Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed_oswiadczynami

Ile za pierscionek zareczynowy?

Polecane posty

Gość RozaGoryczy
Racja,to wszystko zależy od gustu :)

Gość przed_oswiadczynami
zaden? Hmmm.. Wiem ze podobaja jej sie delikatne pierscionki, i musi byc zloto biale chyba ten kupie http://www.apart.pl/pl/szukaj ,bizuteria,q,,,5851 jak by ktos nie mogl wejsc to numer wzoru jest 103.132

Gość hdhdhdhdd
ja bym chciała dostać jakić orientalny pierścień, coś egzotycznego, albo jakiś antyk... nie ważne za ile, na ile cię stać.

mozna kupic ladny za 200 , z reszta liczy sie gest , jedna sprawa jak dla mnie rzecz gustu srebro czy zloto , ja wybralabym zloto gdyz srebra nie lubie .. Czy to swiadczy o czlowieku ze jest gorszy jak kupi za 200 zl ?? ja wolalabym dostac za 200 a swego faceta pacnelabym w leb gdyby kupil mi za 2000 ...

Gość iwa19876
Ehh.. piękny..

Gość a mnie sie jednak
najbardziej podoba ten ostatni z szafirem chyba, piekny jest!!!! ten ktory chcesz kupic jest okropny

tez by, walneła jakby mi za 2 tysie wyjechał, jeszcze by opierdol dostał ze na głupoty wydaje, a pozniej kazałabym isc do jubilera i zamienic na tanszy :D:D

Gość przed_oswiadczynami
Oj mozna jak sie kocha to pewnie i mozna - mysle ze okolo 1500 zlotych to bedzie dobra kwota. Tym bardziej ze chce zostawic na wesele... Jak u Was wygladaly zareczyny oraz wesele? Pozniej zagladne... pisac, pisac i jeszcze raz pisac :)

a w ogóle gdzies kiedys przeczytałam ( byc moze na kafe, albo w komentarzach na jakims portalu) laska napisała cos takiego " jak bedziesz marzyła o pierscionku od tego jednego jedynego ukochanego , to ci sie spodoba nawet z detki od roweru" chociaz nie wiem jak takowy miałby wyglądac ;)

no ja tez nie wiem jak by mial wygladac , ale taka jest prawda , dla mnie tylko warchaowane laski ktore dostana jakis tani pierscionekj bo nie oszukujmy sie czasem sie doiwaduja ile kosztowal , robia afere ... Jak cie kocha to pierscionek to bedzie dodatek ...bez znaczenia za ile.. to bez sensu a jak by cie poprosila za 3000 zl to co bys zrobi;?/ kup za tyle , za ile cie stac . Amen!;)

jeden wydaje na fajki, drugi na bizuterie ;) moj byl z bialego zlota, bo tylko takie zloto nosze i byl z diamentem, jednym, ale duzym, kosztowal ok. 2800zł coś w stylu apart wzór 31G. Co by która nie gadała, prawda jest taka, ze jak nie dostanie typowego pierścionka z co najmniej,jednym, bialym oczkiem(czytaj z diamentem) to czuje sie lekko zawiedzona, choc ten ktory dostanie jest oczywiscie w danym momencie najpiekniejszy :)

ktos by mogl powiedziec ze , jest takiego drogiego warta ... Ja bylam zareczona dostalam pierscionek za 400 zl , i nie byl z jakiegos tam aparta , bylam szczesliwa z reszta jak ktos szczerze kocha to nawet taki za 200 bedzie najwspanialszym pierscionekiem pod sloncem:)

niby tak, ale jakbys dostala za 1000zł to nie mialabys nic przeciwko :) a takie mowienie,ze i z 200 i za 100 i z detki, byleby tylko mocno kochal i byla prawdziwa milosc, to troche takie jakby mowic, ze mozna isc do slubu w jakiejs tam sukience, bo milosc najwazniejsza!

Z calym szacunkim ale pierscionek zareczynowy za mniej niz 7-8tys to jakis zart :-O A wy tu wyskakujecie z jakimis za 500 zł :-O Nie macie do siebie szacunku?

Gość dfgrefgergrtgt
no, co wy?!!!! Dziadówy jakieś?!!! Za co najmniej 50 000 zł ma być!!!! Platyna i duuuże brylanty! A,co.

Zmysłowa..powaliło się? Przeciez gest sie liczy, nie ilość cyferek. Jak jest dany z prawdziwej szczerej miłości to nie liczy się jego cena.

zmyslowa , jesli uwazasz ze jak kobieta przyjmie pierscionek za 400 zl i nie ma do siebie szacunku to jestes w duzym bledzie , bo mam do siebie szacunek , za to ty jestes zwykla materialistka , i pozal sie boze co bedzie mial z toba twoj maz...

Gość dfgrefgergrtgt
uw3ażam że pa peeesda "zmysłowa" pier...li głupoty. W rzeczywistości jest pryszczatym pasztetem i ma pierścionek z odpustu :D Który sobie sama kupiła.

Gość strejlał
Jakby moja przyszła żona latała po sklepach sprawdzać za ile kupiłem jej pierścionek i jeszcze wybrzydzała, to szybko bym się jej pozbył, a pierścionek wetknął jej w d pę. Scarlett wypowiada się nie jak materialistka, ale po prostu jak prostytutka. Skoro kwoty robią na tobie takie wrażenie i wyceniają twoją wartość, to wystaw się na roksa, albo na jakimś pigalaku. Wtedy wyliczysz swój szacunek co do grosza...