Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja exxxx

Moja ex mnie dobija

Polecane posty

Gość Kredzia333
I jeszcze zapłacisz koszty sądowe:) Gdzieś Ty sie człowieku uchował?

Gość Moja exxxx
Jak nie mam do tego prawa? Skoro niewidnieje na akcie urodzenia dziecka, to znaczy ze ojciec nieznany, a wiec nie musze placic, na jej zyczenie. Poza tym nie daje mi dziecka sam na sam, bo mowi ze za male, jak zacznie mowic to wtedy.. Albo narobie jej za to ze teraz jak nie daje kasy to nawet dziecka do tel nie chce dawac, bo twierdzi-- a ty co dziecku dales?? Nienormalna... jakbym malo dal...

I co z tego ze nie ma cie na akcie? A jak myslisz, do czego służą badania DNA? MOzesz sobie gadac i gadac, ale jak je zrobią, to az sie zdziwisz. Mozesz sie na to przygotowac :) a za sprawe zapłacisz zajeeeeeeeebIscie zaiebistą cene :)

Gość nie figurujesz????
znam taki przypadek, grzue on nie figuruje w akcie sktóconym bo nie dał nazwiska ale dziecko uznał i dlatego jest stosowna adnotacja w akcie zupełnym (pełnym) . Ona wywalczyła sobie alimenty na dziecko i jeszcze na siebie bo straciła prace 🖐️

"jak bym malo dal" dales bardzo dużo... dałeś życie małemu człowiekowi, który chciał by miec zapewne fajnego tate a nie takiego knypka jak Ty. Wez nie prowokuj, bo jesli to prawda to sie szybko przeliczysz, a co najlepsze, uwazaj, bo wysokosc alimentow idzie w procentach, wiec czym wiecej zarabiasz tym wiecej alimentow placic bedziesz, a sąd znajdzie cie w minute i jak siądzie na twym koncie to sie k.... nie wygarniesz :)

Gość Moja exxxx
Mnie w ogole w akcie nie ma, ani w skroconym ani w pelnym... Jedynie na dowodzie dziecka dala moje imie, ze niby jak dzidzia urosnie to zeby nie miala problemow. Ona nie pojdzie po alimenty bo uwaza ze skoro sam nie czuje ze powinienem, to swiadczy o mnie... A jak ja pojde to bede mial odrazu prawa do dziecka:D

Gość Moja exxxx
POza tym wkurza mnie to, ze ma pretensje o wszystko do mojej TZ. Niby odkad jestem z nia to mam w nosie dziecko,a tak nie jest. I nie rozumie ze nie chce z nia gadac na gg czy pisac smsow zaduzo bo moja kobieta bedzie niepotrzebnie sie wkurzala...

NIe masz dziecka w nosie? Kasy nie dajesz, chocby zalozyc dla niego konto i zapewnic fajny START dziecku jak ukonczy te 18 lat :) a Ty nic, nawet sie nie zatrzymales zeby dziecko zobaczyc, sam pisales, ze nie masz sil na wizyty, a ze Ci dziecka nie chce dac, to pomysl... jak dziecko je z cycka, to tez mu to zapewnisz jak wezmiesz go np na 4h? Pomysl troche. Zaden sąd nie przyzna Ci malutkiego dziecka sam na sam, bo nie ty jestes prawnym opiekunem dziecka a ona i ona decyduje, a placic czy tak czy tak bedziesz musial. Dziekuj jej choc tyle, ze nie pozwie cie do sądu o alimenty, bo leżał byś, uwierz mi. A jak sam pojdziesz to bedziesz jeszcze gorzej niż leżał :)

Gość luna1972
Rozagoryczy:) Nie wierzę ze gdybyś była w sytuacji jak Jego była,to byś zrozumiała Jego sytuację i nie wściekała się że On się buja ze swoją obecną furą,a Ty musisz sama starać się o dziecko-które jest wasze. Autor:( Ty przeginasz-dziecko jest ważniejsze niż zachcianki Twoje i Twojej nowej partnerki. Zrobiłeś dziecko-ponoś konsekwencje. Ja też bym była wściekła na Was (na miejscu Twojej byłej) i przy moim charakterze podejrzewam że sam środkowy palec by nie starczył. Bez obrazy

Gość Moja exxxx
Yhym jasne, a dlaczego to zawsze facet musi byc zly??? Nie chciala mnie wpisac to nie.... Ja kocham dziecko, ale niech ona teraz cierpi za swoja glupote, a cycem go nie karmi od daaaaaaaaaaaaawna.

Gość luna1972
Autor. Jeżeli tak się okazuje miłość -to Ty na prawdę nie masz o niej pojęcia:( Nie każdy facet jest gorszy-to Ty Jesteś gorszy. Nie dajesz nic od siebie Twojemu dziecku,nic! Masz pretensje że Ona się wkurza bo nie chcesz z Nią pisać ,gadać... Ale pomyślałeś że to Ona jest ofiarą w tym związku? Ty robisz co chcesz-a Ona?

Gość Moja exxxx
Nie obchodzi mnie kim ona jest ... nie ma zadnego zwiazku, nas juz nie ma a dla mnie jest nikim waznym. Jestem szczesliwy, mam nowa zajebista kobiete i to mi wystarcza.

Gość a mnie sie wydaje
ze ty autor jestes nienormalny dlatego dziecka ci nie daje. bravo dla niej!!!

Gość sensitive23
Jestes zyklympalantem i to niestety sam potwierdzasz. czy to znaczy ze jak nie masz dziecka wpisanego w rejestr? Czlowieku nawet jesli twoja ex by spala na pieniadzach to twoim zas....m obowiazkiem jest placenie na dziecko. Nie masz sumienia i zal mi takich dzieciorobow jak ty a ten srodkowy palec sie wam nalezal jak nic.Zycze ci by ex podala cie do sadu o placenie alimentow a dziecka nie dala jeszcze bardzoooooo dlugo skoro nie masz czasu na odwiedziny.

Gość luna1972
autor OK.Nie Ona ma Cię obchodzić w końcu dostałeś co chciałeś-konsekwencje masz gdzieś-Twoja sprawa. Ale pomyśl przez chwilę o dziecku!!!! Nie bądź tak samolubny. Zakochany,szczęśliwy,zajeb...d..a ok A po za tym co? Pewnie kiedy z Tamtą byłeś czułeś podobnie? Jak ta Ci się znudzi,a zrobisz dziecko-to co też ją zostawisz? I następna?

Gość Moja exxxx
Ok. nawet jak przychodzilem do dziecka to grala mi na nerwach, niby nic nie robila, ale poprostu.. A dlaczego nawet do telefonu nie chce dawac?? Fakt, sama upominala sie czasem o spotkania, ale kurde kazdy jest czlowiekiem a ja naprawde mam malo czasu.. I nie rozumiem o co cala ta nagonka na mnie. Przeciez nic zlego nie robie... Chciala takie zycie to ma, i jeszcze niegadajcie jak ona, ze dziecko tu cierpi a nie ona bo pewnie ja tam roznosi...

Gość Podwiąż sobie nasieniowody, ka
Podwiąż sobie nasieniowody, karyplu i nie roznoś dalej swoich genów.

Gość Moja exxxx
Ona jeszcze mi rozkazuje ze mam oddac**** jej kase od kiedy nie daje, ze wszystko zapisuje. A ja nie mam zamiaru... jak chcialem wplacic na konto to do raczki chciala, wiec ma. Zle ze chcialem miec dowod??

Gość luna1972
Autor Ale taka jest prawda-DZIECKO CIERPI!!!! Wiem ,bo sama nie mam ojca-moja matka zbyt dumna była aby podać Go o alimenty. Wiem gdzie mieszka .Nie znam Go i nie chcę Go znać-a wierz mi On teraz gdy ma już 60 lat chce mieć kontakt zemną i z wnukami-niestety teraz ja nie chcę ,a moi synowie też nie odczuwają potrzeby poznania" dziadka". Też kiedyś będziesz przez to przechodził,jak teraz o dziecko nie zaczniesz dbać

Gość Moja exxxx
Od 16 roku wychowywalem sie bez ojca, i mialem sie dobrze. Bede dbal o dziecko, bo tego chce, ale pieniedzy nie bede jej dawal, a juz napewno nie tyle ile ona chce... JEszcze za polowe wyplaty rzada abym raz na jakis czas zabawki kupowal, kurde robilem tak, ale tez mam swoje zycie, potrzeby. A poza tym ona moich pieniedzy nie bedzie tracic.

Gość On się nie nadaje na ojca
To Piotruś Pan, bez honoru, kultury, poczucia odpowiedzialności. Mały karypel z przerośniętym ego.

Gość Uważaj, bo jeśli ona
poda cię do sądu, to będziesz miał z tyłka jesień średniowiecza. I BĘDZIESZ MUSIAŁ PŁACIĆ!

luna, tacy ludzie sie nie zmieniają. Onw zyciu dostanie jeszcze za swoje i to juz nie chodzi o to, ze dziecko nie bedzie go chcialo, a o to całe jego "szczęście" po ktore ponoć sięgnął nie zdając sobie sprawy choćby z tego co bedzie za rok czy za dwa. Autorze, nie wierzysz w to, ze jak nie ona z ciebie kase zedrze, to bedzie to ktos inny?

Gość luna1972
Sorrki autor ale Ty chyba bardzo młody Jesteś? Zabawki to sam od siebie powinieneś przynosić dziecku-a alimenty Jej się należą.Szkoda czasu na Ciebie:NIE SZANUJESZ ŻYCIA KTÓRE DAŁEŚ-TE ŻYCIE NIE BĘDZIE SZANOWAĆ CIEBIE:( Smutna prawda-kiedyś zrozumiesz oby nie za późno.

Gość Elliot
Bardzo dobrze tu po Tobie jadą..:D Jak czytam Twoje wypowiedzi, to zastanawiam się ile Ty masz lat.. bo są żenujące.. Mam nadzieję, że Twoja Ex odrzuci swoją dumę i poda Cię do sądu.. A Ty zastanów się jakie zdanie będzie miało o Tobie Twoje dziecko..

Gość Nie sądzę, by zrozumiał
Ten kolo nie ma mózgu.

Dokładnie... dałeś życie maluskiemu człowieczkowi niby po co? Po to by je spieprzyć? DOrostales bez ojca i co? Fajnie Ci z tym było? Każdy dzieciak chce miec normalną pełną rodzine, myslisz, ze Twojemu dziecku zabawki starczą? Gdzie ty masz łeb? MIędzy nogami? To pora wyciągnąć i sie ogarnąć, bo za moment zostaniesz z pustymi rękoma :)

Gość luna1972
malunia333:) Zgadzam się z Tobą. On jest beznadziejny,co kobiety w Nim widzą...? Na pewno nie charakter bo Go nie ma

Gość Moja exxxx
Tak bo to ja zlym czlowiekiem jestem. Ona mnie nie poda, bo ma kase.. i zawsze unikala sadow itp. A ja pojde o ojcostwo to odrazu bede mial prawa do dziecka... i wtedy bedzie rzadzila. A dlaczego madre damy ona chce kase do reki? Co jej to da? Ja chce miec jakies dowody na to.. a nie pozniej mi powie ze nic nie dawalem, chociaz uwaza ze tak by nie zrobila, ale ja juz swoje wiem. Poza tym jest wkurzajaca bo jak zobaczyla ze jade z inna to sie jej przypomnialo i zaczela pisac czy myslalem nad powrotem, ale ja jak myslalem to sie wypiela bo kazala sie zmienic. A ja to mam w nosie. Nie bede na nia czekal bo mam 27 lat... Pozniej pisala ze zartowala, ze po tym co im zrobilem w zyciu za zadne skarby mnie nie chce.. To kto glupi, ja czy ona??