Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami_x

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość malami_x
no nie wiem, staram sie byc po prostu wyrozumiala...

Gość b.b.b.b.
A czy on w ogóle planuje przyszłość z Tobą? Rozmawialiście o tym kiedyś? Bo mi to wygląda raczej na taki luźny układ damsko-męski, niż na związek.

Gość siostraMierzwa
bycie wyrozumiałym, a głupim i naiwnym i dającym się wykorzystywać to 2 różne sprawy... tylko facet niepoważnie myślący o życiu lubi nad wyraz wyrozumiałe panny.

Gość malami_x
co do przyszlości to albo mówił "czas pokaże" albo mowil no przeciez jak tak bardzo chcesz to mozesz sie przeprowadzic, albo raz powiedzial zebym sie przeprowadzila a potem mu sie odmienilo a innym razem dodal ze przeciez sie spotykamy i przeciez to jest fajne jak spotykamy sie raz na jakis czas a nie mieszkamy ze soba. najgorsze jest to ze za niego wszystko mama robi, gotuje, pierze wiec w sumie ja nie jestem mu potrzebna do niczego w takim wypadku.

Gość siostraMierzwa
A to niezłe masz priorytety :D chcesz być jego sprzątaczką , kucharką itd? A tymczasem jego mamcia Cię wygryza :D Dobre, wiesz:D Facet jasno daje Ci do zrozumienia, że to układ, nie związek. Otrząśnij się. Przekroczysz zaraz 30tkę, on Cię zostawi dla innej i będziesz miała problem. Łatwiej będzie Ci znaleźć nowego faceta przed 30tką. Ale na litość boską, dlaczego chcesz być dla swojego faceta matką i sprzątaczką?:O Myślisz, że to jest taki sexy?

Gość b.b.b.b.
"najgorsze jest to ze za niego wszystko mama robi, gotuje, pierze wiec w sumie ja nie jestem mu potrzebna do niczego w takim wypadku." Nie no, dziewczyno, to jest według Ciebie definicja związku? Masz mu prać i gotować? Wyraźnie widać, że facet nie chce się angażować. Jeśli Ty podchodzisz do tego poważnie, to niestety radziłabym to zakończyć, bo słabo to widzę na przyszłość :( Chyba że taki luźny układ Ci odpowiada, ale w takim wypadku nie zakładałabyś tego wątku, prawda?

Gość malami_x
nie wiem, po prostu pomyslalam, ze jakby go ktos we wszystkim nie wyreczal to nie bylby takim pieprzonym egoista i nie uwazalby ze jemu to sie wszystko nalezy i moze mialby inne, troche zdrowsze podejscie do zycia.

Gość siostraMierzwa
eee a co to za filozofia pranie wrzucić do pralki czy wrzucić zawartość słoika na patelnię np.? jeśli tylko tyle ( gotowanie, prasowanie, pranie itd) chcesz oferować facetom to faktycznie... kiepsko... wiesz:(

Gość malami_x
no nie tylko tyle przeciez :)

Gość siostraMierzwa
w każdym razie przyjmij do wiadomości, że z tej mąki chleba nie będzie, niestety... tracisz czas z nim, naprawdę... :(

Gość b.b.b.b.
Zgadzam się (niestety) z przedmówczynią ....

to biegaj z nim musicie meić coś , co razem bedziecie robić i Was zbliży ale widzę , że kicha jest!

Gość malami_x
on jest wycwiczony, ciezko byloby mi biegac z nim, ale porponowalam chociaz spacer. jezdzimy nieraz na basen, chodzimy do sauny. robimy rozne rzeczy razem, no ale akurat biegania razem nie uprawiamy:/