Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja exxxx

Moja ex mnie dobija

Polecane posty

Gość Karyplu niedorozwinięty
Tak bo to ja zlym czlowiekiem jestem - bo jesteś.

Gość luna1972
Widzę że koniec tematu:)-Trudno Idę na temat : Czy dam radę? Czy jestem normalna? Bardziej mnie interesuje-jest mi bliższy:) Ale wpadnę tu jeszcze zobaczyć:) Pozdrawiam:)

Jak pójdziesz o ojcostwo to automatycznie nałożą Ci alimenty :) to musisz wziąć pod uwage drogi kolego :)

Gość LittleMe
Wszyscy zadają Ci pytanie: dlaczego się wtedy nie zatrzymałeś i nie przywitałeś z dzieckiem?

Gość Moja exxxx
Bo szla ze swoja matka a poza tym bylismy na swiatlach, krzyzowka... wiec jak?? Dziecko mnie nawet nie zauwazylo, nie ma jeszcze 2 lat.

luna :) możesz mi podać namiar na tego temata? :) Bo jesli twierdzisz iż jest on ciekawszy i sensowniejszy zapewne to też chcęęęęęęę :):):) Proszęę :)

I dobrze ze cie nie zauwazylo, bo by sie juz w tak mlodym wieku dowiedzialo, co za skurwiela ma ojca :/

Gość Moja exxxx
I bardzo dobrze, jak bede mial prawa to dlaczego mam nie placic?? Stac mnie :P A teraz nie mam... praw zadnych!!!!!!

Prawa mozesz miec, ale wiedz o jednym, ze sąd moze Ci zabronic zabierac dziecko samo na cale dnie. Jest za małe a Ty kochany musisz miec pojęcie o dziecku zwlaszcza swoim, bo zapewne w sądzie pytania będą :) : ulubiona zupka dziecka, ulubiona bajka, ulubiona zabawa itp. wiesz cos na ten temat? czy tylko wiesz o nim tyle, że jest danej płci :)

Gość Tristan123
a to dziecko to chłopczyk czy dziewczynka?

Gość LittleMe
Wow ale tłumaczenie. A parkingów to nie wybudowali? I nie dziw się zachowaniu Twojej ex, to Twoja TZ nie potrafiła się zachować i pewnie gapiła się jakby pierwszy raz ludzi na ulicy zobaczyła. Gdybyś był facetem to zatrzymałbyś się (gdziekolwiek) podszedł i przywitał się. To Wy się źle zachowaliście.

Gość luna1972
malunia333.Nie wiem jak na niego w tej chwili wejść-ja mam go w zakładce. Jest o zauroczeniu(wiem coś na ten temat-i dlatego mnie interesuje). Pisze tak: forum -dyskusja ogólna-odpowiedz na ten temat. Potem jest : Czy dam radę?Czy jestem normalna? podpisane : Zauroczona 2011

Gość Moja exxxx
Chlopczyk. Stac mnie, ale na ta chwile nie mam... poniewaz kupilem samochod, wynajalem mieszkanie... Ale zrozumcie ze przeciez nie musze dawac.... skoro nie ma mnie w papierach..

Gość luna1972
MUSISZ DAWAĆ!!!!!!!!!! z choć by samej przyzwoitości . Ponoć kochasz to dziecko-oj gubisz się

Gość Wake up!
Najlepszy tekst z całego tematu: "A ja pojde o ojcostwo to odrazu bede mial prawa do dziecka... " HAHAHA! Maja dać je tobie?! Co zrobiłeś dziecko i nie masz na nie czasu? Dla tego, dla którego nowy samochód jest ważniejszy niż dziecko? Dla tego, który bardziej się wkurza o to, że ex pokazała twojej nowej TZ środkowy palec zamiast opierdolić TZ że się chamsko zachowała? TOBIE? Który nawet nie chce się przywitać ze swoim dzieckiem?! Człowieku! Weź ty się OBUDŹ! I nie rozsiewaj się więcej, choć wiadomo, ze głupi sami się rozchodzą. Weź się lecz, bo jak cie czytam, to mi się słabo robi, że możesz nowego dzieciaka spłodzić i nowego zostawić bez tatusia. Jesteś chory.

Gość LittleMe
Spoko, rozumiemy, tylko jak syn zapyta kiedyś dlaczego nie dawałeś kasy na moje utrzymanie, to odpowiedz zgodnie z prawdą, że nie miałeś, bo kupiłeś auto, a tak w ogóle to Cię w papierach nie było.

Gość Tristan123
chłopczyk?:-) to super musi być taki mały mężczyzna dzielnie drepczący u boku mamy:-) Nie żal Ci takiego dzielnego bąbla?

Najpierw piszesz stać Cie, a teraz ze Cie na ten moment nie stac? A co taka pewnosc siebie Cie ogarnela? Myslisz ze za rok trafisz w totka czy jak? To Ty nie rozumiesz tego, ze i tak dawac bedziesz musial i zaden sąd nie wezmie pod uwage tego, ze ty kasy nie masz, bo sobie autko zakupiles. Stac cie na auto a na dziecko nie? wiesz jak Ty w oczach sądu wyjdziesz? to i sie tego dorobisz, ze praw miec nie bedziesz pelnych, a i placić musiał bedziesz :) Lunka, to wejdz na ten temat i poprostu skopiuj link i go wklej :) ja sobie otwrze i dam do ulubionych :)

Gość Moja exxxx
To mu powiem ze to wina tylko jego matki i jej wybor i do niej moze miec tylko o to pretensje. On jeszcze bedzie ja za to nienawidzil. Ide spac. Jeszcze tu wejde kiedys.

Gość Moja exxxx
PS Na dzien dzisiejszy to mam to w nosie, poniewaz jestesmy w kraju w ktorym to sie nazywa - wyludzanie pieniedzy od ojca. Nie ma mnie w papierach, nie musze dawac, tyle w temacie.

Gość LittleMe
A ja myślę, że to Ciebie będzie nienawidził, za to, że z jakiegoś błahego powodu zostawiłeś jego matkę, a teraz zamiast zajmować się małym wozisz się po mieście z jakąś panną. Chociaż szczerze mówiąc, z tego co piszesz i jak piszesz, dobrze że z nią nie jesteś. Jesteś strasznie samolubny i pewnie unieszczęśliwiłbyś jeszcze ich dwoje.

Gość LittleMe
Jeśłi nie masz nic przeciwko temu, że niedługo Twój syn będzie mówił "tata" do jakiegoś innego faceta i to ten facet nauczy go wszystkiego to luuuuz.

Gość Tristan123
wina matki? ja nie mówię o winie a o miłości do synka:-) Dla którego Tata to prawie Bóg. Nie miałeś ojca od 16 roku życia to może coś o tym wiesz- kup mu czasem choć pudełko kredek . dobranoc.

Gość Moja exxxx
Sluchajcie ale my mieszkamy w Anglii... tutaj jest troche inaczej mysle z prawem niz w Polsce. Wydaje mi sie ze moja ex jezeli dostaje jakas pomoc od panstwa, to poprostu nie moze chciec ode mnie pieniedzy, poniewaz wszedzie zaznacza samotna matke. Owszem jest nia, ale wtedy ode mnie raczej nic nie moze, nawet z takiego powodu ze jestem ojcem naszego dziecka. Tutaj chyba nie ma alimentow..

Gość Kasandra,l
"nie daje jej jakis czas pieniądze,a przeciez ona cos ma" BEZMÓZGOWCU a nie bierzesz pod uwagę faktu,ze ty masz OBOWIĄZEK płacić i lozyc na twoje dziecko?! Nawet jakby byla milionerką, w co wątpię, masz zasrany obowiązek pokrywac koszty utrzymania twojego biednego dziecka. Takich jak ty powinno się kastrowac albo utylizowac. Kupil sobie samochod wiec przeciez jak ma placic na dziecko....Zasrany egosisto- w przyszlosci twoje dziecko odplaci ci za takie myslenie. Z tego co piszesz problemem to jestes ty.W ogole nie ma co sie dziwic twojej ex,jedynie zał ze zwrocila uwage kiedykolwiek na takiego buraka,ale coz,czasu sie nie cofnie

Gość Moja exxxx
Przepraszam jak obowiazek?? Nie mam zadnego obowiazku... jestem w UK, a tu jest napewno inaczej jak wszyscy mysla. Nie ma mnie w papierach, to tak jakby mnie nie bylo....

Gość Moja exxxx
I jakie pytania, co dziecko lubi itd. Co za bzdura? Niby po co ??? Nie wiem za duzo, wiem ze lubi jezdzic samochodami i rysowac- tak mi mowila byla.

Gość sjihsiyfaoiusa
Nie dziwie sie Twojej zonie że tak postepuje. Napewno nie panuje juz nad nerwami na sama mysl że Twoj nowy samochod jest wazniejszy niz dziecko! Facjnie i beztrosko tak odejsc od matki z dzieckiem i ulozyc sobie nowe zycie z innna kobieta nie majac wkładu na wychowanie i przyszłosc dziecka...Ja tu widze kompletną niedopowiedzialnosc z Pana strony. Przykre że tacy faceci istnieja..