Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy temat na forum

Nie mam pracy a ludzie tego nie rozumieją.

Polecane posty

Witam to mój pierwszy post na tej stronce, mianowicie chodzi mi o to że dużo osób się mnie czepia o to że nie mam pracy, a to przecież nie moja wina, jeden z tych osób lubi mnie nawet poniżać z tego powodu czy może mi ktoś powiedzieć jak sam reaguje na takich ludzi.

Gość Wiertareczka
no i co z tego, ze nie masz? wiele osob nie ma.

To jeszcze zależy od tego czy nie masz pracy, bo jesteś śmierdzącym leniem albo wybredną księżniczką czy rzeczywiście z przyczyn obiektywnych.

Gość Fan Donka
Raczej leniwa, bo w Polsce pracy jest pełno. Jesteśmy zieloną wyspą. Jest super!

Gość doroslaaaaaaakobieta
to zalezy czemu nie masz a gadaniem się nie przejmuj :)

Nie jestem leniem, mam swoje cele do spełnienia w życiu, mam ambicję tylko poprostu mi pewne żeczy nie wychodzą z nie mojej winy a ludzie tego nierozumieją. Sądzą o mnie tak samo jak ty teraz że leń itp.

Gość o.p.t.y.m.i.s.t.a
Nie martw się w końcu napewno znjadziesz coś co ci będzie odpowiadało ja to samo przeżywałem i mam już to za sobą, wiesz... Ludzie są różni, Jedni będą ci mówić wiele pierdół dla tego że czują się wobec ciebie na bardzo niskim poziomie społecznym, a jeszcze inni dlatego że są złośliwi. Widzisz że nawet na forum znajdą się i jacyś delikwenci nie znając w ogóle ciebie i będą ci wrzucać :) ale takich to jednym uchem wprzuszczać a drógim wypuszczać.

A chodzi o to że szukasz pracy ale masz swoje wymagania czy raczej szukasz czegokolwiek?

Prawdziwi przyjaciele będą Cię wspierać, jeżeli rzeczywiście szukasz pracy, ale nie udaje Ci się znaleźć. Może jednak czasem warto przynajmniej na początek nieco (ale tylko trochę) obniżyć swoje wymagania co do potencjalnej pracy.. Taka rada. Nie zawsze znajdziemy to, o czym marzymy.

doskonale Cię rozumiem autorko. Ja również szukam pracy ale nigdzie nie mogę znaleźć bo potrzebują osób z doświadczeniem, którego ja nie posiadam:O

Wiadomość do charmsy. Coś w tym jest że szukam pracy na swoje wymagania ale bez przesady. Dziękuję za otuchy kochani, macie racje mam nadzieję że dzięki wam będę może na pewne żeczy przymykać oko na takie na które nawet nie warto sobie psuć nerwów.

Gość tylko moze byc tak, ze on
idz na budowe, tam nie trzeba znac ortografii🖐️

Gość FORUMOWICZKA-26
Wow trolku internetowy ale żeś zabłysnął z tą ortografią :) opinie zachowaj sobie dla siebie dzieciaku :)

Ja mówię wtedy że jestem szczęśliwa bez pracy i każdemu tego życzę tzn żeby pracował dlatego że chce i lubi a nie dlatego że musi :) zazwyczaj wtedy ludzie nie wiedzą jak zareagować :D

Gość Wesołe zero
A ja nie mam pracy, bo jestem zerem.

Bo dzisiaj posiadanie pracy to powód do dumy nawet gdy się jest zwykłym wyrobnikiem za śmieszne pieniądze. Na szczęście nie jesteś facetem i łatwiej ci takie rzeczy mówić, gdyby to facet napisał wnet obrzucony by został stekiem wyzwisk, od nierobów i oczywiście... "przegrał życie".

Gość mikimikimikiiiii26
a wg mnie nawet jak ktoś nie ma z leniwości to jego sprawa ma do tego prawo - nie pracować jak ktoś się czepia to ewentualnie zazdrości, że ta osoba nie musi pracować a przecież kto komu każe pracować każdy powinien robić co chce ja tam mam gdzieś czy ktoś pracuje czy nie, bardziej interesuje mnie charakter tej osoby, to czy się z nią dobrze dogaduję