Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed_oswiadczynami

Ile za pierscionek zareczynowy?

Polecane posty

Gość dfgrefgergrtgt
Brawo :D))))))

a ja uwazam ze nie :D jezeli facet duzo zarabia, ma głowe na karku i madra kobiete nie bedzie czuł potrzeby kupowania pierscionka za "parenascie tysiecy" jak to okresliłas. ta kase mozna zainwestowac w co innego. nawet jezeli stac by go było na bardzo drogi pierscionek wydaje mi sie ze 2, 3 tys to maxxxx

Gość ja mam taki upatrzony
juz z bialego zlota i pieknym brylantem za 1700. Teraz tylko czekam na wybranke serca az sie zjawi :]

Gość po_oswiadczynach
Pierscionek ten co chcialem - spodobal jej sie niesamowicie bo i delikatny i skromny a jednoczesnie bardzo duzo znaczacy ;) Powiedzialam taaaaaaak! Jestem taki szczesliwy :)

Gość bea_12
...a ja nie mam pierscionka i pewnie nigdy miec nie bede, to chyba dla wybranych...;(

Gość dfdgfhjkjkl
ty wyzej nie martw sie, zalosny ruchacz pyta na forum o piercionek... od razu wiadomo ze to jakis niedojrzaly chloptas i i tak bedzie rozwodzik jak u 80% malzenstw teraz

Gość 834488578485020045
ja wybralam za 1070zł:P z apartu:P

Gość cierpkalimonka
Uważam , że nie cena jest najważniejsza. Mój mąż zabrał mnie do centrum i kazał sobie pokazywać jakie piersionki mi się podobają, nie lubie duzej biżuteri wiec mysle ze nie wydał kroci. Kiedy zblizała sie data slubu postanowiliśmy zobaczyć ile ksoztują obrączki w małych prywatnych jubilerach, okazało się że ceny są połowe mniejsze, a jakosciowo złoto dużo dużo lepsze. Zachęcam więc do nie kupowania pierścionka w kruku ( ja mam z KRUK) czy apart tylko własnie w mniejszym miescie poszukanie jubilera. Polcam tez ,,pozbierac złoto po mamie tacie itd i z tego zrobic obrączki na zyczenie. My za swoje zapłacilismy chyba z 400zł a mamy takie jak w sieciowce trzeba dac z 3000zł (mielismy swoje złoto- ksozt to robocizna)

W życiu mi do głowy nie przyszło sprawdzać, ile kosztował mój zaręczynowy pierścionek.

nie wiedzialam ze sa na swiecie takie materialistki jak np. scarlett;D;/ zenada, wstyd.. prostytutka i materialistka z Ciebie jak nic! wlasnie-jak chlopak dobrze zarabia! a jak zarabia 2500-3000 zl/ miesiac to co, tyle ma wyadac na pierscionek? haah, zenada! Kupuje sie za tyle na ile go stac i mylse ze prawdziwy facet jak naprawde kocha to jesliu go stac na "parenascie tysiecy" to owszem, kupi ale jesli nie stac go i moze dac kilkaset a nawet to 200 zl tylko za ten pierscionek to nie widze w tym niczego zlego.. Zlo jest wtedy gdy facet zarabia duza kase a żydzi na pierscionku dla swojej niby wielkiej milosci i liczy, wyszukuje najtanszego (chcociaz owszem, trzymanie glowy na karku sie liczy a nie kilkanascie tysi wydac na pierscione;D) .. to jest przykre.. a tak to nie widze niczego zlego w pierscionku za 200 zl (pewnie sama taki dostane) bo mojego faceta nie stac na jakis za "parenascie tysiecy" i to ni znaczy ze ja sie nie szanuje/ze on mnie nie kocha.. takie myslenie jest chore!

Gość rrrrrrrreeee
Pierscionek zareczynowy jest wizytowka faceta.Jak da byle jaki i tani ,to znaczy ,ze na tyle sie wycenia i tak nalezy go traktowac.

Gość gość
Pierscionek z malym diamentem wart ok 2,5tys dostalam.

Gość gość
chyba zwariowaliscie? Nie wyobrazam sobie zareczynowego pierscionka za miej niz 40 tys. zlotych. Co to w ogole z abadziewie mozn akupic za mniej?

Gość gość
Ja bardzo dobre opinie słyszałam na temat internetowego sklepu jubilerskiego Savicki. Ten ceniony na rynku biżuteryjnym producent oferuje niepowtarzalne wzory i myślę, że bez problemu znajdziesz w jego ofercie naprawdę godny twojego uczucia pierścionek zaręczynowy.