Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24...

czy jestem brzydka? fota

Polecane posty

Gość ona24...
tak,wiem ze nie wygladam

przede wszystkim zmien kolor wlosow na wyrazisty i ciekawy, ten jest myszowaty i nijaki. i jednak sprobuj sie malowac, to dodaje oryginalnosci i sprawia, ze wygladasz na bardziej zadbana.

Gość ona24...
dzieki,a jaki kolor?i czy zmienic fryzure czy nosic dlugie?

Gość JestemKobietąA
Zdecydowanie piwinnaś się malować. Nie masz ładnej cery, jakiś podkład by się przydał. Wtedy będziesz ładna.

Gość ona24...
a kolor wlosow jaki?

Gość ejbisi1986
Ja Cie widze w grzywce do wysokości brwi no i rzeczywiście - umaluj się! Skórę masz ok. więc nie musisz walić sobie tony podkładu, na początek wystarczy szminka, cień do oczu, tusz. No i dałabym trochę różu na policzki, bo jesteś blada, a róż zawsze dodaje twarzy wyrazistości. Możesz też pomyśleć o hennie rzęs.

Gość ejbisi1986
Tfu, hennie brwi, chociaż niektorzy henne rzes tez robią :) A kolor to moze jakis czekoladowy brąz?

Gość 343545
jako facet powiem Ci że brzydka nie jesteś aczkolwiek mogła byś pokombinować z makijażem żeby podkreślić np brwi bo wydają się takie hmm rozmyte niewyraźne ..może włosy na blond sobie walnij ..powiem tak bazę (twarz) masz dobrą do pokombinowania i poeksperymentowania bo z naturalnością to tak średnio wyglądasz i nie chodzi mi o kilo tapety.

a mi wlasnie sie bardziej podoba ta fryzura, bez grzywki tylko moze przedzialek po srodku

Martva daje rady która jest sama paskudna jak nie wiem co... haha a jeśli chodzi o Ciebie to brzydka nie jesteś :) ale masz 24 lata to podkreśl to...rób jakies delikatny makijaż rześy na czarno maluj..brwi wyreguluj...i włoski na jakiś ciemny brąż sobie zróbb :) poopalaj się trochę :P

Gość 343545
tak patrząc na Ciebie to prezentujesz urodę zakonnicy ...z tym mi się to kojarzy ..z dziewczyną co lubi przeczytać książkę ,nie da się dotknąć za kolanko ,a seks to po ślubie pod kołdrą żeby mieć dzieci...ale jak dobrze pokombinujesz to możesz mieć atrakcyjny wygląd.

Też widzę Cie w ciemnym brązie. Maluj rzęsy. Masz trochę nie ładną cerę więc leciutko fluid nakładaj i róż na policzki... i mogłabyś się opalić :) grzywkę na bok :)

Gość papierosy !!
zgadzam się z dziewczyną powyżej w grzywce będzie okej:) mówie o tkaiej na czoło :) włosów nie farbuj ładne masz proste, jedynie troszkę podkładu albo kremu nadającemu koloryt skóry i tusz :) starczy

No akurat sex tylko po ślubie jest korzystny i będzie za to szanowana przez męża.

Gość dgfdgdhdhdhd
mi sie nie podobasz..

Gość bojoks
pasztetom mowimy NIE wiec MARTVA wypierdaalaj w podskokach

Gość 343545
seks sobie może być po ślubie ,ale to nie znaczy że nie ma wyglądać pociągająco bo to przyciąga faceta ,a wygląd zakonnicy powoduje że facet będzie się bał spróbować czegoś więcej niż tylko rozmowy.

Gość cskjyajw
to nie twoje zdjęcie ale dziewczyna na nim jest szara, nijaka bezbarwna i strasznie zwykła, ot taka szara mysz w sumie nawet włosy ma szare masakra jakaś. Ja wychodzę z takiego założenia że jak dziewczyna nie jest ładna a ta na zdjęciu nie jest, to niech chociaż podkreśla coś w swojej urodzie makijażem albo jakimś intensywnym soczystym kolorem włosów albo chociaż stylem ubierania się. Tylko pięknym dziewczynom jest ładnie w takim wydaniu jak na zdjęciu.

Gość ona24...
czemu twierdzisz,ze to nie moje zdjecie?:/

Gość asassdsddfsdsd
wygladasz na swoje lata, jestes ladna i naturalna, ja bym nic nie zmieniala. masz sliczne zeby, chcialabym takie. wlosow nie farbuj, ja tez mam naturalne mysie i mam to gdzies jak komus sie nie podoba, farby są szkodliwe, najbardziej rakotworcze, a poza tym jak juz zaczniesz farbowac to ciezko przestac no i najwazniejsze: od farbowania szybciej sie siwieje. Dla mnie jestes ladną naturalna dziewczyną, nawet malowac sie nie musisz, skora dluzej zachowa swiezosc i mlodosc (od tych pudrow, tuszow i tej calej chemii to wlasnie skora szybciej sie starzeje). Dla mnie ejstes bardzo ladna a zęby masz sliczne.

Gość KrasulakZewsi25
Znając życie ktoś wrzucił zdjęcie koleżanki i się z tego cieszy... ale jedno jest pewne. Dziewczyna nie jest wcale brzydka! Myślę, że jest kobieca, ma super uśmiech i emanuje od niej jakieś ciepło. Najsłabszym punktem jest fryzura i cera, ale to są właśnie rzeczy które można zmienić:) Ja bym się z taką dziewczyną chętnie umówił:)

Odradzam prostą, krótką grzywke! Ty masz kwadratową twarz, którą taka grzywka jeszcze bardziej poszerzy i skróci. Najlepiej jakby grzywka byla asymetryczna, lekka, falująca. ;) tak samo nie scinaj włosów na równi z brodą, bo to tez poszerzy Twoja twarz. A jesli chodzi o makijaż to nie musisz od razu nawalic kilo tapety ;) lekko posmyrac pudrem nie zaszkodzi ;) ale jesli sie juz na to zgodzisz wybierz o kilka tonów ciemniejszy od skóry Twojej twarzy, a to ja na pewno wysmukli ;)