Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebiona :((

poradzcie tylko szczerze niemam komu sie zwierzyc :(( A nie wiem co dalej robic?

Polecane posty

Gość powtarzaja wiadomosci
no tak... cos mi twoja sytuacja przypomina.. A jakbys na stacjii benzynowej wziela paliwo na kredyt?? Powiedz im ze oddasz z %..

znam procedury zabiora mi dowod i do 24h musze oddac jak nie to sprawa trafia na policje, o wyludzenie i mnie jeszcze zamkna , mam pierscionki ale srebne to chyba nie dostane za nie ani 50zl

a tel juz spzedalam 2 tyg temu.. ;/

niebede wam zawracac gitary pojde na spacer z psem moze kogos spotkam co bedzie mial pozyczyc.. albo spotkam tego co mi winny kilkadziesiat złoty , ale watpie by miał oddac , wiecejj nikomu niepozycze bo potem sama niemam na chleb

Gość hmmmm.......
napisałam Ci że Ci mogę przelać.. oddasz jak będziesz miałą. Rozumiem, że czasami życie tak się układa, sama swego czasu miaąłm bardzo ciężko i obcy człowiek mi pomógł... zaufał mi, że oddam i tak też zrobiłam... w końcu nie każdy jest naciągaczem.. więc jak co napisz proszę maile to napiszę do Ciebie i podasz mi numer konta. zajrzę jeszcze później....

Gość martyyyyysia
qrwa to jest zycie no nie;/;/ ja bede miała niedlugo to samo bo macierzysnki sie konczy a musze zostac z dzieckiem w domu bo nie ma kto a zeby wychowawczy byl płatny to musze byc całkowicie bez kasy PORAŻKA KUZWA CO ZA KRAJ !!! a na allegro cos sprzedaj albo teleofn ... trzeba se radzic ehh;/;

A moze odda?? Badz dobrej mysli.. Kiedys znalazlam 300zl w mojej wlasnej szafie wsrod skarpetek.. Ni e wiem skad tam sie wziely? Tez sytuacja wydawala sie podbramkowa

Martysiu w USA niema wcale urlopu macierzynskiegoi jakos zyja ludzie

w USA benztna jest za 2 zł a nie za 5,50 ...

Gość pppomagajjjka
ja też mogę CI pożyczyć ile potrzebujesz?

hmmm... Niechce nalegac na Ciebie , ale jesli naprawde masz ochote i nie brkanie CI to chodzby 30 zł by mnie ratowało 1 bym przelała. Ale nic na siłe. Dziękuje wam za otuchę ale macie racje to polska robi sie coraz gorzej, wszystko drożeje a płace coraz niższe, niebrakuje mi doswiadczenia, wykształcenia, mam różne kursy a pracuje za 1096 zł po 12 h nic tylko uciekac z tego kraju a gdzie tam dzieci rodzic za co je wychowac??

Ona_86@cmoki.pl moj meil ak co.. dzieki

Gość hmmmm.......
przygnebiona :(( -- napisałam Ci maila.. :) :)

w usa benzyna kosztuje ok $4 za galon

Gość w pierwszej kolejnisci pomysl
o zarciu dla psa, bo to nie oin narobił długów. Moe popros o jakie resztki u rzeznika,