Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicikici1233

Mąż odszedł rok po ślubie:(

Polecane posty

Witam wszystkich.Mam problem, a mianowicie taki że mój kochany mąż odszedł ode mnie rok po ślubie.Przed ślubem byliśmy 6 lat, mamy małą córeczkę.Kocham go bardzo.Wiem że byłam dobrą żoną,nadskakiwałam, robiłam wszystko co chciał.Śniadanie do łóżka itp..Nigdy mu sie nie sprzeciwiałam.On był dobry dla mnie ale miał nie wyjaśnione zmienne nastroje i ma bardzo trudny charakter z którym ja nie umiem sobie poradzić.Czasem bez powodu się na mnie złościł np wstał rano w złym humorze i już nie odzywał sie do mnie z kilka dni albo był wredny i nie zniesienia.Proszę doradźcie mi coś bo niewiem jak sie zachować.Prosiłam błagałam by wrócił do nas ale bez skutecznie.Teraz milcze i zadręczam się tym.Bo gdybym jeszcze coś złego mu zrobiła a ja przecież byłam dla niego bardzo dobra i mila nawet nigdy na niego nie krzyczałam:(

Gość pytający makaron
szukaj nowego, co za problem.

Gość Wie Lebny
Nie ma meza, nie ma problemu.

Gość belerofront.
a po co brałaś ślub?

Może i tak ale mamy dziecko które potrzebuje prawdziwej rodziny i pelnej przede wszystkim.Nie bylam kiepska własnie wiem że nie bylam:(

Bo chciałam zapewnić dziecku dom rodzine i on też tego chciał przez te wszystkie lata a teraz odszedł.Jestem załamana.

Gość Wie Lebny
Mezowie dobrych kobiet nie zostawiaja. :D

W sumie to dobrze jej tak :D Niby czemu akurat ona ma byc szczesliwa? Niech sobie poplacze :p

Wie Lebny Może masz i racje. Ale robiłam wszystko co chciał i w łóżku nam sie układało aż tu raptem on bez słowa odchodzi:(

Beliar widze po Twoim pisaniu że też jesteś nieszcześliwy.To bardzo przyre ale nie wyżywaj sie na mnie bo to Ci i tak nic nie da.

Jestem bardzo szczesliwy. Nie wyzywam sie na tobie. Stwierdzam fakty. Jak by wszyscy byli szczesliwi to swiat bylby nieprzyjemnie rozpromieniony. :p

Dobra, ja spadam. Oby twoj luby nie wrocil. Obys nie znalazla kolejnego i nie stworzyla pelnej rodziny. Zycze nieprzyjemnej nocy, papa 🖐️

Gość może w tym problem właśnie
może po prostu byłaś ZA DOBRA? Nie bez powodu mówi się, że faceci kochają zołzy... Może w tym tkwi problem? A może po prostu facet to niedojrzały dupek, który nie dał sobie rady z odpowiedzialnością... Za mało póki co powiedziałaś odnośnie Waszego rozstania. Czy on Ci się jakoś tłumaczył? Czy kontaktuje się z Tobą? Czy odwiedza córkę? Czy spotyka się z kimś? No i pytanie ważne moim zdaniem: czy nie było tak, że ślub był ze względu na dziecko...?

Gość Budzić ze snu
"Wie Lebny Może masz i racje. Ale robiłam wszystko co chciał i w łóżku nam sie układało aż tu raptem on bez słowa odchodzi" No i się dziwisz że odszedł? Skoro nie dałaś mu szansy aby on o Ciebie zabiegał, starał, tylko Ty mu nadskakiwałaś zawsze to nie szanował Cie? Co szanujemy? No to na co się napracowalismy w co włożyliśmy trud, a nie to co przyszło za darmo. Ty się o niego starałaś dlatego był cenny dla Ciebie, ale jednocześnie nie dawałaś mu okazji by on się o Ciebie starał.

Ślub byl bo oboje tego chcielismy. Corke zabiera co jakis czas do siebie tzn do mamy swojej. Nie tłumaczył mi sie wcale. Ale z tym ze bylam za dobra to moze to i racja. Racją jest tez to ze nie musial zabiegac. A niedawno nawet stwierdzil ze go zdradzilam ale nic poza tym nie mowil skąd, jak dlaczego?Niewiem juz co myśleć:(

no to może czas postawić sprawę jasno i zażądać wyjaśnień? Masz prawo wiedzieć co się stało. Pokaż trochę charakteru.

Pytałam i powiedzial ze mnie juz nie kocha i sie na mnie poznał,ale dalej niewiem o co w tym wszstkim chodzi bo jednego dnia kochal a za miesiąc mówi że nie.

ale po co i dlaczego to Ty go przepraszałaś? Dziewczyno, daj spokój :O Skoro on tak się zachowywał to może i lepiej dla Ciebie że odszedł :O

Przepraszałam żeby dobrze między nami było.Chciałam być szczęśliwa z nim i znaszym dzieckiem,tak bardzo go kocham i tęsknie za nim.Miałam plany,nadzieje marzenia:(

Byliśmy ze sobą 6 lat,przecież przez ten okres mógł mnie zostawić a nie wtedy kiedy wzieliśmy ślub i mamy dziecko.Nie rozumiem tego.

Gość mariolka 2333
Tak wlasnie bylas za dobra ja juz nie raz za to dostalam po dupie ostatnio to nawet moj zwiazek rozpadl sie wlasnie z tego powodu iz pokochalam mezczyzne ktory rzekomo mnie bardzo kochal ja sie w koncu przelamalam bo mu uwierzylam no ale odwidzialo mu sie jak juz mial moja dusze nie mial sie o co starac tak sa faceci niestety skonstruowani. Dobro szybko sie nudzi ale mysle tez ze szybko sobie uswiadomi co stracil bo po jakims czasie faceci ktorym sie w zyciu nie uklada badz sami zostana tak potraktowani wracaja z podkulonymi ogonami. Mysle jednak ze skoro tak cie traktowal nie odzywal sie kilka dni bez powodu to nie jest ciebie warty i los sprawil ci przysluge wiem to brutalna prawda bardzo ale kiedys do tego dojdziesz zaden facet nie jest wart lez i cierpien kobiety a zwiazek rok po slubie powinien uskrzydlac a dziecko tylko was polaczyc i wprawic w euforie moze narazie potrzebuje czasu ale wroci mam nadzieje ze wtedy kiedy ty juz tego chciec nie bedziesz Ps i to gowno prawda ze nikt nie zechce mamy z dzieckiem narazie niech ci dziecko przyniesie radosc masz dla kogo zyc a pozniej znajdzie sie cudowny mezczyzna ktory cie pokocha i bedzie nosil na rekach i sam ci sniadanie do lozka przynosil nie warto cierpiec cale zycie przez kogos lepiej chwile pocierpiec i pozniej byc szczesliwym zycze powodzenia wiem ze narazie jest ciezko ale to minie czas leczy rany!!