Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolajolajna

Czy chłopak może być Galerianką ??

Polecane posty

ja na szczęście od cygar nie jestem uzależniona u mnie nawet prywatne caly czas otwarte :D

ciesze się własnie, gdyby mi jeszcze przyszło na cygary wydawać, to naprawdę bym nie wyrobiła. juz na samo picie ile kasy idzie. :O

długo już palicie ? a ten moj x powiedzial mi ostatnio, ze ja palę jak nałogowiec :O podpiertoliłam mu trzy fajki.

kurde to sporo czasu. nie próbowałaś rzucać blowwww ? ja nie wiem dlaczego mnie to w ogóle nie wciąga.

Gość oooo zebrało się...
TWA przegrańców

i szkoda kasy, moglabys fajnego chucha za kilka paczek kupic :D

to chyba nie robi róznicy ciuchy i tak kupuję ciągle :O Poza tym prawda jest taka,że te pieniądze zaoszczędzone na paleniu rozeszłyby się w błyskawicznym tempie na jakieś gówna :classic_cool:

ja w ogóle wychodzę z założenia, że po co mam odkładać, skoro nie wiedzieć kiedy moze mnie coś pierdolnąć na ulicy, ktoś zabić albo tez sama... i co ? kase se wezmą, a ja za życia jak dziad bede wygladac :D chooy z pieniędzmi. nie myślę w ogólę o przyszłości.

szczęście, że wychodzę już do domu. miłego popołudnia pewnie i tak za poł godziny tutaj wlezę, jak tlyko zajadę na chałupę :O