Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_sense

Na weselu znajomego bedzie dziewczyna ktora odbila mi kiedys chlopaka...

Polecane posty

i obmawiala mnie za plecami, bo sie dowiedzialam. to ostatnia idiotka. dosiada sie do obcych ludzi i rozmawia jakby wszystkich znala - a tak naprawde kazdego obmawia i wtraca sie we wszystko. kiedy wyjde za mąż itp. a KOMPLETNIE MNIE NIE ZNA. siada facetom na kolanach-nie swojemu chlopakowi tylko tak dla zabawy czy co. chyba ma jakies problemy z psychika. ale jednak jest oprocz tego calkiem ladna. i boje sie ze odbije mi obecnego faceta. zaraz napiszecie, ze jak ufam swojemu facetowi to nic sie nie stanie. ale wtedy strasznie to przezywalam, ciagle ryczalam. jak sobie z tym poradzic? nie isc na wesele? z drugiej strony nie wypada mi nie byc...

Gość LittleMe
Masz iść, kupić prześliczną kieckę, wcześniej odwiedzić fryzjera i zrobić się na bóstwo. I nie spuszczaj swojego faceta z oka, tańcz z nim tak często jak się da, jeśli chce się przewietrzyć idź z nim, wyglądaj na szczęśliwą i zakochaną. Jeśli przyczepi się do niego zapytaj czy jej facet też podrywa inne kobiety (lub wymyśl sobie wcześniej inny tekst, taki, żeby jej się zrobiło głupio i żeby już nie przychodziła).

LittleMe - dziekuje Ci za rade :) moze nikt oprocz rodziny nie zna prawdziwych rozmiarow mojego zalamania, nie skonczylo sie tylko na placzu. dlatego boje sie tego wesela... a ide z narzeczonym. pomogl mi sie pozbierac wtedy po tym wszystkim. dopiero z nim na nowo ciesze sie zyciem.

Gość jutitss
jesli ta lafirynda zacznie napastowac twojego narzeczonego nie zawachaj sie powiedziec jej "wypierdalaj latawico", z takimi trzeba krotko.

Gość no i przede
wszystkim powiedz narzeczonemu, jakie z niej ziółko i żeby jej unikał.

Jutitss - juz mu powiedzialam. a on wie o moim innych problemach, przeciez wtedy go poznalam. a ta wredna dziewucha juz mnie nieraz obrabiala do ludzi. poszlam raz z kolezanka do restauracji a ona myslala ze dyskretnie nas oglada ;) i obmawia... do tego inna znajoma kiedys mi powieddziala co dokladnie tamta na mnie nadaje. nie mogla tgeo wymyslic, wiec faktycznie cos jest na rzeczy jednak obawa pozostanie... do tego mam brzydka cere. ide po lekarstwo na to, izotek jak ktos zna ;) znalazlam ladna sukienke w zarze z promocji 100 zl i na weselu bede trzymac sie siostry i jej chlopaka ale glupia sytuacja :/

Gość jakloajaka
piszesz jak niepełnosprytna 12latka