Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycatka999993993jfd

za duży biust !!!

Polecane posty

Gość a jaki jest rozmiae
jesli roznica w obwodzie pod biustem a w biuscie jest 7 cm 10 cm ???

dlatego pisze ze macie zle dobrane biustonosze.. rozmiar F moze byc i maly i duzy wszystko zalezy od obwodu pod biustem

Lady love , myslalam ze z tym otyloscia bylo do mnie , tak tak dobrze kojarzysz ;)idealnej nie mam ale uwazam ze z takim biustem jest ok .choc nie zarzekam sie fajnie by bylo troche spuscic kilogramkow:) pewnie bym wygladala atrakcyjniej , ale ja mam o tyle dobrze ze moje piersi odwracaja uwage od moich niedoskonalosci;)

Gość cycatka999993993jfd
gdybyś zabaczyła mój biut to inaczej bys mowila... nawte kształtu ładnego nie ma, tylko dwa zwisy ;/;/;/

Ludzie to, że ktoś ma 85 pod biustem to nie znaczy że jest otyły!!!! Tragedia z Wami....

Gość angela.......
no przecież nie będą sterczec jak przy rozmiarze a czy b. Dziewczyny dobrze radza dobierz odpowiedni biustonosz, biust bedzie wygladał ładniej i plecy powinny przestac bolec :)

a tam taka natura, ja mam ladny biust co moze sie wydawac ze duzy biust to wyglada jak krowa dojna , koles ktory cie zostawil nie byl ciebie warty , kiedys jak bylam mlodsza i juz jako 17 latka mialam najwiekszy biust w klasie , wstydzilam sie , bandazem sie owijalam , teraz ciesze sie z niego , bo grunt to siebie zaakceptowac

Gość a jaki jest rozmiae
jesli roznica w obwodzie pod biustem a w biuscie jest 7 cm 10 cm ???

Gość angela.......
85 cm pod biustem to jest duzo jeśli ktoś jest niski , sorki ale ja mam w biodrach 89

Angela :) kochana , ja dlugo sie nacierpialam szukajac odpowiedniego stanika . Teraz mam idealny stanik , i problemy i tak nie znikly , tak sie sklada ze pracowalam w szpitalu , i sam lekarz mi powiedzial ze tu nie chodzi o stanik bo stanik reguluje postawe , a chodzi o ciezar ktory powoduje bol

to zalezy z tego co mi wiadomo zeby dobrac sobie odpowiedni biustonosz trzeba odjac od obwodu ok 5-10cm, wiec jesli ktos nosi biustonosz z obwodem 85 to wedlug mnie jego obwod wynosi ok 95 a to jest juz duzo, dlatego napisalam otylosc.. przepraszam jezeli kogos urazilam, poprostu tyle tematow tu juz bylo tym jak dobrac sobie odpowiedni biustonosz ze automatycznie myslalam ze juz kazdy to potrafi

Gość angela.......
Ja Cie rozumiem, bo ważąc troche wiecej ( hmm ponad 15kg wiecej a wymiaty 75 pod i w biuscie 100 ) miałam duzy biust i plecy starsznie bolały. Wydaje mi się jednak, że dobry stanik to kawałek sukcesu :)

Gość angela.......
Oj no to faktycznie kawałek biustu masz , wiesz musiała bym wizualnie zobaczyc bo cyferki bywaja zwodnicze czasami :)

Gość angela.......
a może się za luzno mierzysz :d

Lady love oczywiscie ze masz racje tak sie patrzy , tyle ze uwierz mi nie jest latwo mi dobrac dobry stanik , bo wszystkie albo za ciasne albo z przodu mi sie wylewaja , po za tym o tyle mam dobrze ze przy h 80 nie robia mi sie jakies faldki mam idealnie dopasowany :) Angela , to prawda dobry stanik to polowa sukcesu , uwierz mi wszystkim laskom ktore maja c,b,d zazdroszcze tylko jednego , . tego ze takich stanikow jest pelno , bo to standard na rynku:) Bolu kregoslupa sie nie zlikwiduje majac dopasowany stanik

Gość asaaaaaaass
a co sadzicie jak ja mam 74 pod i 97 w biuscie? jaki to jest duzy i jaki rozmiar?

Gość angela.......
Ja mam d czasami e i nie zawsze jest łatwo kupic szczególnie ze obwód mi się wacha 65-70 ;/

angela ..a wiesz ze ostatnio bylam w marku .. spe i z kolezanka mierzylysmy biustonosze , zapielam sie w 75 , ale co z tego skoro wszedzie mi sie wylewalo i czylam sie zle , cycki sie splaszczyly masakra, wole na luzie ale wygodnie;)

Gość angela.......
ale 75 i jaka miseczka ? ja pamietam jak kiedys miałam klientke w sklepie z rozmiarem cos kolo 75 pod biustem i miska j ! normlanie miała ogromny biust no i niestey ale nie kupiła nic w nasyzm sklepie bo nie bnyło takiego rozmiaru;/ Mi się wydaje , że trzeba mierzyc i jesczez ra zmierzyc. Jak poszłam po pierwsza 65 to chyba z 20 róznych mierzyłam i tylko jeden był idealny ( ledwo się juz trzyma ale ja dalej walcze żeby nie umarł )

a dla mnie sie wydaje , nie to zebym sobie slodzila , bo wcale nie mowie ze nie byloby fajnie jak bym miala rzeczywiscie 70 albo 75 pod biustem,nie chcialabym miec ze swoim biustem 70 pod ... mam taka kolezanke ktora ma miseczke G I MA 70 pod biustem wyglada to nie za ladnie , i sama chcialaby sie lekko poszerzyc;)bo mowi ze dopieor wtedy jest koszmar jak sie kupuje stanik , bo nie wiem kto to powymyslal , z reszta nie od dzis kobiety dobrze obdarowane maja problem z zakupem stanika .. cuz ...:(..

Gość angela.......
oj tez miałam koleżanke chudsza niż ja a biust miała hmmm jak by to porównać do melonów :D hwehe nie wiem jaki rozmiar ale za przeproszeniem smiesznie to wyglądała bo ona taka kruszynka a biust prawie ją przeważał :) mnie czasami nachodzi żeby sobie powiększyc , ale to po ciązy jak sie brzydki zrobi ;p

angela .. no tak swego czasu hehe mialam kolege jak jeszcze mialam miseczke e w szkole licealnej ... pare ladnych latek temu .. mowil do mnie ze najpierw cycki wchodza potem ja , lubialam swoja wage , ale cuz przytylo sie troche biust sie powiekszyl ale nie jest zle , akceptuje je;) tez nie mam idealnego a nie mam dzieci ...

Gość angela.......
haha ja tez tak miałam jak ważyła 70 kg :df ale teraz sie lepiej czuje :)i mi sie lepiej ćwiczy :)

Gość angela.......
No ja tez nie mam i chyba w najbliższym czasie nie będzie :) ale zobaczymy jak biust bedzie wyglądac :)