Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magma.z.wulkanu

Hahahaha zieleniejcie z zazdrości:D

Polecane posty

Gość magma.z.wulkanu

Właśnie wszamałam 3 kotlety schabowe w podwójnej panierce faszerowane serem rokpol i musztardą dijon, do tego dużą porcję frytek smazonych w głębokim oleju. Wszystko z przepysznym sosem tatarskim własnej roboty. Mniaaaam, palce lizać, facet tez oczywiście zachwycony obiadem, sam robił frytki, a teraz zmywa. A po obiedzie idziemy na lody. Teraz zgadnijcie ile mi skoczy waga po tym posiłku. ZERO! Mam taką przemianę materii, ze moge zjeśc potrójnego kebaba z majonezem i nic:P Ważę od lat niezmiennie 59kg przy wzroście 170cm, z tymże mam duze cycki i one też swoje ważą. Żal mi tych, co muszą jeśc ryz z warzywami albo sam pumpernikiel z twarożkiem. Ja jadam jajecznicę na boczku i kanapki z szynka, warzywami i musztarda. Oczywiście stale tak tłusto nie jadam, więc nie musicie się martwic o moje zdrowie:)

Gość mozeeeeeeeeeeee
tez tak mam nie ty jedna tyle ze ja przy 169 waze 51 :) i niczego sonie nie odmawiam !!! :)

Gość catalinaaa
ja jem co chce teraz pizze i frytki a waze 46 hahahahahahahahahahahahahahahahah

Gość taka draka nijaka
To poczekaj az urodzisz dziecko. Powodzenia!!

Gość magma.z.wulkanu
robię kupęę i jem

Gość magma.z.wulkanu
Mamy zmywarkę, ale się popsuła. W weekend jedziemy kupic nową, jak cię to interesuje. A moja mama urodziła dwójke dzieci i figurę ma idealna. A że sylwetkę mam po niej, wiem, że ciaża mi nie straszna:) Pozdrawiam wszystkie mogące jeśc co chcą:) To się nazywa wolnosć:P

Gość VivaOmega
że ci się chciało pisać taki wywód na temat obiadu ;) musisz mieć dość smutne i nudne życie, co ?

Gość magma.z.wulkanu
sorry ze tak napisala tak naprawde chce sie dowartosciowac mam 160 cm i wzw 110 kg jestem tlusta i nie chce mi sie zyc bo za mam zwaly tlusczu na brzuchu i w nie widze swojej cipy o boze

Gość niedobrze_mi
Głeboki olej, frytki, lody, sos tatarski - bleeeeee, sam najgorszy syf

Gość magma.z.wulkanu
Nie ma smutnego zycia, tylko po sutym obiadku lubie sobie poleżec i odpocząc. I leżąc napisałam ten wątek, ot taka refleksja nad nędznym zyciem tych, co musza sobie odmawiac panierki na kotlecie.

Gość magma.z.wulkanu
zmywarka to nie jest wyznacznik zajebistości zazdrosna pało

Gość magma.z.wulkanu
niedobrze_mi, za to pyszny:) Poza tym codziennie tak nie jadamy, wczoraj np. mieliśmy pieczone pstragi z ziemniakami z wody.

Gość magma.z.wulkanu
boże boże, czubka swojego nosa też nie widzę, bo oprawę oczu zasłoniła mi tkanka tłuszczowa :o Cholerny schaboszczak :o

Gość magma.z.wulkanu
Ciekawa nad życiem tych podszywów, co tu za mnie pisza. Pewnie zachlapały slina podłogę czytajac o moich pysznych kotletach i teraz sie dowartościowują. Cóż, wam pozostaje sałata.

Gość magma.z.wulkanu
o kurwa schab mi sie cofa bede rzygac

Gość magma.z.wulkanu
Czasem robię narzeczonemu taki mały, kulinarny psikus - posypuję nasze pyszne, panierowane schaboszczaki mąką krupczatką a jemu wmawiam, że dostałam łupieżu odbytu :classic_cool:

Gość magma.z.wulkanu
Nic mi się nie cofa pajacu. Przeciwnie, zjadłabym czwartego. Uwielbiam nadzienie z musztardy dijońskiej.

Gość ja tez jem co chce
i nie musze sie martwic o wage i co nie jestes jedyna tepa cipo

Gość magma.z.wulkanu
Z moim chomikiem natomiast bawię się tak, że chowam mu resztki rokpola i panierki pod swoimi fałdami tłuszczu, a on (szukając ich) drażni moje wargi sromowe, które naciągam sobie na głowę. Jest zajefajnie :classic_cool:

Gość poka poka
ale my ci co jemy warzywa z ryzem i pumpernikiel z serem nie bedziemy za kilkanascie lat miec operacji na woreczek zolciowy, nie bedziemy miec obtluszczonej watroby, wysokiego cholesterolu, nadcisnienia, nadwagi i mnostwa innych czekajacych cie zapewne chorob spowodowanych zarciem smieci.

Gość ja mam...
laska pewnie jest grupa jak swinia

Gość poka poka
14.39 wymiata:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość magma.z.wulkanu
No i nie zapominajcie, że codziennie spożywam średnio ok. 8,3562 kangurzej kupy :classic_cool:

boże ale jesteś żałosna hahaha xDD faktycznie jest czego zazdrościć... ;] też jem co chcę i kiedy chcę... mam 169 cm wzrostu czyli centymetr tylko mniej od Ciebie...a ważę 8 kilo mniej to Ty masz czego zazdrościć chyba co hahaha xDD

Gość magma.z.wulkanu
Ta, ja gruba, chyba sobie żarty stroisz:) A zdrowa jestem i bede, bo jadamy raz tłusto i suto, a raz zdrowo (lecz smacznie). Po prostu zazdrościcie wredne zazdrośnice:P To musi byc frustrujące nie móc zjeśc np. ciasta, bo od razu tyłek rośnie.

Gość magma.z.wulkanu
LaVidaLoca, ale ja mam duże piersi, a one swoje ważą. Ty (sądząc po zdjeciu) biustu raczej nie masz więc stąd ta róznica w wadze:P

Gość ja mam...
ciasto jadlam wczoraj wiec nie mam ci czego zadroscic