Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

te pierwsze badania musialy byc bledne , gdyby bylo cos powaznego to natychmiast dzwonia , wiec jest ok:) pozdrawiam

a u mnie nic specjalnego, z dzieckiem troszke odpuscilam bo mam zrobic jak tylko ja chce :) zobaczymy co bedzie dalej....

Dziewczyny gdzie sie podziewacie.....Chyba nasz wątek niedługo upadnie.... Ja własnie wrociłam od dermatologa...jestem stówe w plecy a i tak znów dostałam na nowej recepcie sterydy-lekarz poinformował mnie że niczym innym tego nie wyleczę ponieważ moja skóra jes w zaawansowanym uczuleniu- dłonie wyglądają jak pomarszczone:( jestem skazana na to przez całe życie- moj maz też sie załamał- myslałam że może ten lekarz da mi coś mniej szkodliwego.....:( Aj no coz...Nie wiem co robić...Zajrze tu jutro może któraś z Was się odezwie.... :(

Dziewczyny gdzie sie podziewacie.....Chyba nasz wątek niedługo upadnie.... Ja własnie wrociłam od dermatologa...jestem stówe w plecy a i tak znów dostałam na nowej recepcie sterydy-lekarz poinformował mnie że niczym innym tego nie wyleczę ponieważ moja skóra jes w zaawansowanym uczuleniu- dłonie wyglądają jak pomarszczone:( jestem skazana na to przez całe życie- moj maz też sie załamał- myslałam że może ten lekarz da mi coś mniej szkodliwego.....:( Aj no coz...Nie wiem co robić...Zajrze tu jutro może któraś z Was się odezwie.... :(

Gość Jolka_Polka
hej widze ze tu spory "ruch" :) Staram się tez o maleństwo i chce kupic testy owu, ale apteczne są przewaznei drogie a te z allegro do du.. podobno, ale znalazłam takie polskie, firmy Diagnosis, po 75 gr/szt - i tak czytałam o nich że ok są: http://allegro.pl/polskie-testy-owulacyjne-najtaniej-75-gr-szt-i1874976530.html Myslicie że warto? Bo sprzedawca ma mało opinii, no ale z drugiej strony skoro reklamuje jakis nowy serwis ciązowo - staraniowy to może nie mieć dużo opinii. A jak ogólnie wasze zdanie o testach? Pomogły wam w zajsciu? (choc wiadomo że najbardziej pomaga mąż :D )

Gość martusss111
Witam dziewczyny. Jestem tu nowa ale prosze o odpowiedz.Staram się z narzeczonym o dzidzie. Okres dostałam 23.09 kochałam się 11i13.09 w dni płodne. Pierwszy test robiłam 16.09 a drugi 19.09 oba negatywne. Czy to mozliwe ze zrobiłam test za wczesnie i nie mogł jeszcze wykryć ciąży? Kiedy najlepiej wykonac trzeci test? miesiaczki mam nieregularne,powinnam dostac za trzy dni ale nie bola mnie piersi i brzuch wiec pewnie musze jeszcze dlugo poczekac... Prosze o odpowiedz:)

Jolka- mi testy pomogły [przy pierwszym dziecku, od razu zaszłam, więc ja polecam! kupiłam na allegro. martusss być może jeszcze za wcześnie na test, ale możesz już chyba zrobic beta hcg jak Ci bardzo pilno ;) pozdrawiam

Gość Jolka_Polka
Zuzka, trzymaj się i nie odpuszczaj! On musi za to zapałcic! Kupiłamn te testy na Allegro, pewnie dzić przyjdą. Zobaczymy. a, zajrzałam na ten serwsi co to te testy takie tanie na allegro bo go promują twojedni.pl - tam mozna robic wykresy temp. i obserwować cykl, wiec się zalogowałam. Moze spóbuje mierzyć temp. i może pomoze mi w staranich.. No i sporo dziewczyn tam jest starajacych z tego co widzę wiec moze tam posiedze trochę. Zuzka, dawaj koniecznie znać co u Ciebie!

Witam Was dziewczyny:) mam pytanko-kochałam sie w 11dc, w 14dc rano zaobserwowałam sluz z domieszka krwi,wczesniej kłucie jajnika,no i otem temp skoczyła,więc pewnie była to owulacja,czy jest sznasa na ciażę>ile czasu plemniki mogą przetrwać w ciele kobiety w śluzie płodnym:)dzięki za odp

Gość 2 kreski
Tez czytałam ze 72 h ale pewnie zalezy od indywidualnych warunków np. pH w pochwie czy coś. Jakby ktoś szukał to znalazłam promocję na testy owu jak by ktoś szukał - za 2 zł z przesyłką jest zestaw 5 szt testów owu plus jakis tam kod promocyjny do jakiegoś serwisu.

Gość Uska135
Witam dziewczyny. Mam troche głupie pytanie ale bardzo mnie nurtuję. Staram się o dzidzie. Kochalam się w dni płodne 11i13pazdz. test robilam 20 i wyszedł negatywny. Od niedawna jestem senna, nawet często sikam,jestem rozdrazniona,bolą mnie piersi(po bokach jak dotkne)a wczesnij bolał mnie trochę brzuch. Kolejny test robilam dzisiaj (czyli dwa tyg po domniemanym zapłodnieniu) i wyszedl nagatywny. Czy to mozliwe ze jestem w ciaży a test mimo test nic nie wykazał? Dodam ze miesiaczka mam nieregularne. a wizyte u gin mam na 04.11 bardzo proszę o pomoc.

hej, ale tu grobowa cisza ja się nie odzywałam bo mam załamanie nerwowe. Nie dość , że mam @ to jeszcze grype żołądkową i na domiar złego dowiedziałam się przypadkiem wczoraj, że mąż mnie zdradza;( mialam urodziny 2 dni temu to nawet życzeń mi nie złożył. Od czasu gdy dowiedzialam się o tej złej cytologii i gdy mu o tym powiedziałam wszystko się zmieniło. Po przyjazdach z delegacji nie spał ze mną, chodził spać do drugiego pokoju,o seksie nawet nie wspomnę a co mi na to powiedzieł: że boi się mnie dotknąć! bo co bo go jakims syfem zaraze? co ja mam robić? :( mam dość wsztkiego

Gość kinia1321
kurcze to rzeczywiście nieciekawa sytuacja u Ciebie. bardzo Ci współczuje. maż sam przyznał się do zdrady? ile jesteście po slubie?

po ślubie 2 lata. Wczaj po poludniu wyjechałc "delegacje" wieczorem dzwoni do mnie telefon , patrze maż no to odbieram a tam co? słysze słodkie rozmowy męża z jakąś dziewsucha jak do siebie czule gadają... wiec wiem, zewcale nie jechal w delegacje pewnie nie zablokowal telefonu

oj oj oj a co tu się porobiło dziewuszki,czemu tak cichutko.NIEDOBRZE straczki.POZDRAWIAM