Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja exxxx

Moja ex mnie dobija

Polecane posty

Gość Moja exxxx

Nie jestesmy ze soba przeszlo rok, mamy dziecko. Ostatnio jadac samochodem z moja kobieta, mijalem wlasnie ex z dzieckiem, a ta pokazala dwa razy srodkowy palec do mojej TZ poniewaz ta patrzyla sie na nich. A druga sytuacja jest taka ze nie daje jej juz jakis czas pieniedzy poniewaz kupilem samochod, wiec slysze ciagle pretensje, tylko nie wiem dlaczego skoro ona ma jakas kase... i dziecko glodne niechodzi. Jak dac jej do zrozumienia ze przegina?

Gość Mój ma 186 cm
0/10

Wytłumacz jej Twoją złą sytuację finansową i uprzedź że jeśli się Ona poprawi będziesz płacił alimenty,tak jak do tej pory ( o ile tak było). A zachowaniem się nie przejmuj-zwykła zawiść i objawy zazdrości. Tak sądzę. :)

Gość LittleMe
Nie płacisz alimentów? Uuuuuuuuu i kto tu przegina.

Gość Fo
mijałeś swoje dziecko i sie nie zatrzymales zeby sie przywitac?:O

Gość taka sobieeee
no przecież, nie dawać kasy bo ona ma.. zrobiłeś dzieciaka to płać na niego a nie" dziecko głodne nie chodzi.." wiec po co dawać .sumienia nie masz?? przecież to twoje dziecko jakaś odpowiedzialność chłopie!!!! pomijam fakt że ona zachowuje się jak gówniara więc chociaż ty zachowuj się jak dorosły

To Ty k.... przeginasz... myslisz, ze jak kobieta utrzymująca dziecko ma kase, to tatuśka już nie jest obowiązkiem utrzymanie własnego dziecka? Wytęż umysł palancie i zacznij myslec glową a nie dupą, bo drugą zalejesz i tez ją zostawisz itd więc lepiej samochodzik sprzedaj, bo niedlugo do gara nie bedziesz mial co wrzucic. A ta twoja obecna, to co? Zdziwiona na widok srodkowego palca? To przekaz jej ze to w ramach nieco troche innych pozdrowien. ppIpp

Gość Moja exxxx
Tylko ze ja nie mam zlej sytuacji finansowej i ona dobrze o tym wie, a alimentow nie bede placil poniewaz, dziecko nie ma mnie wpisanego w rejestrze ;/ Placilem bo chcialem...

Gość LittleMe
To mamy nadzieję, że Twoja była niedługo wystąpi do sądu o alimenty.

Gość Kredzia333
|Nie płace, poniewaz, dziecko nie ma mnie wpisanego w rejestrze ;/ Placilem bo chcialem... Czytasz sam siebie? Dlaczego faceci co zostawiaja kobiety z ich dzieckiem sa takimi egeistami? Nie płaci na dziecko, bo kupił sobie samochód... To skoro dziecko głodne nie chodzi, to ubierz go w kółka... Oboje jesteście dziecinni...

Wiesz co? Ciesz się ze masz chuia, bo gdyby nie on, był bys chodzącym gównem, bo serca to Ty za grosz nie masz. Ja sie jej dziwie dlaczego tylko na tyle ja stac, ja bym Ci zycie zniszczyla, daj do niej namiary, a na pewno skorzysta i posłucha dobrych rad :)

Gość Moja exxxx
Ale to nie jest tak ze ona jest jakas tam zla bardzo, pokazala jej palec bo stwierdzila ze ta bezszczelnie sie odwracala ( troche tak bylo) ale to z ciekawosci jak wyglada dziecko... I mimo to uwaza ze to bylo strasznie bezszczelne i ze mogla zachowac jakas godnosc i glowe w druga strone odwrocic!!

Gość na wlasne dziecko żal ci kasy?
dupek

aaaaa... zapomnialam dodac. Uwazaj, bo nie dosc ze pociagnie Cie o alimenty, co ma do tego pelne prawo, to jeszcze moze alimenty na siebie wywalczyc :) zyjesz w PL to zapewne wiesz jak jest.

Gość Kredzia333
Nawet gdyby Exx spała na złotym łóżku, Ty masz płacić na dziecko... Co z tego ze oNa ma? Patrz na siebie czy Ty jestes w porzadku, wtedy nie bedziesz sobie zawracał głowy tym ze pokazała Ci Fuck You... Moze tak wyraziła złość na Ciebie.

Gość Moja exxxx
Nie zal, ale ona ma kase, wiec nie wiem o co cale halo. Zreszta i tak rzadko widuje dziecko, bo ciagle pracuje a jak nie pracuje to nie mam sily na spotkania ;/ A dziecka samego tez mi nie chce dac nawet na spacer :(

Gość Kredzia333
Trzeba było sie zatrzymac, ucałować dziecko, przedstawic obecna kobiete i nie musiała by sobie Twoja wyginać szyji:)

Gość Moja exxxx
Nie zal, ale ona ma kase, wiec nie wiem o co cale halo. Zreszta i tak rzadko widuje dziecko, bo ciagle pracuje a jak nie pracuje to nie mam sily na spotkania ;/ A dziecka samego tez mi nie chce dac nawet na spacer :(

Gość Kredzia333
Nie mam siły po pracy na dziecko..a matka musi miec... Nie pogrążaj się...Gdybyś był wobec nich w porządku, to może i Ona nie zachowywała by sie idiotycznie..a tak jest jak jest... Ona nie jest w porzadku i Ty tez...

" Ona ma kase,w iec nie wiem po co cale halo"... i co z tego ze ją ma, jak nie wiesz o co całe halo to czekaj złamasie, już Ci tłumacze. Mimo tego, ze nie zyjesz z dzieckiem i swoją ex, chcąc nie chcąc rodzicem jestes, a rodziców obowiązkiem jest utrzymywać dziecko razem, nie ze jeden ma, to drugi juz nie musi. Łatwo bylo zrobic tak? WIec teraz zapierd... w robocie za grosze i chocbys na chlib nie miał, dziecku powinienes dac. Tak sie zachowuje prawdziwy mezczyzna - ojciec.

Gość Moja exxxx
Nie nie mieszkamy w PL. Ale to nie tak ze ja jestem be, poprostu irytuje mnie ta cala sytuacja. Jak mowie ze podam ja do sadu o to ze wymusza ode mnie kase, to sie smieje... A mam prawo!!

Ty jestes jakis nienormalny facet !!! Wez poczytaj troche prawa ok? i oczami a nie penisem. Masz prawo do wszystkiego, owszem, szkoda, ze wyjdziesz z niczym, bo alimenty placic musisz i bedziesz je musial placic caly czas. Ja tez sie smieje z tego, co napisales, ze wymusza od ciebie kase hahahahaha a gdzie pojdziesz na skarge jak sąd zacznie wymuszac kase od ciebie dla dziecka i dla ex? do mamuśki?:(