Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana_Bardzo

Czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość Zestresowana_Bardzo

Witam. Mam takie pytanie, być może dla niektórych głupie lub dziwne, ale bardzo proszę nie żartujcie sobie ze mnie, bo ja naprawdę już świruję. Mam dni płodne, wczoraj pieściłam mojego chłopaka oralnie, wytrysnął mi w usta, a ja (nie łykając spermy) dalej lizałam penisa. Następnie, po minucie czy 2 on dotknął penisa ręką, a po kolejnych może 2 minutach pieścił mnie tą ręką oraz włożył palec do pochwy. Czy jest możliwe zajście w ciążę?

Gość facetxlat
szansa jest. bo w końcu on przeniósł ci spermę z penisa do pochwy... i jeszcze palce ci wkładał :( gdzie wy macie rozum?

Gość Zestresowana_Bardzo
No tak, wiem.. :( Ale ta sperma (ślina ze spermą) już zdążyła wyschnąć. (a z ust wyplułam, poszłam do łazienki). Poza tym zanim zaczął mnie pieścić, to dotykał kołdry i prześcieradła, bo to nie było tak od razu. już sama nie wiem :(

szansa jest jak 1 na 1000. Jezlie nie mial tej spermy w postaci plynnej na palcach, nie bylo tego duzo. to raczej w ciaze nie zajdziesz (teoretycznie taka szansa jest, ale w praktyce to raczej malo wykonalne), wiec spokojnie poczekaj na miesiaczke, a na drugi raz dbajcie o takie szczegoly, obejdzie sie bez nerwow.

Gość Zestresowana_Bardzo
bardzo dziękuję za tak szybkie odpowiedzi. normalnie aż tak bym się nie przejmowała, ale te dni płodne trochę mnie przerażają.. :(

Gość Zestresowana_Bardzo
troszeczkę sie uspokoilam, dziekuje :) obyś miała rację :)

Witam,pamiętaj że zawsze masz 72 godziny aby udać się do lekarza.W takiej sytuacji mogę zaproponować Tobie,abyś zalogowała się na www.wpadka.pl.Tam otrzymasz różne informacje , oraz możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi.

Gość Zestresowana_Bardzo
Bardzo dziękuję, ale na to już raczej za późno ;)) Mam nadzieję, że do zapłodnienia nie doszło. W ogóle to wczoraj wieczorem miałam taki żółto-pomarańczowo-brązowawy śluz, ciągnący. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Dzisiaj już jestem, tak się wyrażę, sucha. Czy to był śluz owulacyjny, czy też może oznaczać, że doszło do zapłodnienia?

Gość Mężatka_______________
Mialam dokladnie tak jak Ty. Ciąża jak nic. Zbieraj na wozek.

Gość Zestresowana_Bardzo
Mężatka_________ Mam wrażenie, że sobie jaja ze mnie robisz. A ja naprawdę się denerwuję.

Jaja? Bo co? Bo prawde napisalam???

Gość Zestresowana_Bardzo
Nie, chodzi mi o ton. No nie wiem. A mogłabyś napisać coś więcej jak to wszystko wyglądało?

A jakie to ma teraz znaczenie? Jestes w ciazy...

Gość Zestresowana_Bardzo
No dla mnie ma. Chciałabym porównać. Mogłabyś opisać co i jak?

Tak samo...

Gość Agnieszka_1978
Ciąża.

Gość Zestresowana_Bardzo
up

"eRzecznikSaszaFilipowicz Witam,pamiętaj że zawsze masz 72 godziny aby udać się do lekarza.W takiej sytuacji mogę zaproponować Tobie,abyś zalogowała się nawww.wpadka.pl.Tam otrzymasz różne informacje , oraz możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi. " ja chyba czegos nie rozumiem.... aborcja jest chyba w naszym kraju zabroniona co ??

Gość Zestresowana_Bardzo
O nie, proszę, nie zaczynajcie tu tylko dyskusji na temat aborcji.. ja naprawdę się martwię, dlatego założyłam wątek. :(

Gość Zestresowana_Bardzo
Nie pocieszać, tylko napisać co to.. bo widzę opinie podzielone, a ja się martwię. Ten ciemniejszy śluz miałam wieczorem w 19 dniu cyklu, a opisana sytuacja była w nocy 16/17 dzień cyklu. Dlatego pomyślałam, że ten śluz mógł po prostu oznaczać owulację. Nigdy mi się tak nie zdarzyło. Albo może kiedyś dawno raz. No i teraz o niczym innym nie myślę. Niby się wytarł, sperma była potraktowana jeszcze wcześniej moją śliną, ale mimo wszystko zaczynam już wariować. :(

Gość Zestresowana_Bardzo
A co do zadawania pytań - oczywiście każdy ma prawo. Ale nie chciałabym, żeby temat wątku całkiem się tu zmienił i zacznie się tak jak w każdym wątku tego typu, dyskusja pomiędzy zwolennikami a przeciwnikami aborcji. A odpowiedzi na mój problem już wtedy nie będzie. :(

ale kochana jakiej chesz odp... teraz musisz czekac - co zmieni to co ktos napisze na kafe ? sa dwie opcje albo jestes albo nie... trudno... jak sie czlowiek dorosly decyduje na sex to musi pamietac o ciazy i tyle...

Gość cyki cyki
Jaki jest cel opisywania tych waszych lizań i koloru śluzu? :O Ciąża z takiego "seksu" to jak spadnięcie świni z kosmosu, ale panikuj dalej, na zdrowie.

Gość Zestresowana_Bardzo
Właśnie dlatego nie zdecydowałam się na pełny stosunek, tylko na seks oralny. Starałam się być ostrożna, niestety partner już mniej. A pytam, bo może jest na forum ktoś, kto po prostu się zna. I będzie wiedział na podstawie tego co piszę, czy mam powody do niepokoju. Ja po prostu muszę coś robić, bo jak siedzę bezczynnie to nie wytrzymuję. Ciągle przetrząsam internet i próbuję coś znaleźć :(

Gość cyki cyki
Ludzie nie mogą zajść w ciążę nawet przy in vitro, gdzie selekcjonuje się plemniki, a ty tu takie głupoty chrzanisz :O

Gość Ależ...
Nie jesteś w żadnej ciąży...

Gość Zestresowana_Bardzo
Jakie głupoty? Możesz trochę jaśniej? Martwię się więc różne rzeczy już mi do głowy przychodzą.

Gość cyki cyki
Nie no, nóz się w kieszeni otwiera :O Znasz fizjologię cyklu kobieciego? Bo widać dokładnie, że nie, więc jak siedzisz na tym badziewnym necie, to poczytaj, jak i kiedy dochodzi do zapłodnienia.