Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycatka999993993jfd

za duży biust !!!

Polecane posty

Gość angela.......
No mi zleciało i nawet nie wyglada to tragicznie :) tylko moje chudniecie zajeło jakies 6 miesiecy , albo i dłuże:)

ale to te dziedziczne jest , jest duzo kobiet ktore maja pokazne biusty , i po porodzie karmieniu maja nadal piekne a sa takie ze tylko urodza i robia sie jak jamniki ... strasznie wygladaja jak u starej babci ... poki co nie jest tak zle bym musiala chudnac ja tez nie mam dzieci ... beda napewno , tlyko najpierw odpowiedniego partnera musze poszukac:)

Gość błą404
chcą niechcąc jestem prostytutką bo nie znajdę pracy mogę pracować tylko na plecach ewentualnie od czasu do czasu podnieść się mam od cholery klientów, tylko po co mi tyle forsy jeżeli nie mogę jej wydać, więc pracuje całymi godzinami i składam może kiedyś znajdę kogoś, jeżeli wcześniej nie zamordują mnie alfonsi

Gość angela.......
Ważne, żeby sie dobrze czć się w swoim ciele :)Będę zagladać do Was przez dzień :)

Gość boobies
Autorko tematu - ile masz lat? Z chęcią bym Cię poznał. Przy mnie nie musiałabyś nic zmniejszać, kocham duże biusty :)

Gość albo jestescie grube albo maci
e zle dobrane staniki!!!! ja mam 168cm wzrostu, waze 72kg, figura taka normalna, nie gruszka, proporcjonalna i nosze staniki 70 lub 65. Stanik o obwodzie 85 jest dla osoby majacej w biuscie 90-97... to tyle co ja w biodrach (97)

Gość albo jestescie grube albo maci
moja mama ktora przy 160cm wzrostu wazy ok. 85kg nosi staniki o obwodzie 85...

Gość veryAnka
Stanik to podstawa, ale fajnie jest dbać o siebie ćwicząc i stosując odpowiednie kosmetyki.. Macie jakieś ulubione? Ja stosuję Elevation Plus. Znacie?

Gość czarnula2323
a ja mam 65 pod biustem i miseczka D. i to fajnie wyglada

Gość marta55
Ja przez kilka lat nosiłam złe staniki, co odbiło się na wyglądzie piersi. Nie jest łatwo znaleźć rozmiar na bardzo duże piersi :( W końcu zaczęlam kupować przez internet, według mnie najlepszy sklep internetowy to Kris Line http://www.krisline.com/. Dobrze dobrany stanik ładnie formuje piersi i jest sporą ulgą dla kręgosłupa. Polecam dziewczyny :)

Gość Co z tego że
nie zmniejszajcie cyckow, faceci uwielbiają duze piersi

Gość mamdosyćswoichpiersi
ja mam 75 cm pod biustem a w biuście 90 cm :(

Witam , mój biust też do małych nie należy,mam 170 cm,72 kg,biustonosz 75 F ale tak naprawdę to chyba jednak źle dobrany. Dla mnie kupowanie biustonosza to tragedia!! Teraz muszę kupić nowy i już mi się nie chce nawet o tym myśleć ile będę musiała się naprzymierzać :( Mały wybór,zazwyczaj rozmiary kończą sie na DD marta55 w wolnej chwili zajrzę na stronę którą podałaś

Gość Patryk32
Ja uwielbiam duze kobiece piersi.Nie ma za duzych dla mnie.Nie pomniejszajcie one sa piekne.Jezeli ktoraz z was ma problem ze sa za duze prosze do mnie napisac maila compatricks@yahoo.com chetnie Pania poznam. Powaznie. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
tez macie duże biusty? jakaś porażka, bo nie mam w co się ubrać.

Gość Luucy
Też mam duży biust i wcale nie jestem zła z tego powodu, w sumie to nawet się cieszę. Mąż zadowolony, bo lubi jak kobieta ma odpowiednie krągłości. Niektóre marki szyją ubrania dedykowane pod duże biusty, takie jak biubiu, więc jest się w co ubrać. Nie narzekam :):)

Gość saandraaa
A próbowałaś z Allesa, ileczka78? Ja mam i sobie chwalę. Tamten rozmiar też pewnie mają ;)