Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem brak slow

dorabiam jako kelnerka...niektorzy klienci...az brak slow....

Polecane posty

Gość kobieta_na_obcasach
najbardziej wybrzydzają tajemniczy klienci......wiem cos o tym:)))))))))taka ich praca:))

Mówiłem chyba ze można poznać po kimś, że dopiero dorwał się do pieniędzy? Swoim zachowaniem, wywyższaniem, pokazywaniem ile to ma się kasy, a i tak pytaniem się o cene każdego produktu. ;O

Gość xxxxcccccccccccccccccc
kelnerki to dziwki,kazdy to wie,mozna je klepac,szczypac a suczki i tak sie ciesza i licza na napiwek hahahahaaaaaaaaaaaaaaa

faktycznie pedalski ryj, i ta "słit focia" w lusterku arrr kociaku tylko brać :D :D :o 🖐️

Gość a jaki jest rozmiae
stanika, jesli roznica miedzy obwodem pod biustem, a w biuscie to : 7 cm 10 cm ??

Gość hdhdhdhdd
szynamon skąd jesteś? wydaje mi się, ze gdzieś cie juz widziałam

Setki razy mówiłem że zdjęcie było robione na żądanie pewnej osoby. Ale ja lubie jak się napinacie : * 🖐️

Gość a jaki jest rozmiae
Nie ten topik sorry :)

Gość hdhdhdhdd
pewnie kogoś podobnego w takim razie :)

kiedys dorabialam jako kelnerka... ludzie robili straszne swinsta:/ albo nie placili, albo robili mi awanature juz nie mowiac o sprosnych facetach :/ teraz jestem sekretarka i jest troche lepiej, ale niektorzy ludzie chyba nigdy nie naucza sie kultury!!

Gość hdhdhdhdd
głupia morda - rzeczywiście, też nie lubie takich fryzur na bibera :D ale ja bym poszła w druga stronę i po prostu zapuściła długie kłaki

Podoba mi się jego fryzura, a niedługo sie scinam :D Dzieki Nie do końca, nie uczyłem się w Polsce i tak staram się pisać po Polsku chociaż czasem trudno mi to wychodzi. Niektórzy nawet podstaw ortografii nie znają, więc nie narzekam aż tak bardzo na swoją pisownie oraz znajomość znaczenia słów. :D W każdym bądź razie jest to negatywne określenie

Gość hdhdhdhdd
ta lookrecja jakiś czas temu dawala swoje focie do oceny, jak jeszcze nie byla na czarno :D:D 12 skisło - swietny nick :classic_cool:

Gość czasem brak slow
gdyby w restauracji w ktorej pracuje klient klepnal mnie w tylek szefowa wyrzucilaby go osobiscie za drzwi, a ode mnie tez by dostal w pysk.

Gość hdhdhdhdd
wygląda troche jak michał szpak