Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycatka999993993jfd

za duży biust !!!

Polecane posty

Gość cycatka999993993jfd

to ogromny problem bo aż miseczka F, mam 23 lata, 170 wzrostu, gruba nie jestem, chuda tez nie, no taka normalna w sumie, i ten cholerny biust... tak mi przeszkadza, przez to mam problemy z kregosłupem, ze staniem, z leżeniem na brzuchu... czasem wolałabym byc całkiem płaska i szczęsliwa :(

Gość big cycccccccccc
facetom się podobaja big cyce powinniście się cieszyc

Gość taka draka nijaka
Zbierac na operacje i tyle. A tak swoja droga to powinno byc refundowane skoro faktem jest ze zbyt wielkie cycory zle wplywaja na stan zdrowia.

Gość cycatka999993993jfd
o cieszę się że znalazł się ktos z podobnym problemem, nie myślałaś o zmniejszeniu biustu, bo ja coraz częściej się nad tym zastanawiam... naprawdę mnie to męczy... w dodatku ciagle słysze jakieś sprośne komentarze bądż drwiny na temet mojego wyglądu ;/

Gość jghjfj
a ile macie cm w biuscie i pod biustem?

Gość cycatka999993993jfd
może i facetom podoba się duzy biust, ale napewno nie taki gigant jak mój, to naprawde ani ladnie ani pociagająco nie wygląda, tak zazdroszczę kobietom ktore maja A lub B... ehhh

Gość mojka28
oddajcie mi kawałek :-) ja mam miseczkę A i chciałabym tak z jeden rozmiarek wyżej

jak nie jesteś gruba to miska F jest małą miską chyba, że masz źle dobrany stanik i nosisz np. 75 czy 80F no i wtedy to się nie dziw, że Cię wszystko boli kochana

dokladnie ile macie pod biustem i w biuscie, bo ja np tez mam F a moje piersi sa srednie, ani duze ani male

Gość jaszczur z jaskiniiii
zmniejszenie cycków to koszt jakichs 15 tysiecy, jesli macie kase, to nie czekajcie. Pytanie : jak bedziecie wygladac po ciazy skoro juz teraz macie wymiona do pasa?

Gość cycatka999993993jfd
mojka - chetnie bym sie z Toba zamieniła, bo mam tego dość, dzisiaj z przyjaciólka wybralam sie na piwko, a tam koleś do mnie patrzcie jaka dojna krowa, wiecie jak sie poczulam ?:( masakra i nie mowicie że facetom podoba sie taki biust, bo brzydka naprawdę nie jestem a jakos chlopaka znaleźc sobie nie moge

Gość jaszczur z jaskiniiii
Facetom nie podoba sie taki biust, zwykle akceptuja takie do C, no ewentualnie małe D, ale wszystko wieksze niż D jest juz wtedy powodem do smiechu, taka prawda.

Gość mojka28
wiem jaki to problem z takim biustem, moja koleżanka taki duuuży ma, od podstawówki się męczy. a ja bym z kolei chciała większy tak maX małeC, nie większy, szkoda, że komus nie można oddać trochę :-)

Gość cycatka999993993jfd
Do 17 lat byalam płaska jak deska, a później tak mi przybylo... nie wiem... w mojej rodzinie nikt takiego nie ma.... za co taka kara? zaczelam odkladac na operację bo dlużej meczyć sie tak nie będę

Gość boob fan
Nie mów, że się nie podoba, bo to nie prawda. Ja marzę o kobiecie z duzym biustem, a naokoło same deski :(

Gość cycatka999993993jfd
gdybyś zabaczył mój gigantyczny biust zapewniam Cię że wolałbyś deskę, , dwa lata temu zostawil mnie chłopak, bo koledzy sie z niego smiali że jego dziewczyna to dojna krowa

Gość jghjfj
prosze Cie napisz ile masz w biuscie a ile pod biustem? b

Gość boob fan
Na pewno nie. Mam taki fetysz, że podobają mi się BARDZO duże biusty. Jeśli masz coś poza nim do zaoferowania (mam na myśli charakter) to jesteś kobietą o której marzę :). I znam ludzi którzy myślą podobnie, tylko czasem wstydzą się przyznać.

Gość cycatka999993993jfd
110 w biuscie, a 85 pod

Gość jghjfj
no to masz dokladnie tyle samo roznicy co ja- 25 cm

Ja mam 85 H i naprawde sa duze , ale nigdy nie spotkalam sie z chamskim komentarzem ze sa brzydkie czy np jak napisalas ze wymiona.. ktos napisal ze facetom sie nie podobaja , bzdura , sa gusta i gusciki .. waze 70 kg nie jestem gruba , ale to jest fakt mam problem z kregoslupem wolalbym miec troche mniejsze , operacja odpada ,nie chce dlatego ze moj biust traktuje jako atut :)

i ty to nazywasz ogromnym biustem? Ty poprostu jestes otyla.. 85pod biustem? to strasznie duzo

Gość cycatka999993993jfd
ktoś się podszywa pode mnie... !!! w biuście mam 120, a pod 70 !

Jasne to ja przy twoim biuscie powinnam miec k , w takim razie , akurat co do mego rozmiaru jestes w bledzie bo nie jestem wcale otyla , a piersi mam dwa razy wieksze od Ciebie wiec nie wiem skad u ciebie rozmiar F Teraz akurat sprawdzilam mam na sobie stanik H 80 przepraszam ale zle napisalam , z reszta 5 w ta 5 w ta co to za roznica nie zmienia to faktu ze twoje piersi sa dwa razy mniejsze .

prawda zawsze cie zaboli Ty rzeczywiscie masz spory biust ale z tego co pamietam to figurke mialas niezla chyba ze cie z kims myle grunt to dobrac sobie dobrze biustonosz a ja pisalam do dziewczyny wyzej, 25cm roznicy to nie wiele, tzn srednio