Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szooooooooooook

Słuchajcie. padniecie jak wam powiem, co mi się dzisiaj w sklepie przytrafiło!!!

Polecane posty

Jestem w galerii handlowej. Robię zakupy w markecie. No i wiecie w galeriach są często tak na środku różne stoiska pousadzane. No po odejściu kawałek od kasy są właśnie na środku te stoiska. No i było sobie takie jedno stoisko z komputerem. W sensie pani ekspedientka miała do dyspozycji lap topa. Usiadłam z zakupami na ławce, sprawdzając paragon, trochę się rozglądając. Po lewej miałam akurat ową panią siedzącą do mnie tyłem. W pewnym momencie do jej stoiska podeszli jacyś ludzie, więc ona wstała, odeszła.. odsłaniając to co miała na ekranie kompa. Ja patrze.. wytężam wzrok.. a tam co? KAFETERIA.PL No umarłam :D Podchodzę udając zainteresowaną tym co tam ma na stoisku i zaglądam cichaczem w tego jej lap topa. Kurwa!!! nie zgadniecie jaki ta laska miała nick!!!! szok! To był Proszek do prania!!! ;D zdębiałam!

Gość Wykup reklamę na Kafeterii
hahhahahahahah:D

Słuchajcie no jak bum cyk cyk to była ona, albo jej podszyw. Nie miałam możliwosci się przyjrzeć tak dokładnie. Siedziała w zakładce "moje konto" wiecie tam gdzie się stopke edytuje. Jak byk było Proszek do prania, albo jakiś jej dobry podszyw! :D

Gość lumpppaa
ahahaahahahahahaah a to dobre! hahaha nie no leże!

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
To teraz prawnicy w galeriach handlowych pracują hahaha:D

Gość lumpppaa
hahahaha dlaczego mnie to nie dziwi? wyszlo w koncu, ze to zadna prawniczka haahahahhaah

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
szok szooooooooooook trzeba było jej zdjęcie z ukrycia zrobić,poznalibyśmy prawdę o proszku vel Danielu:D

Gość NIE WIERZE!!!!! HAHAHA
JASNE?!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!

Gość cmlKC
A potem sie aka jedna z drugą chwalą ile to one nie zarabiają i jak to one są ustawione życiowo :O żalosne niunie

Gość NIE WIERZE!!!!! HAHAHA
POWIEDZ GDZIE??? PRZEJDE SIE I SIE ZAPYTAM M:D

Gość fvhmj,
czekamy na nazwe ch :)

Gość 5097-98
provo 5/10

Gość droook
jeśli to prawda, to już nie rób dziewczynie takiej siary z podawaniem miasta i nazwy centrum handlowego. posmialismy się i fajnie, ale bez mieszania zycia wirtualnego z realnym :o

Gość droook
a ja sadze, ze to moze byc prawda!

Gość 21skizto
Jakie miasto i galeria handlowa?? Wystarczy ,ze ktos pojdzie i sprawdzi ,czy mozliwe jest by ktos ukradkiem podszedl od tylu do stanowiska z komputerem ,gdy sprzedawca zajmowal by sie klientem.

Nie podam wam żadnej nazwy. To już by była przeginka. Nie uważacie? :o Wystarczy się do pierwszej lepszej galerii udać, żęby zobaczyć, że często mają lap topy nawet na tych stoiskach. Jaki problem podejrzeć co jest na ekranie? Chcecie to mogę wam to rozrysować :D

Gość ghb
zona swojego meza najpierw podawała sie za prawniczke 28-letnią, wstawiała swoje foty itd. w koncu sie wydało że to chlopczyk 15 letni :P sama sie wkopała :D a potem bylo jej tak glupio ze nie wiedziala co ma zrobic:P

Gość 21skizto
Nikt o zdrowych zmyslach Ci nie uwierzy. Naiwne klempy po 30 moze i tak.

Gość o co chodzi z tym proszkiem?
rozumiem, ze to pseudo, ale czemu sie tu wszystkie tak podniecacie? O co chodzi z ta babka?

Gość ehhh-dokladnie
przeciez takie cos moze byc wszedzie:o

Gość 21skizto
w dupe sobie wsadz ten rysunek.

A se wsadzę w dupe po same gardło.Równie głęboko wsadzę sobie fakt, ze mi nie wierzycie :D🖐️ Sram na to jak na zeszłoroczny śnieg! Opisałam co widziałam, nie zależy mi, aby mi na siłę wszyscy wierzyli.