Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianeeeek 26

Mam dziewczynę piękną azjatkę i większość Polek patrzy się na nią ze wścieklości

Polecane posty

Gość Marianeeeek 26

ze wściekłością taką. Pieprzycie o tolerancji a same patrzycie się na nią z taką zawisłością , nienawiścią. Tępe lachony.

Gość hahahahahahahhahah
a moj facet to sexowy mulat i kazdy facet patrzy z zazdroscia :D

Gość qweryczka
przecież Azjatki wszystkie są takie same szczęścia wam życzę 🖐️

Gość takijeden23
jesli to prawda (a pewnie sciemniasz) to ci cholernie zazdroszcze PS. jestem facetem

nie widzialam niestety twojej azjatki, zeby patrzeć na nią z wściekłością i pewnie nikt z kafe jej nie widzial, wiec daj se siana jesli jest piekna to tlyko pozazdroscic, a przejmowac sie glupimi babami nie warto.

Gość szukaj innej pracy
zawisłością hahaha, wiesz ty co piszesz w ogóle? A poza tym, co Cię obchodzą te dziewczyny. Niech zazdroszczą, czy nienawidzą. Masz swoją dziewczynę, podoba Ci się i wszystko jest ok.

Buahhaha, bo to jest typowo Polskie podejśćie. Widzą że nie mają szans to się patrzą z zawiścią a i pewnie obgadują za plecami. Powodzenia :D

w takim razie gratuluje pieknej azjatki i szczescia zycze, a ludzmi nie ma sie co przejmowac.. kobiety byly i beda zawistne czy tego chcesz czy nie

a moze szepczą po cichu jaką masz piękna dziewczynę ? ale ty widocznie sam jestes nastawiony na wejściu anty do polek, wiec najwiekszy problem to chyba masz ty.

Gość Marianeeeek 26
tak z zawiścią nie zawisłością . Mi to rybka, że się patrzą ale ku,rwiny jak jest sama coś sapią do niej , szmaty zazdrosne. Jednej już kiedyś zaje.balem plaskacza w pysk za to , że bez powodu ja wyzwała.

Gość takijeden23
to jest chyba oczywiste ze kobiete sa niesamowcie zazdrosne,. jakiej narodowosci jest twoja azjatka?

Gość Marianeeeek 26
i nie pocieszajcie się , że wszystkie azjatki sa takie same bo to taka typowa wypowiedź zazdrosnej wiejskiej Poleczki.

Gość Marianeeeek 26
Ja też jestem facetem i tez Ci zazdroszczę!!!! Polki to paskudy. Pokazać się z taką Azjatką to dopiero coś.

Lady Love ---> chciałam Ci zakomunikować, że jesteś bardzo ładna i przypominasz mi tą aktorkę - Nina Hoss. http://www.google.pl/search?q=nina+hoss&hl=pl&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=faZLTtj5Jc2cOrfCnbUI&ved=0CC0QsAQ

sam jestes paskuda, polek prosze mi nie obrazac.. chcialam byc mila ale ty najwidczniej masz cos z glowa

Gość Marianeeeek 26
maja luba nauczyła mnie wielu różnorodnych azjatyckich sposobów okazywania uczyć takich jak sranie na siebie żganie i bukkake ze stadem panów misiów:)

Gość musza koe
Lady Love to galanta dziewucha, jest pic , jest cyc :D

kooorva następny gada sam ze sobą!!! czy tu w ogóle ktoś jeszcze prowadzi jakiekolwiek dialog, czy tylko same monologi???

Gość takijeden23
Ka Sandra fajna taka żółta robotniczka. Szyje ci dżinsy? UWAGA. pierwszy wpis zazdrosnej, zalosnej polki tfu....uosabia swoja osoba najgorsze mozliwe cechy

Dowiem się w końcu z jakiego azjatyckiego państwa jest Twoja dziewczyna? Lady Love---> proszę:D

13:30 [zgłoś do usunięcia] Marianeeeek 26 i nie pocieszajcie się , że wszystkie azjatki sa takie same bo to taka typowa wypowiedź zazdrosnej wiejskiej Poleczki. 13:31 [zgłoś do usunięcia] Marianeeeek 26 Ja też jestem facetem i tez Ci zazdroszczę!!!! Polki to paskudy. Pokazać się z taką Azjatką to dopiero coś. hahaha, zapomniałeś się przelogować? :D:D:D:D to niekoniecznie musi być zazdrość, niektórzy nie lubią Azjatek i ich wyglądu. ;) Mnie się akurat podobają, ale to nie jest reguła, patrząc chociażby po moich znajomych.