bedziesz miala ochoty na podjadanie ;D