Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

Zuza nie mów tak,nie wiem jak Cie pocieszyć,ale wszystko będzie ok.POzbierasz sie napewno,czas leczy rany.Będziesz miała jeszcze fasolinke,wszystko się ułoży.GŁOWA DO GÓRY.Ściskam Cię mocno

Truskawa głowa do góry- Trzymamy za Ciebie kciuki- teraz najważniejsze jest Twoje pozytywne myślenie. Musi być dobrze. Zuzka normalnie nie wierze że Ci się to przytrafiło. Bądz silna jestesmy z Tobą. Same złe wieści ostatnio aż się boję co jeszcze sie wydarzy...Może wreszcie się to skończy...Jak pech to pech... Smutno mi teraz...Dziewczyny trzymajcie się :*

dziewczyny to straszne co piszecie ..... po pierwsze, zuzka jesli byla policja na miejscu i opisala cala sytuacje to pozwij tego kierowce do sadu z OC zaplaca Ci oprocz tego ,z e sie potluklas to jeszcze ,z e jestes w takim dolku psychicznym wzwiazku ze strata dziecka , idz o sadu...... truskawa grupa trzecia jesczze nic nie znaczy , badaja czy sa tam komorki rakowe ale jesli byloby cos nie tak to kazaliby Ci natychmiast sie zjawic , spokojnie ..... kitka co u Ciebie ?

Zuzka współczuję Ci, z doświadczenia powiem Ci jedno staraj się o odszkodowanie bo kary to on i tak żadnej nie dostanie. Uwierz mi. W 2008 roku zginęła kuzynka mojego męża i jej przyjaciółka. Jechały prawidłowo na skuterze potrącił je pijany kierowca dostał wyrok 12 lat... więc według mnie nic tak nie boli jak kara finansowa. Bo facet nawet jak trafi za kratki to dostanie wyrok kilka miesięcy wyjdzie i będzie się śmiać. A jak dowalą jemu porządne odszkodowanie to się nauczy!!! weź jakąś firmę która zajmuje się odszkodowaniami już oni wiedzą co robić

Gość kaiha
zuzka0309 bardzo mi przykro z powodu tego co Ci się przytrafiło :( brak mi słów na tę sytuację :( jestem tu nowa i nie wiele o Was wiem, jak długo się staracie?? i która to będzie Wasza pociecha??

hejo :) zuzka brak słow:( współczuje Ci z całego serca. Głowa do góry- musisz być silna!! Ja byłam dziś u innego gina. Również zrobiła mi cytologie i pobrał posiew na inne choroby. Zobaczymy za 10 dni. Ale przy usg i normalnmym badaniu nic nie stwierdziła, że wszystko jest w porzadku , jest czysto i nie widzi nieprawidłowość ale gołym okiem nic nie może stwierdzić, dopiero gdy będą wyniki. Także znowu tydzień napięcia;/

hej kochane ja malo zagladam bo ostatnio juz na nic czasu nie mam przez ta budowe i wogole a staranka sa marne w tym miesiacu wiec na nic sie nie nastawiam co ma byc to bedzie ostatnio cos z mezem mamy ciche dni:(

hej Dziewczyny :* trochę mnie nie było ale przez tydzień gościłam teściową... uff dobrze że już pojechała! Zuzka bardzo mi przykro, to straszne co Cię spotkało, ten kretyn powinien pójść siedzieć! Dobrze że masz oparcie w mężu, trzymaj się Kochana... Ja właśnie jutro idę na cytologię, zobaczymy co tam wyjdzie, jak wszystko będzie ok to zaczynam starania! Narazie puki co mam całkowity spadek libido - 0 ochoty na seks :/ co u Was? Korola jak tam?

stock wstyd się przyznać ale mam to samo:( zerowe libido utrzymuje się jakie dobre 3 miesiące;/ Boże jestem młoda a wgl jakoś mogłabym się obejsc bez seksu, to raczej nie jest normalne prawda?

Chyba u nas wszystkich w tym miesiącu bedzie klapa- chodzi mi o brak dwóch kreseczek, bo u mnie też staranka marne- jakoś nawet o tym nie myślę. Ale co tam ważne że znowu tu jesteśmy bo żal mi serce ściskał jak wchodziłam tu na nasze forum a tu nic nowego.

cześć dziewczyny:) ja mam teraz dużo pracy, klientki mnie polecają jedna drugiej i wszystko idzie do przodu;) Teraz przyjechał brat mojego męża ( przypadkowo dowiedziałam się że jest praca i ściągnęłam go do Oslo), mieszka z nami i jest super:) Tyle że chłopacy mają też tyle pracy że wychodzą rano a wracają wieczorem. A ja siedzę sama z Hanią cały dzień:( ale tak to już jest że coś za coś.

kurcze ale tu cisza. my w tym miesiacu malo sie staralismy bo nieldugo zaczynam nowa prace i chcemy troszke poczekac, ALE ostatnio sie kochalismy w 13 dc. i teraz spoznia mi sie okres juz 3 dzien.. i mozliwe zebym byla w ciazy? czy znow tak jak w ubieglym miesiacu spoznia mi sie poprostu..? co myslicie dziewczyny?

Cześć Dziewuszki,ale u Was posucha,cisza. Idusia ja mam nadzieje że wreszcie CI się udało,czego CI z całego serca życzę.BUZIAKI

Idusia możliwe że Ci sie udąło:) Zrób test napewno już ci wykaże.. U mnie staranka były marne wiec nie licze na dzidzi w tym cyklu- czekam na okres- ciekawe kiedy przyjdzie...

u mnie też starania w tym miesiącu były bylejakie, wręcz tylko raz i to chyba nie w dni płodne.... pozdrawiam

Idusia- nie wiem co myśleć o tym negatywnym tescie- być może jeszcze za wczesnie... Stock121 widze że i u Cibie marnie w tym miesiącu ze starankami. Chyba wszystkie sobie odpuściłyśmy... Mnie dopadło choróbsko wstrętne i nie chce puścić- kaszlam jak stary astmatyk:) Wciaż czekam na @.....

ja też ostatnio chorowałam, ale szybko się wykurowałam czosnkiem, miodem i sokiem malinowym ;) teraz taki okres że dużo osób choruje...

hej dziewczynki wczoraj jednak dostalam okres i chcialam sie z Wami narazie pozegnam, rozpoczynam nowa prace i narazie odkladam starania:) ale życze Wam wszystkim powodzenia:**

A ja jeszcze czekam na @...mogłaby już przyleźć bo to moj 32dc a chciałabym już zaczac nowy cykl...Czekam i czekam....chyba przez ta chorobe tak mi sie opoznia...

hej. Dostałam się na badanie do gdańska ale 2 dni mmusiałąm dzwonić po przychodniach i szpitalach, bo nigdzie nie wiedzieli gdzie robi się takie badanie. Pomogła mi dziewczyna z kafe :) wizyte mam 8 listopada 200 zł kosztuje ale trusdno zdrowie wazniejsze. Idusia gratuluje nowej pracy i prrzykro mi , że dostałaś @ nenia- trzymam kciuki:) szkoda, że tak mało tu piszecie- trzeba to zmienić :P

Truskava ale wstępnie wiadomo co ci jest? Mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze:*

ilu lekarzy tyle opini;/gdy dowiedzialam się, że mam 3 grupe u mojej gin- poszłąm do innej na cytologie, zeby się uoewnić. Ta powiedziała, że na "oko" nic nie widzi i zrobiła cyto. mówiła, że po 10 dniach zadzwoni gdyby coś było nie tak. 10 dni minęło i nie zadzwoniła, więc chyba wszystko jest w porządku. Ale czemu w innym labolatorium wyszły złe wyniki? tego nie wiem, dlatego wole jechać na to badanie dla swojego spokoju.

I bardzo dobrze ze zasiegniesz opini innego lekarza:) Mam nadzieję że mimo wszystko wyniki beda dobre i odetchniesz z ulgą...Przytulam cieplutko:*