Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajeciiikk,,,

usunąc ciaze?

Polecane posty

Gość kajeciiikk,,,

niedawno skończyłam 18 lat okazało się ze jestem w ciazy. moj chłopak ma 32 lata, jeszcze nic o tym nie wie

Gość edfgewrgfrwe
skoro musisz pytać to lepiej usuń, ty tępa szmato :O

Gość Pani_psycholog91
Absolutnie nie !!! nie znam do końca Twojej sytuacji, ale jaka by ona nie byla, nie możesz tego zrobić ! po piersze to powinnaś powiedzieć o tym swojemu chłopakowi... a po drugie, to nie tragedia... gdybyś podała więcej szczegółów, może mogłabym coś doradzić, pomóc... pozdrawiam ;)

Gość tylkotylko
:O :(:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :O

Gość kajeciiikk,,,
Nie powiedziałam mu ponieważ sama nie wiem jak zareaguje, spotykamy się pół roku ze sobą moi rodzice nie żyją nie mogę liczyć na pomoc rodziny

Gość pezet;ppp
up

Gość zuzizak
rób co chcesz tylko pamiętaj, że to ty będziesz ponosić w przyszlości konsekwencje tej decyzji!

Gość Pani_psycholog91
Uważam, że powinnaś mu o tym powiedzić jak najszybciej, zabaczyc jak zareaguje, to dorosły, dojrzały facet w końcu więc powinien wziążć odpowiedzialność... ciąża w tym wieku to nie katastrofa pamietaj !! a jakie masz z nim relacje? kochacie się? myśleliście o wspólnej przyszlości ?

Gość kjre89090
sami idioci na tym forum :o admini chyba poumierali :o :o :o bo się nie wywiązują!

Gość Pani_psycholog91
kogo idiotą nazywasz ?

Gość kajeciiikk,,,
strasznie się boje nie mam pojęcia jak sobie poradzę. to 4 tydzień a ja muszę skończyć liceum miałam już plany dotyczące studiów a ciąża wszystko komplikuje nigdy nie rozmawialiśmy o dzieciach, małżeństwie itp moja rodzina nie wie że się z nim spotykam Ja poznałam jego ojca

Gość Pani_psycholog91
Sama zaszłam w ciąże będąc w 3 kl liceum, studia tez rozpoczełam bez problemu... nadal kontynuuję i jakoś sobie radzę, mam oparcie w sowim meżu, także głowa do gory ułoży się

Gość kajeciiikk,,,
sama ciąża mnie przeraza wielki brzuch, mdłosci no i poród przede wszystkim

Gość kajeciiikk,,,
No i jak ja mam mu to powiedzieć? wpadlismy? !!

Gość kajeciiikk,,,
tym bardziej że seks uprawialiśmy 2 razy??

Gość Pani_psycholog91
Po prostu musisz powiedzieć, najzwyczjaniej w świcie. jestemw ciązy no i kropka ! nie ma się co czasić i dobierać jakis wyszukanych słów

Gość Pani_psycholog91
2 raz i wpadka, nie zabespieczyliście się?

Gość kajeciiikk,,,
Za pierwszym razem nie zabezpieczyliśmy się wiem to głupie ale stało się to pod wpływem chwili nie planowaliśmy a za drugim uzyllismy prezerwatywy

Gość japikole
Skoro wiesz, że będziesz miała na studia to teraz te pieniążki przeznaczysz na wychowanie dziecka. Coś za coś. Potrafiłaś uprawiać seks to ponieś konsekwencje!!!

Gość Pani_psycholog91
tak czy siak powinnaś jak naszybciej powiedziec o tym swojemu chlopakowi

Gość ghtryr
No jasne, nie była przezorna więc niech teraz cierpi ? Za kare za swoją nieodpowiedzialność niech urodzi dziecko ? Kobieta to nie inkubator, ludzie popełniają błędy. Ważne żeby umieli wyciągać z nich wnioski.

Gość laaaalllllaaaaaaaaaaaaaaaallll
A w ogóle wy myślicie o sobie poważnie. widzę że duza różnica wieku jest miedzy Wami... ????????????

Gość lwtb książe ciemności
ty pierrdolona morderczyni! sama się zabij, ale najpierw urodź dziecko!!!

Gość Pani_psycholog91
Ja mam pdodobną sytyację mój maż jest 10 lat starszy i różnica nigdy w niczym nam nie przeszkadzala, wręcz przeciwnie zawsze świetnie sie rozumielismy i dogadywalismy

Gość kajeciiikk,,,
sek w tym że ja nie wiem czy chcę tego dziecka a jeżeli mu powiem to nie będzie odwrotu on skończy prace o 19:00

ja nie twierdzę,że różnica wieku jest przeszkodą... Sama spotykałam sie z facetem starszym o 13 lat i było bosko, sprawa wygląda inaczej jak facet zaoferuje jej pomoc, małżeństwo... Ale tak czy inaczej nie usuwaj dziecka!!!!

wiem, że to może glupie, ale ja staram sie o dziecko trzy lata i nic.. Wiem , że to dla Ciebie szok bo jesteś jeszcze młoda, ale uwierz mi że chcesz tego dziecka, każda kobieta chce... Wiem, że Cie to przeraża ale dziecko to naprawdę nie problem... Zwłaszcza gdy masz go z kim wychować

Gość kajeciiikk,,,
kurcze nawet nie wiecie jak się boje;[ czy myślimy poważnie? no ja na pewno tak to mój pierwszy taki ,,prawdziwy'' związek on mam nadzieje że tez poznałam jego ojca ale reszty rodziny na razie nie przedstawił mi kolegów z pracy prowadzi własna firmę nie afiszujemy się z tym związkiem ale tez nie ukrywamy