Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrGregor

czy 40 lat to koniec z seksem?juz nie wypada?

Polecane posty

Gość ona 45 mamm
gosc40 Wstydzi sie przed Tobą rozebrac :-) to jak Wy seks uprawiacie ,że Ona nie rozbierze sie przy Tobie :-)

Gość gosc40
ona 45 mamm -dzieki za rady ale to jest wlasnie jedna z moich fantazji-raczej z serri delikatnych przyznasz. Jak ty zareagowałabys na taka propozycje.....? Zona jest troche "zakompleksiona" i to moze byc tez sposob na jej otwarcie- i pozniej mozna w plener itp....:)

Gość ona 45 mamm
KEEPsky Fdk Seks w każdym wieku jest cool.

Nie teoretyzuję ale właśnie będąc NIECO młodszy miałem duża praktykę z paniami po 40. Z tego co opowiadały to wiele z nich przechodzi isten piekło. Chłop już zaczyna sie zaniedbywaća ci którzxy o siebie dbaja mają kochanki Te kobiety sa spragnione seksu . Stąd ta praktyka

Gość gosc40
ona 45 mamm -zona sie nie wstydzi robierac ( czytaj dokładniej- sorry za literowki) ale to normalna zwykla rzecz i seks jest Ok, nie ma co narzekac

Gość ona 45 mamm
gosc40 To Twoja żona nigdy striptizu Ci nei zrobiła? Ile lat jestescie ze sobą,ile Ona ma lat?

Gość ona 45 mamm
gosc40 Przeceiz rozbieranie a striptiz to jedno i to samo :-)tylko,ze w stryptizie otoczka jest jakby romantyczniejsza.

Gość gosc40
KEEPsky Fdk - to skonkretyzuj te podejcie, wyobraz sobie "zbyt skromna- jak na wyobrazenia męza " 40-tke- jak bys to rozegrał. Robilem podchody ale uslyszalem tylko - "no nie wiem" i temat jakby umierał - a nie podchodzic jak jakisc szczeniak- może tez mam kompleksy -:),dzieki

Gość ona 45 mamm
KEEPsky Fdk Jak napsiałam,to samo,tylko,ze otoczka,(a więc muzyka,ruchy) jest romanytyczniejsza

Gość gosc40
ona 45 mamm -prawie odpowiedzialas sobie na moje pytanie. Dla mnie to dwie rozne rzeczy,rozebranie sie i wkoczenie do łozka a seksowny - z premedytacja striptis....sorry ale kazdy facet przyzna mi racje ( oprocz 16 latkow...)

gosciu przecież nie powiesz żónie zrób striptis. Moze kup jej jakieś seksowne ciuszki a do tego jej uubione perfumy. Może sam co s przygotuj dla siebie a może po prostu zagraj w rozbieranego pokera. Wszystko zależy od waszych dotychczasowych wzajemnych relacji. Ale to Ty musisz być motorem a zobaczysz ze ona to podłapie .

Gość ona 45 mamm
Jeżeli ktoś nie wstydzi sie normalnie rozebrać,to nie ma kłopotu ze striptizem,no chyba,że ma niezdarne ruchy,nie potrafi się poruszac.

oj dajcie spokój, to jest indywidualna sprawa - niemal jak samo słuchanie muzyki - jedni wolą rock inni poważną. Jedne kobietki są otwarte, inne nie... nie wiemy jak to jest u gościa40 :)

Gość gosc40
ona, fajnie ze nawiazujesz bo potrzebuje kobniecego punktu widzenia ( i nie tylko) ,czy widzisz cos nie tak w mojej "prosbie"?

Gość ona 45 mamm
gosc40 Włącz muzykę,poproś żone do tańca,zacznij sie rzobierać,prowokuj ją do tego samego.

Pff.. Ja striptizu tez nie zrobie :D wszystko co zwiazane z tancem wprawia mnie w konsternacje :P Natomiast rozbierac sie moge do woli :D

Gość gosc40
no wlasnie o to chyba chodzi - jakis kompleks - bo sie "smiesznie wyjdzie" albo nie mam praktyki- a skaaad moze miec???!!!!, przeciez ja nie spodziewam sie zadnego "profesjonalnego wystepu bylem pare zrazy przy roznych biznesowych okazjach w klubach i tam dziewczyny robia to super ale mnie to jakos srednio kreci- za to w wykonaniu zony-niesmialej - podobaloby mi sie- tylk jak przelamamac kompleksy.......( jeszczer raz- seks nie jest problemem w naszym zwiazku ani jakas nagosc- mysle ze lapiecie roznice)...

Gość ona 45 mamm
nei_nei A niby dlaczego striptizu nie zrobisz? Przecież to tylko rozebranie sie w tak muzyki.Przeciez nikt nie wymaga abyś sie zachowywąła jak wyszkolona striptizerka.

Gość gosc40
nei_nei - moja zona jest taka sama , wiec jak ja/ciebie do tego naklonic- widownia 1 osoba-i do tego zapewnia ze sie bedzie podobac- o ile zaangazowanie kobiety bedzie autentyczne a nie na odwal.....

Gość ona 45 mamm
gosc40 Jeżeli nie byliście na urlopie,to wyjedz z nią i udaj sie z nia na plażę nudystów. Taka plaża leczy wszelakie kompleksy,aczkolwiek u niektórycj może je wzmagać,ale ogólnie działa pozytywnie.

a jak się zachowuje wyszkolona striptizerka?? bo ja na ten przyklad nie wiem :P:classic_cool: najfajniejsze wydaje mi się w tym jest to, że robisz striptiz dla męża/partnera a nie dla śliniących się wypitych obcych panów??

Gość ona 45 mamm
A tak ogólnie to jak mozna sie wstydzić swojego męża,zony :-) Jak coś nei wyjdzie,to nei i już:-) można skwitowac to śmiechem.