Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AndrewTheStylist

Moi kochani!!! Tylko dla Was, tylko dziś udzielam porad za darmo!!! Stylizacja!

Polecane posty

Jestem wybitnym stylista pracującym z top gwiazdami. Mistrzem jestem z dziedziny ubrań. Już kiedyś występowałem na tym forum. Odzew był duży na maila szczególnie. Doradzę Wam kochani najlepiej jak potrafię. Proszę się zgłaszać. jeśli nie publicznie to tutaj macie moi drodzy mojego maila : andrewthestylist1@gmail.com Czekam na Was kochaniutkie!

Gość kwartnik
mam tylko jedną prośbę, odbierz kobietom kalesony !

Gość amito
Wygląda na wyłudzenie zdjęc kobiet, czyli za darmo sobie facet pooglada fotki przysyłane na maila.

Gość aninime.
oki. więc w co powinna się ubierać wysoka kobieta, "przy kości"?

Moja panieneczko byłem tu około 2 lata temu. Przez jeden dzień. Dziś również dostępny jestem tylko dziś, ewentualnie jutro. Proszę o konkretne pytania!!!

Gość no to ja mam taki problem
lubię ciuchy, wiem jak się ubrać z resztą mam dobra figurę, więc to żadna filozofia, ale mamy remont domu i brakuje mi kasy, żeby miec modna garderobę.... ... w ciuchlandach i na bazarach niewiele mi się podoba, więc moje pytanie brzmi: Jak zaopatrzyć się w modne ciuchy w dobrej jakości za grosze?

Gość lady gadżet
wysyłajcie wysyłajcie :D marszczenie freda pod zawodowe już się opatrzyło:P taki nowy trend

no to ja mam taki problem - Moja droga! Dobra jakość=wysoka cena. Musisz polować na wyprzedaże. W większych miastach są urządzane targi ubrań. I uwierz lub nie możesz znaleźć tam perełki!!! Dobrej jakości ubrania mają też niektóre sieciówki. Są też specjalne secondhandy które wyglądają jak ekskluzywne butiki. Mogę dać kilka namiarów w Berlinie. Niestety W Polsce popularne jeszcze tak nie są.

Gość bibalinna
ok jedno pytanie PO CO MAM CUDOWAĆ ZE SZMATAMI I TAPETĄ? Mnie jeansy i koński ogon wystarczą, a czas i kasę przeznaczam na hobby :D Jaki jest sens takich działań?

lady gadżet - Kochana!!! Bój się Boga!!! jestem tu w dobrej sprawie. Na maila niech zgłaszają się Ci, mężczyźni lub kobiety, które nie chcą zadać mi pytania tutaj publicznie!!!

Gość aninime.
zadałam pytanie

bibalinna - Kwiatku! Oczywiście! Moda to sztuka. To możliwość wyrażania samej siebie poprzez ubrania. To okazja do bycia niepowtarzalnym. Nawet nie wiesz jakie cuda odpowiednie ubrania mogą zrobić z człowiekiem. Zmiana o 180 stopni!!!

Gość amito
Jak powinna sie ubierac osoba o figurze kielicha z lekkim brzuszkiem i niskim wzroscie?

Gość no to ja mam taki problem
kochany w berlinie to jak kupowałam jak, byłam panienka i kasę tylko na siebie wydawałam..teraz mam 2 dzieci, chałupę w remoncie .... brak kasy i czasu na polowania... na wyprzedaże jeździmy raz w sezonie i co tu kupić mając 2h czasu na zwiedzenie całej galerii....

Gość ahahahhaa
co sądzisz o wkładaniu ubrań na lewą stronę?

aninime. - Wybacz Najdroższa. Nie zauważyłem. Plus size coraz częściej pojawia się na wybiegach. W co możesz się ubrać? We wszystko! Nie masz ograniczeń. Nie mogę podać jednej konkretnej odpowiedzi nie widząc Twej sylwetki. Pracowałem całkiem nie dawno, bo w 2010 z modelkami plus size. Kombinacje ubrań były przecudowne! Od hippie style po chelsea! Nie ograniczajcie się kobietki tylko dlatego, że macie troszkę ciałka!

Ka Sandra - Tak! szczególnie widząc na warszawskich ulicach dziewczęta z okropnymi tunikami i balerinami. Lateksom mówimy nie! Bardziej rockową ich odmianą są skórzane. I tu jestem na TAK!

Gość łukasz21z
a powiedz mi co robić? poszlem wczoraj do sklepu kolo domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie. jak szłem tam, zaatakował mnie pakudny, wielki jamniczor. rozszarpał mi nogawkę i powiedział że jak tam przyjde jeszcze raz odgryzie mi nogę. no i poszłem szybko dalej i jak już byłem w tym sklepie koło domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie, okazało się że nie mają brzoskwiń. i co ja teraz zrobię?

Gość co byś polecił
aby zakryć brzuch i dużą pupę? chciałabym wyeksponować również dekolt. mam 167 cm wzrostu, około 80 kilo, włosy kasztanowe za łopatki i jasną karnację.

Gość lady gadżet
Kochanienki Boga w to nie mieszaj:) ale jak robisz wielką akcję to życzę udanych łowów;) przynajmniej będzie się z czego pośmiać:D

No więc co powiesz o balerinkach? I wzorach w panterkę na co dzień?

amito - I tu jest problem, bo to sylwetka o dużym kontraście. Możesz podkreślić swoje szczupłe nogi, zakładając skinnny dół. Góra nie może byc obcisła!

Gość dasc
odnośnie fryzury i makijażu możesz doradzić czy tylko ubranie?