Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mejoza

zerwanie- z mojej winy

Polecane posty

Mam 17 lat z moim chłopakiem byłam prawie 2 lata... On kochał mnie ja kochałam jego. Zerwalismy wczoraj tzn on zerwał;( I to przez moja głupote... Przez moja "nature detektywa" Za duzo wypytaywałam i nie uwierzyłam mu w jego słowa- ze był z ojcem i pomagał mu rozładowac sprzet nastepnie kłócilismy sie przez 2 dni było wypominanie jedne drugiemy .... Za duzo powiedziałam ... nazwałam go kłamcom i powiedziałam, ze nie moje mu zaufac (historia jak kurde z piosenki bajm- krótka historia ;/) Przepraszałam go i wczoraj i dzis. załuję swojego błędu ;( On napisał mi zebym nie pisała do niego juz wiecej esemesów, ze odchodzi... (Mieszkamy 35km od siebie wiec nie mam mozliwosci wpaśc do niego i powiedziec mu co czuje) Wiem, że on mnie kocha a ja głupia mu nie ufałam i zawiodłam go !! Pomocy, PROSZE! CO JA ŻAŁOSNA MAM ZROBIC ;/ mam plan pojechac do niego ale nawet nie wiem czy bedzie w domu ;(

Gość hiuhdi duhiuhg iss
ludzie sie nie zmieniają... tak więc i ty się nie zmienisz... jesli nie potafilas mu zaufac przez 2 lata to i nie zaufasz teraz... bez zaufania nie ma związku, więc daj sobie spokoj, pusc chlopaka wolno, moze nastepny bedzie godny twojego zaufania, skoro ten jednak nie byl...