Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia..........ok..2lata.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ....30.08.2011 gonia35.........36.........kuj-pom........................?...20.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

nie leczymy sie, tzn dopiero zaczynamy tutaj bezplodnosc uznaja po 2 latach nie udanych prob, wiec dopiero teraz klasyfikuje sie do leczenia wczesniej mialam robione tylko badania hormonalne ktore sa ok, moj M juz jakis czas temu mial spermografie i tez jest wporzadku ostatnio mialam cykl bezowulacyjny.. no ale w tym miesiacu bylo to plamienie to sadze ze to byl poprostu taki wybryk obserwowalam sie przez dlugi okres czasu i nie zauwazylam zadnych "problemow" miesiaczki regularne, krwawienie normalne, skok tempki zawsze byl, zadnego zapalenia czy infekcji.. zadnych dziwnych bolow jajnikowych ktore mogloby byc oznaka torbieli, zadnych dziwnych plamien na poczatku czy pod koniec cyklu.. gin powiedzial mi ze nie mam sie martwic.. ze znajdzie przyczyne.. teraz juz tylko czekam na ta @ i po niej raz dwa do gina

Gość sylwia312
Witam wszystkie staraczki :))) sama nia jestem , staramy sie o drugą dzidzię od kwietnia (mamy synka 8 lat prawie) , i ciągle nie wychodzi .

Gość sylwia312
witam wszystkich :))))))

tak znalazlam , doczytalam :) to tymloda mamusia jestes kitka.... ja mam dwie corki 18 i 12 lat i marze o synku:)

WITAM DZIEWCZYNKI Na początku cześć gonia i dopisz się do tabelki. Lady Love współczuje,tak narzekamy na naszą służbe zdrowia,ale z tego co widze to u nas nie jest tak zle.Ja myśle że te plamienia świdczyły o owulce,a jak wcześniej takich nie miałaś to może coś się ruszyło :-),i będą wkrótce 2kreseczki,tego ci życze.

naniosłam poprawy :-) stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia..........ok..2lata.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ....30.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 gonia35.........36.........kuj-pom........................?. ..20.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

Chciałam napisać sylwia dopisz się do tabelki :-),bo gonia już na niej widnieje

witam was lady love ja staram sie 3 lata i na 99 % wiemy co jest przyczyna u mnie wrogi sluz ale musze jeszcze wykonac badanie na przeciwciala plemnikowe we krwi i zostaje inseminacja leczymy sie od tego roku w sumie

wrogi sluz wlasnie.. tez sie nad tym juz zastanawiam i teraz mam pytanie do ciebie, jak wyglada badanie na wrogosc sluzu? mniej wiecej tak samo jak cytologia?

nie byłam jeszcze u lekarza, poczekam z 10dni. Samopoczucie mam dobre. W poprzednich ciążach nie miałam żadnych zachcianek, nawet sądziłam, że to tkie damskie fanaberie :-) a tym razem od samego poczatku mam nieodpartą chęć na ostre rzeczy, nawet zjadłam kilka łyżeczek samej musztardy :-D Może to na synusia?

Lady Love stosunek musi byc na ok.10 godz po 1 14 dniu cyklu akurat w owulacje bo mi wypada w 14 dniu i takim specjalnym przyrządem pobiera sluz ze srodka podobnie jak badanie ginekologiczne i patrz pod mikroskopem jak ise zachwuja plemniki w sluzie plodnym u mnie nie bylo wcale musze wykonac badanie na przeciw ciala we krwi bo byc moze we krwi tez to mam dziekuej za mile przyjecie ale ja nie wiem czy tu pasuje tak tylko zerknelam przypadkiem no my niestety nie mamy szans na normalna ciaze ae wierze ze insmeinacja nam pomoze przyszly miesace bede chyba najtrudniejsze

chyba poprosze ginekologa o takie badanie jezeli znowu bedzie pudlo, a czuje ze sie nie udalo u mnie owu wypada ok 10dc

Lady Love ajakie wogle mialam badania robione??? ja nie musialam prosic gina sam mi takie badanie zrobil a leczymy sie w klinice

ja narazie tylko hormony mialam robione i cytologie mam sie zglosic w tym miesiacu a w zasadzie po okresie na dalsze badania, jeszcze nie wiem jakie

Gość sylwia312
A więc dopisuje się do tabelki :))))) stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia..........ok..2lata.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ....30.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 gonia35.........36.........kuj-pom....................... .?. ..20.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie........................5......15.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

sylwia312 witaj uda sie napewno nie mozesz tak do tego podchodzic masz juz jedno dziecko więć spokojnie trzeba myslec jak najbardziej pozytywnie a to sie da wyleczyc i obnizyc

Gość sylwia312
wiem , wiem , tylko znowu trzeba czekać , a ja jestem barrrrrdzo niecierpliwa :))))