Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrrrrrrrrrrrryr

czy kobieta ktora jezdzi konno,to jej pasja...jest bogata wg was?

Polecane posty

Gość KrasulakZewsi25
Droga nieznajoma w ramach sprostowania - słowo wujek piszemy przez u. Mam nadzieję, że Cię nie zaboli ta uwaga i nie osłabi to Twojej elokwencji na długie lata. Mój snobizm bierze się może z tego, że w odróżnieniu od Ciebie wiem ile trzeba się napracować, żeby taki pokraki jak Ty mogły sobie wrzucić fotę na NK. Zanim posadzisz dupę w siodle może popracuj przy zbiorach lucerny, może sprawdź ile kosztuje kwintal owsa, wysłodków. Ile kosztują suplementy i dodatki paszowe. Dla mnie to Ty jesteś ignorantką i snobką. Pomijam fakt, że wysławiasz się jak gimnazjalistka z dysleksją. Kolejna mądrość... na kolkę koń dostał zastrzyk???? o matko... i pomogło mu???? ;D Dla mnie hucuły to nie konie do jazdy, to rasa pierwotna, którą tacy znawcy jak Ty traktują jako zabawkę. Naprawdę lepiej być na capie wyglądała.

Gość leczcie sięę333
KrasulakZewsi25 idotko a kskad ty wiesz ze ja nie wiem jak trzeba sie napracowac znasz mnie sfrustrowana kretynko???Wiesz cos o mnie..widzilas mnie w stajni...?Rodzice chcieli mi kupic lepszego i drozszego konia gdybym byla snobem i chciala sie pochwalic dokonalabym innego wyboru..to raz...Dwa mieszkam na wsi koni nie mam ale mam gospodarstwo.Poniewaz wiem ze nie mam doswiadczenia w opiece najpierw poszlam do stajni potem kupilam konia i tez umiescilam go w stajni,zeby mnie stajennyy uczyl,obserwuje ucze sie ijak bede gotowa zabieram konia do siebie... owszem weterynarz spedzil z koniem pare godzin..Nie wiem co robil bo balam sie bardzo plakalam i wyszlam... nie zamierzam debetowac z toba bo sprawiasz wrazenie zadufanego w sobie zarozumialego snoba

Gość leczcie sięę333
ja jestem normalna nie wstydze sie swojej niewiedzy i naprawde kocham konie caly czas sie ucząc.Ty sprawiasz wrazenie typowej zarozumialem dziewczynki ze stajni popisujacej sie ile to nie wie i pouczyjącej innych... Zreszta sama poczytaj swoje posty

Gość leczcie sięę333
KrasulakZewsi25-trafilas jestem gimnazjalistkąz dyslekcją... oceniasz ludzi po paru postach...Zeby pokazac mamie ze moge miec konia cale wakacje pracowalam u wujka za darmo przy nich.Mama chciala mi kupic innego,ale ja chcialam mojego aresa:)i jestem przeszczesliwa.A jeszcze szczesliwsza bede jak poczuje sie pewniej zrobie boks u siebie i zabiore aresika ze stajni gdzie wlasnie 90% lasek to taki zadufane w sobie zalosne kretynki jak TY

leczcie sięę333- daj spokój, nie dyskutuj z tą osobą.... fajnie piszesz o koniach, nie traktujesz ich jako gorszych bo nie za kilkadziesiąt tysięcy.... i super. Takie konie też są przepiękne i też trzeba o nie dbać i je kochać, a nie skazywać na rzeźnię bo nie są Arabami. Olej ją, nie dyskutuj :) Swoją drogą są droższe sporty i pasje niż jazda konno.

Gość leczcie sięę333
huculy to nie konie do jazdy....No kurwa wszystkie rajdy dluzsze są na huculach sa najbardziej wytrzymale najspokojniejsze Ato jak na nich wygladam malo mnie interesuje,bo reprezentuje troche inny sposunek do koni niz TY Na hcule mialam pierwszy teren,pierwszy skok..pierwsza jazde.I kiedys bede miala ich hodowle:)

Gość leczcie sięę333
TaMiła-dzięki:) Ide juz spać dobranoc:)

Gość dfhsdgnb
PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

Gość leczcie sięę333
Weterynarz pewnie dał koniowi zastrzyk z magnezu, bo z powodu złej karmy często dostają drgawek mięśniowych zwłaszcza hucuły... chora psychicznie szajbusko..Nie widząc konia 6 miesiecy od zdarzenia drogą internetową stawiasz diagnoze...Jasnowidzem jestes kretynko??? koń stajni w jednej z lepszych stajni i jest karmiony tym co wszystkie inne.Sprwiasz wrazenie jakieiś bardzo biednej zakompleksionej osoby.Ktora pod maską zarozumialstwa kryje kompleksy i problemy

Gość z zastrzezoego ci puscilam
:):)haha

Gość KrasulakZewsi25
Nie mów że skaczesz na hucule:D to tak jakbyś zapierdzielała przez płot na owczarku niemieckim... żenada. I nie zdajesz sobie sprawy z tego, że Twój Aresik (swoją drogą wieśniackie imie bardziej pasuje do Ciebie) to prymitywna rasa, która bardziej nadaje się do dorożek... Ale trudno tępaka się nie przekona. Mama na pewno chciała Ci kupić osła, bo dzięki temu mogłaby się dorobić wnuków skoro Ty tez jesteś oślicą. Sprzedawaliśmy różne konie... zdarzały się też takie które były kierowane do uboju, ale kiedy słyszę o koniu wierzchowym marki hucuł za 5 tysięcy to mi się śmiać chce:D A to w ogóle ma wszystko na swoim miejscu?

Jasny gwint, ludzie w taki sposób wyśmiewający się z koni nie powinny mieć z nimi nic do czynienia. Tyle w temacie.

leczcie się...daj spokój KrasulakZewsi25 to prowokatorka,po każdym poście bardziej to się uwidacznia.Nie wierzę,ze można być tak stukniętym.Hucułki ślicznie skaczą,pokonują trudne trasy i jako konie są niezastąpione.Niestety często deprecjonowane przez takie jednostki któe niestety na koniu muszą się pokazać...KrasulakZewsi25 oceniasz ludzi tak krytycznie bo sama taka jestes...Twoje posty pokazują,ze jazda konna to dla Ciebie lans..I dzielenie ludzi na lepszych i gorszych przez to czym jeżdżą(jezeli to nie prowokacja)

Gość KrasulakZewsi25
Jestem po zootechnice i mogłabym nawet zdiagnozować wrodzone upośledzenie u takiego barana jak Ty, ale chcę Ci oszczędzić wstydu. Naprawdę nabieram szacunku dla Aresika, że musi Cię znosić:) Gdybyś chciała pozbyć się padliny to napisz... dam Ci namiary gdzie trzeba utylizować kiedy weterynarz kolejny raz będzie zastrzykiem leczył kolkę:D Może zamiast zastrzyku rumianku mu zaparz????

Gość KrasulakZewsi25
Ludzie rany... ja nie jestem jakąś zapaloną do jazdy miejską panną... mamy zarejestrowaną hodowlę koni małopolskich i dla mnie hucuły to zabawki dla bogatych dziewczynek... nie chodzi mi o piękno na tym się zarabia i najbardziej mnie rusza przekonanie tych panienek że za grosze to można być wielkim Winnetou.

KrasulakZewsi25 - ja jestem na weterynarii ,ale diagnozy drogą internetową nas nie uczyli stawiać:O Macie tam taki przedmiot?Bo schorzeń do siebie podobnych jest masa.I nikt przy zdrowych zmysłach nie widząc pacjenta ne jest wstanie postawić diagnozy:O

Gość KrasulakZewsi25
Ty studiujesz weterynarię bo mama Ci płaci za to, a ja skończyłam zootechnikę i od dziecka hodujemy konie... może to wystarczy za odpowiedź???? Mam jeszcze jedną krótszą:) wracaj do książek i zamknij r..j

Bogate dziewczynki właśnie drwią z hucułów i chętnie fotografują się z końmi konimi fryzowymi czy innymi pięknościami.W stajni w której ja jeżdżę żadna bogata dziewczynka nie kupuje hucuła..Więc daruj sobie te niczym nie poparte mądrości.

Ty studiujesz weterynarię bo mama Ci płaci za to, :)Jasnowidza mamy faktycznie na forum:) A gdzie to jest prywatna weterynaria????Jest taka w ogóle? Tak sobie tłumacz...i lecz kompleksy

Gość moja przyjaciolka jest
stuknieta na punkcie koni, to jej wielka pasja - nie jest ona bogata (studentka) wiec prawie cala kase wydaje na konie. kupuje sobie tanie kosmetyki i zadnych ubran, konie wazniejsze

Gość KrasulakZewsi25
To są drogie studia i sama o tym wiesz, chyba że kłamiesz tak jak przypuszczam. Hucuły to są konie które wg wielu opinii w ogóle nie powinny być użytkowane jeździecko... zrozumcie tępe strzały z tej rasy na siłę zrobiono konie rekreacyjne pod siodło mimo, że bardziej nadają się do lekkich dorożek... ja nie wrzucam sobie zdjęć z końmi na nk bo to żenada. Nie zżywam się z nimi skoro muszę je sprzedać. A Wy się podniecajcie bo za 35 zł możecie posiedzieć w siodle przez godzinę na czymś co było zbyt beznadziejne żeby to ktoś kupił, albo zbyt żylaste żeby rzeźnia odebrała.

w siodle przez godzinę na czymś co było zbyt beznadziejne żeby to ktoś kupił, albo zbyt żylaste żeby rzeźnia odebrała. Jesteś wstrętna obrzydliwa.Nie da się ciebie czytać.Tacy ludzie nawet do świni powinni mieć zakaz podchodzenia.W twoich wypowiedziach widać stosunek do zwierząt.Osobą z którą tak agresywnie wymieniasz poglądy z postów jawi się natomiast jako zdrowa normalna dziewczyna...Tak,to jest pasja miłość...posiedzieć za 35zł na koniu ktory może i nie jest piękny,może i nie ma arabskiego pochodzenia ale z którym czuje się więź..Ja do pierwszego konia po tym jak się przeprowadziłam jechałam cały dzień do stajni,żeby go zobaczyć.Potem miał już 18lat zmienił miejsce pobytu i i tak go odwiedzałam.Po co?żeby cyknąć sobie fote na naszej klasie??:O Nie oceniaj innych swoją miarą. Weterynaria to nie są drogie studia,bo ich nie ma nigdzie prywatnych!!Dociera???Nie mozna placić za weterynarie,bo jest tylko państwowo!!!:ONie ma uczelni która miałaby prywatną weterynarie

Gość KrasulakZewsi25
No ale pewnie musisz płacić łapówki bo inaczej być nic nie zaliczyla:)