Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania2706

gdy facet nagle milczy

Polecane posty

Witam Wszystkich forumowiczów:) Stosunkowo niedawno poznałam nowego faceta. Zaczęło się niewinnie od smsowania, bardzo częstych rozmów na gg. On bombardował mnie sms-ami codziennie, zwykłej treści - hej, jak dzień mija? oraz zawsze na dobranoc. Świetnie rozmawiało nam się również na gg - mamy podobne zainteresowania. Postanowiliśmy się ponownie spotkać. Spotkanie przebiegało w bardzo miłej atmosferze, tematom do rozmów nie było końca. Az ciężko było uwierzyć, że tak szybko zleciał czas spotkania. Jakieś 5 min po spotkaniu oczywiście otrzymałam sms-a od niego, że dziękuje za miłe spotkanie oraz, że iczy na kolejne. Następnego dnia znów smsy od niego... od tak, jak dzień mija? Musiałam na kilka dni wyjechać i kontakt na 2 dni się urwał... w drodze powrotnej dostałam od niego wiadomość, że cieszy się że wracam. Od tego smsa cisza. Zupełna. Nie kontaktuje się ze mną. Odczekałam więc kilka dni i zapytałam, czy nie przeszkadzam oraz o jego plany na weekend. Odpisał, że nie przeszkadzam i mam pisać o każdej porze i zawsze, ale nie może spotkać się ze mną teraz chociaż bardzo by chciał, bo ma dużo spraw ostatnio na głowie. Wstępnie umówiliśmy się na spotkanie w następnym tygodniu... Mija już prawie tydzień, spotkanie się zbliża, a on w ogóle się nie odzywa. Zupełna cisza z jego strony. Czym to nagłe milczenie może być spowodowane? Bardzo proszę o rady, jak mam się w tej sytuacji zachować... napisać pierwsza?

Tak myślisz? :) Tylko, czy jest, aż tak bardzo zawalony innymi rzeczami, że nie ma czasu na wysłanie nawet głupiego smsa?

Tak myślisz? :) Tylko, czy jest, aż tak bardzo zawalony innymi rzeczami, że nie ma czasu na wysłanie nawet głupiego smsa?

czasem też tak miewam, po prostu wszystko cie denerwuje i nie chcesz sie pokłócić z twoimi ukochanymi osobami ;)

Po tygodniu milczenia, w końcu raczył napisać z zapytaniem co u mnie słychać. O spotkaniu natomiast nawet nie wspomniał:( Więc powoli przestaję się łudzić... chyba mu na mnie, aż tak nie zależy. Tylko po co zawraca mi - za przeproszeniem- tyłek smsami, które w sumie do niczego nie prowadzą??

Gość seksuolożka Gienia
Dałaś mu d00py? Może się zraził?

Gość taa jeszcze co
Jak facetowi zalezy na utrzymaniu znajomosci - zawsze napisze . Jakby bym zawalony, palilo sie i grzmialo nad nim znajdzie chwile zeby sie odezwac. Odpusc sobie typa .

Gość Marysia_O
hah a ma przypadkiem na imię Marcin ;) jeśli tak to jes duża szansa że na godzinę lub dzien przed spotkaniem je odwoła i przełoży na inny termin . U mnie odpowiedź była druga dziewczyna a ja byłam taką zabaweczką rozryweczką na nudę w związku. Oby uCIebie było inaczej, lecz jelsi ma imie Macin to spier...aj póki możesz ;)

Gość reporter DD
pewno zona wróciła z wakacji albo od mamusi :P

Gość ajja alla
taaa... mialam cos takiego... ti w sumie to skonczylo sie z czasem jego smsy slably przestal odzywac sie na fc i gg. I z wielkiej namietnosci nie pozostalo nic... przykro :(

Gość van helsing
dałaś dupy ania ,wszyscy wiedzą że dałaś dupy

Gość w wieku umieralnym
Ania, nie kumasz i nie skumasz. Mam przyjaciółkę - ładna, fajna, ma powodzenie, wyluzowana. Zaczęła się spotykać z jakimś facetem, niewinne zupełnie spotkania w knajpach, piwko, zaprosił ją na wesele, było super, lubiła go. Ona nie należy do czepiających się, kontrolujących - wręcz przeciwnie, szanuje wolność drugiej osoby, nie narzuca się, o nic nie dopytuje, nie śledzi. Pewnego dnia facet jej powiedział, że ma zajęty weekend, bo wyjeżdża. Spoko. A w sobotę przypadkiem zobaczyła go wychodzącego z kina z jakąś laską (bez wątpienia nie była to jego siostra, kuzynka, itp.). Nic jej o tym nie powiedział, był potem normalny, jak wcześniej. Ona oczywiście znajomość szybciutko zakończyła, nawet mu nie powiedziała, czemu. No i kto powie? W co gościu grał?

Gość van helsing
w chuja