Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam27 lat i 11 miesiecy inigdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość bazinka0
Proszę, panowie spod znaku Panny, to dla Was: :) W porównaniu z niektórymi znakami zodiaku, Panna ma skłonności do życia seksualnego raczej umiarkowane. W sprawach matrymonialnych często cechuje ją brak odwagi, zdecydowania, śmiałości. Jeżeli więc kandydat na partnera nie weźmie się energicznie do rzeczy, obojętnie czy to będzie mężczyzna lub kobieta, z małżeństwa mogą być nici. Dopiero po trzydziestce impulsy erotyczne w tym znaku się wzmagają, lecz nie oznacza to, aby trzeźwość i rozsądek przestały dominować. Tak kobiety jak i mężczyźni ze znaku Panny miewają w sobie czasami coś ze starej panny, choćby śmieszną nieraz pedanterię, przesadne zamiłowanie do porządku. Także robienie zgryźliwych, kostycznych uwag. U Panny widzimy także jakby pewną nieśmiałość życiową. Ludzie tłumaczą to sobie nieraz jako nieszczerość. Tymczasem wynika ona z zupełnego braku władczych cech, braku zamiaru imponowania komuś lub braku chęci sugestywnego oddziaływania na otoczenie. Panna jest nastawiona do życia raczej pesymistycznie i negatywnie. Prawie do wszystkiego w życiu odnosi się z powątpiewaniem i z niedowierzaniem. Może ma i przez taki sposób bycia mniej rozczarowań?...

nie do końca - oj przypadkiem nie rob glopstw i nie odbieraj sobie zycia zrobila bys glupstwo looooser - ah tak byla taka sytuacia w moim zyciu chyba jako jedyna byla zainteresowana mna i dupa ktos puscil falszywa plote ze niby jestem gejem a to bzdura

Gość bazinka0
Beliar Byk to ten sam trygon, co Panna i Koziorożec. To 3 znaki ziemne. Ludzie ze znaku Byka nie mają w sobie owej lekkości i beztroski, które są cechami Barana. Celem życia Byka jest przede wszystkim posiadanie i zachowanie bezpieczeństwa. Aby więc w miarę możliwości uniknąć pomyłek, Byk stosuje dziwną metodę: ma zaufanie do ludzi mających powodzenie, a nieszczęśliwcom, którym wiatr wieje w oczy, schodzi z drogi już z daleka. Zdarza się więc, że będzie chciał udzielić pomocy koledze, który jej nie potrzebuje, natomiast odmówi wsparcia potrzebującemu pechowcowi. Byk stara się unikać wszelkich pechowców, prześladowanych przez los, wszystkich ludzi chorych (obawa zarażenia się). Także nie lubi walki bez ściśle określonego celu materialnego. Nie cierpi cyganerii, braku solidności, niezdecydowania, niepewności oraz odnosi się z niechęcią do każdego, kto zechciałby narzucić mu swoje zdanie, kto spróbuje wytrącić go z równowagi lub kto staje doń w opozycji. Na prawdziwą, bezinteresowną przyjaźń Byka nie ma co liczyć. Jest on na to zbyt egocentryczny, zbyt wyrachowany. Stosunki z ludźmi lubi Byk rozpatrywać pod kątem widzenia trzeźwej, handlowej kalkulacji. -- Co będę z tego miał? Czy przyjaźń ta mi się jakoś opłaci? Na czyste uczucie przyjaźni Skorpiona lub Wodnika patrzy Byk podejrzliwie i z niedowierzaniem Ideałem Byka jest harmonijne współżycie. Jego największym osiągnięciem życiowym będzie pokonanie głęboko w sobie zakorzenionego materializmu. Jeśli tego dokaże, będzie miał przed sobą szeroki horyzont otwarty dla dużych możliwości Byk jako mąż jest zawsze mile widziany. Wierny, stały, uczuciowy, od żony nie wymaga przebłysków wybitnego intelektu. Wystarczy mu, że będzie mu ona oddana i że będzie miała zalety dobrej gospodyni. Mężowie z Byka cenią sobie spokój domowy. Lubią, gdy się o nich dba, pamięta o ich upodobaniach, smacznie im gotuje i troszczy się o ich wygody. A więc: dobra kuchnia, lecz nie za tłusta, bo ludzie z tego znaku mają skłonności do obrastania w sadełko. Pewna trudność w tym, że panowie ci niechętnie rozstają się z pieniędzmi. Są natomiast wniebowzięci, gdy im żona udowodni, że jest gospodarna, oszczędna i potrafi ładnie się ubrać i to niewielkim kosztem. Czułości Barana są agresywne, despotyczne, gwałtowne, nie znoszące sprzeciwu. Natomiast karesy miłosne Byka cechuje delikatność, łagodność, subtelność i erotyczne wyczucie. Życie seksualne Byka jest podkreślone dość wyraźnie. Należy jednak pamiętać, że na drodze do "zapomnienia się" stoi strażnik: silnie rozwinięte uczucie rodzinne. Z tego też względu typy z tego znaku przestrzegają przykazania o wierności małżeńskiej. Przyjemności współżycia erotycznego Byk chętnie uzupełnia rozkoszami gastronomicznymi.

Jestem dobrym kandydatem na męża. Mam nadzieję że jakaś dziewczyna to zauważy i poszczęści się jej. Musi tylko mi się spodobać i umieć coś tam zrobić w kuchni

Gość drtgerte3t53e
oj Wy kuzwa prawiki!!! idzcie razem na impre a nie siedzicie całe życie na kafie

Gość nie do końca
i ja waga :)

No kilka rzeczy sie zgadza. Przykladowo faktycznie nie jestem sklonny do obdarzenia jakimkolwiek uczuciem osoby, ktora nie jest mi przydatna w zadnym celu. Jesli komus pomagam to robie to tak, zeby wszyscy to widzieli i w taki sposob zeby sie nie przemeczyc. Nienawidze opozycji, wobec ktorej jestem agresywny. Szczegolna agresja uderzam, kiedy wiem ze wygram, jesli nie to odpuszczam i szukam innego sposobu walki. Jestem malo uczuciowy, prawdopodobnie nikt mnie nie lubi (z wzajemnoscia), mysle ze bylbym w stanie byc delikatny, jednak nie przerabialem tego jeszcze.

Gość bazinka0
BLE BLE aha, myślałam, że jesteś z okolic 15-tego września :) To dla Ciebie::) W znaku Wagi rodzą się ludzie mili, sympatyczni i... ładni. Ludzie dążący intuicyjnie do harmonii, równowagi (Waga) wewnętrznej. Spokojni, weseli, zgodni. Można uważać za pewnik, że na świecie nie byłoby wojen, gdyby naszą kulę ziemską zamieszkiwali tylko ludzie urodzeni w Wadze Ludzie ze znaku Wagi lubią spokój, sprawiedliwość, ugodę, porozumienie, kompromis, komplementy, dobre zachowanie taniec, muzykę, dobry gust, swe odbicie w lustrze, okna wystawowe, zwłaszcza z towarami luksusowymi, piękne stroje dobrze skrojone ubranie. Wszystko co miłe, łagodne, przymilne. Występy, balety, ozdoby, rozwlekłe opowiadania, a nieraz i gadulstwo. W życiu codziennym Waga chciałaby wszystkim w miarę możności dogodzić, co jak wiadomo, jest niemożliwe. Wynikają z tego później komplikacje. Waga odnosi się z niechęcią do wszystkiego co ordynarne, brutalne, chamskie, pospolite, niezgrabne, nieokrzesane, kołtuńskie, gwałtowne (wyjątek: wojskowość). Waga nie potrafi walczyć na straconych pozycjach, gdzie nieraz widuje się Koziorożca, a czasem nawet i Ryby. Ostra odmowa jest u Wagi nie do pomyślenia. Może jej brak cywilnej odwagi, by komuś wręcz czegoś odmówić? Waga woli obiecać, a przyrzeczenia nie dotrzymać. Jej delikatność nie znosi widoku rozczarowania na czyjejś twarzy, irytacji, zawiedzionych nadziei. Niech się wielbiciel dowie później o czczej obietnicy, po co być świadkiem przykrych scen? Lepiej trochę nakłamać, obujać partnera. Waga potrafi to doskonale. Jest pod tym względem bardzo sprytna. Ludzie ze znaku Wagi są najsilniej przywiązani do siebie. Dlatego też może jest im trochę łatwiej niż innym rozstać się z partnerką, rozwieść się ze swym mężem. Co najciekawsze: chociaż panna Waga ma powodzenie wśród mężczyzn, lubią ją również kobiety. Przyczyną jest chyba niezwykły wdzięk, jaki roztaczają wokół siebie przedstawicielki tego znaku. Panowie z tego znaku bardzo dbają o swój wygląd. Lepiej więc zawczasu przyszywać im brakujące guziki, nie czekając, aż z tego powodu zrobią w domu piekło. Stół do spożycia posiłku powinien być nakryty tak, jakby się spodziewano przybycia ważnych gości Takie drobne na pozór szczegóły wpływają bowiem dodatnio na humor męża z Wagi. Panowie ci cenią sobie także w domu grzeczność i uprzejmość na codzień. Trzeba się liczyć też z pewnym egoizmem pana Wagi. Trudno, są gorsze jeszcze wady... Mężowie ze znaku Wagi powinni pamiętać, że prawdziwa miłość musi polegać na wzajemności. Mieć powodzenie, dać się kochać, to za mało. Harmonia w małżeństwie wymaga też stałości uczuć. Bardzo często tak się dziwnie składa, że panu Wadze w robieniu życiowej kariery jest potrzebny doradca, wspólnik, pomocnik. Takim moralnym oparciem pana Wagi bywają zazwyczaj małżonki działające dyskretnie, za kulisami życia męża. --------------------------------------------------------------------------------

Gość siedzą tu same prawiki
ja pitolę

Gość martyyyyyyysia
jeśli, któryś jest z śląska to chętnie się umówię ;p

Cześć wam. Możecie mnie zamknąć w kaftan lub spalić na stosie ale chciałbym być taki jak wy tzn chodzi mi o bycie prawiczkiem do 30. Ba. Chciałbym trwać tak do końca życia.

Gość łomatko!
niesamowity żal bije od Was, szkoda gadać. Sprawiacie wrażenie kółka wzajemnej adoracji ludzi, którym to tak źle w życiu, jakby wydarzyła się jakaś tragedia. Powodzenia w podtrzymywaniu życiowej strategii pt. "Przewróciło się, niech leży!"

Gość łomatko!
"Jesteś głupia jak but a nawet głupsza" Leżę i płaczę ze śmiechu! Mistrz Ciętej Riposty ]:->

Gość martyyyyyyysia
chętnie leż liże chooye

No fHg to dobrze ze jesteście pozytywnie nastawieni do tego. Mozna wiedzieć co robicie w tym kierunku? Macie konta na portal takich jak sympatia?na Jakies imprezy chodzićie ?

Imprezy to strata czasu. Na portalach bylem kasę wydałem i już nie mam. Tak więc teraz poczekam trochę i w 2013 roku jeżeli nic się nie wydarzy może coś będę robil. Tzn założę konto na portalu i poczekam

Gość dadadada
bazinka ,super sa te horoskopy ,moglabys wrzuci tez taki dla barana proszeee:)

Faith, w twoim rozumowaniu tez jestem downem? Ja wolalbym miec mniejsze potrzeby i jeszcze mniej uczuc. Wtedy zadne wzloty i upadki by mi nie grozily.