Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba89

prosba o pomoc

Polecane posty

Gość seba89

,jestem zalamanym nieszczesliwym 21letnim chlopakiem o szpetnym odrazajacym wygladzie..chce odejsc..bo nie chce juz zyc bez milosci..prosze osoby ktore maja dostep i stycznosc z silnymi lekami nasennymi o pomoc w ich kupnie..prosze chetnych do pomocy o kontakt sebkas@onet.eu

Gość zuzizak
UWAGA WIRUS!!!!!!!!!!

Gość opsose
pomogę..

Gość seba89
opsose prosze napisz w mailu jaka ilosc i za ile i dokladnie umowimy szczegoly tylko prosze o konkrety

przecież wcześniej szukałeś tu dziewcyzny... znalazła się jedna chętna, dlaczego nią pogardziłeś?

na pewno nie jesteś taki brzydki jak gość z którym się umówiłam 10 lat temu :o o nie! dwóch tak brzydkich gości na pewno nie istnieje :P Wyślij mi fotę :classic_cool:

Gość opsose
dormicum kilka opakowań mam wujka lekarza a z jakiego województwa jesteś?

Gość seba89
podkarpacie..jaka dawka jest smiertelna i za ile? Do lookrecja to ona mna pogardzila..hm jesli tamten 10lat temu byl taki brzydki to ja jestem gorszy uwierz..nie potrzebuje klopotow to moja sprawa co robie wiec prosze pomoc lub nie pisac

jak to pogradziła? pytała, czy jesteś zainteresowany, a Ty ją olałeś... przestan, jest mnostwo nieatrakcyjnych osob, to jeszcze nie powod, zeby sie zabijac!!!

Gość przestań, nie załamuj się
masz na pewno dla kogo żyć. wiesz jak rodzice się zmartwią? ja mam podobne myśli, powstrzymuje mnie jedynie świadomość, że zrobię ogromną krzywdę matce, wiem co czujesz.

Gość bo polak jest miszcz
wtf????

Gość opsose
Nie wiem jaka dawka jest śmiertelna, mogę załatwić kilka recept ale sam musisz wykupić najlepiej w róznych aptekach

Gość bo polak jest miszcz
pokur.wilo was doszczetnie???? FACET NIE BADZ BABA MIECZAK I FRAJER zawsze moze byc jak w pretty woman prostytutka zakocha sie w Tobie znam taki przypadek a facet nie dosc ze brzydki to zarabia przecietnie i z rodzicami mieszka

Gość seba89
ok wystarczy mi 2opakowania kiedy moglbys mi pomoc i za ile? To min.moi rodzice utwierdzili mnie w przekonaniu ze jestes zerem..ukochana osoba przelala czare goryczy..

Jak to utwierdzili, że jesteś zerem? Nie wierzę w to. Jesteś jakąś marną prowokacją. Samobójca, jeśli faktycznie chce się zabić nikogo o tym nie informuje. A Ty jeszcze mejla podajesz żeby co? Żeby Ci ludzie pisali: "nie rób tego, życie jest piękne" :o Podetnij sobie żyły najlepiej. Powodzenia. I nie pierdol więcej.