Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

witam:) Mam 2 letnią córeczkę i stwierdziliśmy z mężem że czas na 2 dzieciątko. Staramy się intensywnie, wyszło to spontanicznie ale jak dwoje ludzi się kocha to o to chodzi:) Mam nadzieję że się udało. Ostatnią @ miałam 1.08 więc teraz są "te" dni:))))) odezwijcie się dziewczyny razem będzie raźniej.

ale też mała różnica wieku ;). Już w piątek idziesz do lekarza? Ja chce jeszcze z tydzień, a nawet trochę więcej poczekać...

bardzo chciałam taka róznice:) ciesze sie pierwszy rok napewno nie bedzie łatwo ale dam rade..... z pierwszym dzieckiem starałam sie prawie 3 lata (Ze wspomagaczami) a z 2 pól roku bez zadnych dodatkowych wspomagaczy:)

moja córeczka 20.08 kończy 2 latka więc też będzie fajna różnica wieku:) już nie mogę się doczekać. Za pierwszym razem staraliśmy się 3 miesiące a teraz zobaczymy:) No i bardzo bym chciała synka. Ale to już nie ma znaczenia, ważne żeby dziecko było zdrowe.

Gość Mama 2latka..........
cześć, ja także mam 2letnia dziewczynkę i od kwietnia staramy się z mężem o kolejne. Z córka zaszłam w ciąże w 2cyklu a teraz coś nie wychodzi. Miesiączkę dostałam w sobotę także póki co w ciąży nie jestem

ja nie wiem jeszcze czy się udało czy nie, ostatnio miałam regularne cykle 28 dniowe, ale ten ostatni trwał 31 dni a między czasie zdarzył się też taki 25 dniowy zobaczymy jak to będzie. troszkę sie boję 2 latek i noworodek ale damy radę:))

cześć dziewczyny! ja mam już 11 miesięcznego synka, 2 ciążę planowałam jakoś w przyszłym roku... a tu taka niespodzianka - chyba jestem w ciąży - na razie to tylko domniemania, bo okres dopiero 2 dni mi się spóźnia, a kreska na teście raz jest bardzo słabiutka, raz jej nie ma.. więc nie wiem, jutro pójdę na beta hcg i wszystko będzie jasne! generalnie jestem trochę przerażona bo mój synek jeszcze roku nie ma... tylko raz współżyliśmy z mężem w tym miesiącu i byłam przekonana że jestem już po owulacji.. więc jakby sie okazało że jestem w ciąży to będą niezłe jaja :) oczywiście nie pozostanie nam nic innego jak się cieszyć :)

stock to rzeczywiście strzał w 10:) a ja czekam a każdy dzień mnie przybliża do tej wiadomości. Za 2 tygodnie powinnam dostać @ tzn najlepiej nie dostać. ja to jestem w gorącej wodzie kąpana, najchętniej chciałabym wiedzieć już;) akurat za miesiąc lecę do Polski więc jeżeli się udało to odwiedzę ginekologa. Trzymam kciuki za was dziewczyny, róbcie testy i chwalcie się (oby pozytywnymi) wynikami:)

calineczka gratuluje:) a ja mam przeczucie że też się udało, ale to tylko moja kobieca intuicja... z Hanią miałam tak samo po prostu czułam że coś jest na rzeczy:)

Cześć , dziewczęta. Widzę, że wątek świeżutki to i ja się dołączę. Ja również czekam na dwie kreski. Staram się o dzidzię i 07.08 test owu zapowiedział mi owulkę, wynik pozytywny utrzymywał się do 13.08. Pierwszy pik podobno jest najważniejszy i test ciążowy należy wykonać 14 dni od tego piku. U mnie ten dzień wypada w niedzielę 21.08 (wtedy też powinnam dostać @). Dowiedziałam się, że test owu może wykryć wczesną ciążę, ale u mnie wyniki są negatywne i nie wiem czy mogę mieć jeszcze jakąś nadzieję. Dodam też, że pomimo tego, że zostały mi 4 dni do @ to nie mam żadnych objawów, które by na nią wskazywały. Zwykle już ponad tydzień przed bolały mnie piersi itd.

witamy nową koleżankę:) ja się nie znam na tych testach owulacyjnych. Czytałam na innych wątkach że czasami testy pokazywały owulację a monitoring cyklu nie. Więc przyjmijmy zasadę że co ma być to będzie;))))