Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie boli....

czy warto być "przyjaciółką"...

Polecane posty

Gość mnie boli....

mówię o tzw. przyjaźni damsko męskiej, zwł. w przypadku kiedy facet jest zajęty. czy można z tym zyć, czy to zawsze będzie tak bolało...

Gość mnie boli....
chodzi mi niestety o "przyjaźń z przywilejami" (bleee) bo nie ja go podrywam. po co podrywa mnie, jeśli ma żonę... chce mnie wykorzystać i na końcu nazwać dziwką ?

ot i mezczyzna sie odezwal.pewnie ze bedzie bolec i im dluzej taki uklad bedzie trwal tym dotkliwiej bedziesz to odczuwac.my jestesmy po prostu zbyt uczuciowe i wrazliwe. :(

rozumiem, że to tka przyjaźń z 'bonusem', no to chyba sama sobie odpowiedizałas że będize bolało i nie warto ;)

"chce mnie wykorzystać i na końcu nazwać dziwką ?" Tak to właśnie może wyglądać, skoro napisałaś, że są przywileje to możesz być dla niego odskocznią.

Gość przyjaciel kobiety
chyba chodzi o tzw. "friendy fucking"

Gość hahahahha
to juz nie oprzyjazn a "zwiazek" z tym ze w jego wypadku on jest zajety wiec romans i zdrada wchodzi w gre. Juz nie przyjaciele a kochankowie jestescie :)

Gość mnie boli....
haha, nawet chyba już nie jesteśmy ! :d po prostu przestał się odzywać. miód.

Gość przyjaciel kobiety
Niekoniecznie. Każdy może być w związku, ale może być między nimi jakać "chemia". Jedno czy kilkurazowy epizod niekoniecznie musi coś zmienić w ich związkach. I niekoniecznie musi mieć ciąg dalszy. Ot, takie jednorazowe spełnienie marzeń z obu strony, by później móc nawet szczerzej sobie się zwierzać. I pozostawać w starych związkach. To tak z autopsji.

Gość mnie boli....
aha, dzieki przyjaciel ja go dobrze nieznam, ale ciągnie mnie nieziemsko. on z żoną nie żyje, i ogólnie lubi kobiety a ja się czasami czuję, jakby po mnie walec jechał albo coś cięło na kawałki i wiem że nie mam do niego wiekszych praw ale mam znajomych, którzy mają nieschematyczne podejścia do relacji damsko - męskich i jakos z tym zyje nie wiem czy w romans mozna sie zaangazowac, bardziej niz w malzenstwo nawet takie fikcyjne boli.

Gość mnie boli....
co Cię tak rozradowało, szczery?

Gość mnie boli....
nie wiem, może on wszystkie kobiety tak traktuje. do póki niedostępna ok, otworzy się - to co ma mu zależeć :/ dla swojej żony jest beznadziejny. słyszałam rozmowy .. :/

Gość mnie boli....
nie komentuj może, szczery, bo to nie jest topic żeby się pośmiać, ok ?

"czy to zawsze będzie tak bolało..." przecież widać, że aż się palisz, żeby uczynić z tego motto swojej egzystencji, wiec po co pytasz?

Gość mnie boli....
motto egzystencji, no nie do końca zadurzyłam się. po prostu...

Gość Pitagoras_
"a znasz kogoś z dowodem osobistym kto się nigdy nie zaduzył? " JA. Śmiało mogę podnieść rękę. Choć za parę lat czterdziestka, żona, dzieci...

Gość absolutamentae
czy warto? nie wiem