Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramojilka

Jestem kochanką, on wprowadził się do mnie, a żonie wszystko opłaca

Polecane posty

Gość kermitkaa
U mnie również, jest podobnie. Mąż wyprowadził się , i myśli że ja o niczym nie wiem. Dobrze, wiem że mieszka z nią. W sumie jesteśmy kilka msc osobno. On przyjeżdża, za wszystko płaci. Twierdzi, że nikt nie uszczęśliwił go jak ja. Że może spróbujemy na nowo. Kochanka zepewne o niczym nie wie, więc pomyśl co robi ten Twój. My też jesteśmy razem 11 lat, i również nie wiem co zrobić:(

Gość uchuchu
To, ze mieszka z toba to dobry znak, ze kocha ciebie tylko. tylko nie wiem jak niby zona rzekomo nie zorientowala sie w niczym, skoro maz jej sie wyprowadzil z domu?

Gość ramojilka
Ta myślicie???że mu zależy na żonie???ale to tylko rozmowy, może rzeczywiście chodzi tylko o dom... Normalnie zaczynam się denerwować

Gość ramojilka
Ta myślicie???że mu zależy na żonie???ale to tylko rozmowy, może rzeczywiście chodzi tylko o dom... Normalnie zaczynam się denerwować

Gość uchuchu
na zonie mu w ogole nie zalezy. to pewne. kocha tylko ciebie. wiem to. nie denerwuj sie. to ty jestes mlodsza, to ty uprawiasz z nim sex. a nie jego zona.

Gość takie tam duperele
Jesteś kolejną naiwną dziweczką chwalącą się na tym forum rozbiciem cudzej rodziny. Dlaczego takie qrwiszony jak ty nie mają za grosz wstydu i upubliczniają swoją prawdziwą twarz? Dziewczyna w twoim wieku powinna kochać WOLNEGO faceta, najlepiej równolatka. A ty bzykasz się za free z żonatym kolesiem nie wartym funta kłaków, dla którego jesteś nikim bo i tak wróci do żony :)

Gość ramojilka
Dlaczego nie wierzycie w szczęście kochanek, dlaczego wszyscy są tak nastawieni anty my, przecież to prawdziwa miłość. Każdy może popełnić błąd wyjść za osobę nieodpowiednią, a po czasie znaleść miłość swojego życia

Gość ramojilka
Dlaczego nie wierzycie w szczęście kochanek, dlaczego wszyscy są tak nastawieni anty my, przecież to prawdziwa miłość. Każdy może popełnić błąd wyjść za osobę nieodpowiednią, a po czasie znaleść miłość swojego życia

Gość ramojilka
To czyli jak, myślicie że ten związek nie ma szans, pomimo tego co nas łączy???

Gość ramojilka
To czyli jak, myślicie że ten związek nie ma szans, pomimo tego co nas łączy???

Gość taka.jedna.ona
podsumujmy laczy cie to co sobie sama dopowiedzialas i dpowiedzial cdi to twoj kochanek / powiedzial to co chcialas uslyszec hdyby chcial byc tylko z toba na zawsze to -powiedzialby o was swojej zonie, rodzinie -nie balby sie wyjsc z toba na miasto i do znajomych -przedstawilby cie swojej rodzinie, przyjaciolom -wystapilby o rozwod -nie placilby za wszystko zonie, a tym samym nie robilby jej nadziei na to ze wroci i najlepsze piszesz ze zona o tobie nic nie wie, skoro tak jest to uwierz ze sypiali caly czas ze soba , choc nie wiem co mowi ci twoj mis bo czy poszlabys z nim do lozka wiedzac ze nadal spi z zona i chwilowo wkradla sie miedzy nimi rutyna , a on szuka chwilowej odskoczni? nie? no wiec powiedzial ci to chcialas uslyszec a pan dopial swego, ma na boku kochankie z tego co piszesz on nie zostawi zony, a co najlepsze wg mnie za twoimi plecami probuje naprawic swoje malzenstwo i skoro teraz kasuje smsy i ukrywa ze dzwonil do zony to bedzie ukrywal tez fakt ze wrocil do niej, spia ze soba, a ty bedziesz ostatnia ktora sie o tym dowie i to zapewne przez przypadek jezeli szanujesz sie to zostaw tego pana, na nieszczesciu innych swojego szczescia nie zbudujesz wiem co mowie

Powiedzmy , że wprowadził się do mnie ale nie zabrał wszystkich rzeczy z domu. powiedzmy, ze nie jestes glupia tylko naiwna Jego żona nic nie podejrzewa, on się o nią nadal troszczy, płaci jej za dom, za opłaty. do czasu Myślicie , że na stałe będzie już ze mną?? myslimy, ze jednak jestes glupia Myślicie , że utrzymuje z nią większy kontakt ze mną, że o niej w końcu wróci?? j.w. Czy może ją kocha, choć twierdzi że mnie kocha??? j.w. albo to marne prowo albo jestes wyjatkowo naiwna kretynka

Gość flow
taka.jedna.ona brawo- napisalas cala prawde w sumie wiecej nic nie trzeba dodawac autorko- sama masz watpliwosci wiec wiesz ze nawet teraz bedac z toba nie mysli o tobie- telefony po 30 min z kims do kogo sie nic nie czuje.... no sama pomysl. nie jestes glupia bo obserwujesz i wyciagasz wnioski ze cos nie jest halo. tylko nadal masz nadzieje na cos i jesli bedziesz dalej ta nadzieja zyc to taki stan rzeczy moze trwac kolejne lata a ty nadal nie bedziesz wiedzala czy ona czy ty..... zyjesz nadzieja a fakty sa inne - chcesz zyc z czlowiekem ktory nie chce sie z toba nigdzie pokazywac i przede wszystkim nie chce zeby zona sie dowiedziala ( bo zalezy mu na niej, kocha i nie chce krzywdzic) faceci zawsze mowia kochanka że ich malzenstwo to fikcja i ze nie sypiaja z zona..

Gość Qertio
Nie kocha ani żony ani ciebie. Nie umie kochać, ale świetnie stwarza tego pozory. Wyłacznie mysli o własnej dupie. A gdzie wróci? Do zony. Kto wie, kto jest jego wieksza ofiarą? Ty czy zona? Chyba ...a nie wiem która

Gość Qertio
do zawsze szczery czy ty wiesz że jesteś kobietą czy tylko udajesz że nią nie jesteś?

Gość Qertio
zawsze szczery wiem ze zdanie faceta bardziej liczy się i na kafe i ogólnie, ale chyba czas się przyznać ... Co chcesz udowodnić? Że faceci są madrzejsi? Czy raczej kobiety?

Gość jasne jasne i ciemne
niby wprowadzil sie do ciebie bo poklucil sie z zoną a dzwoni do niej w sprawach domowych? haha dobre wiesz jak jest naprawde? mieszka u ciebie bo powiedzial zonie ze wjezdza w delegacje badz jakas inna sciema ze go nie bedzie przez jakis czas a dzwoni i normalnie ze soba rozmawiaja jakby nigdy nic nie badz naiwna!

Gość Qertio
Nie. Nie ma dyskusji. To twój wybór. I finito.

Gość ramojilka
Załóżmy, że jest tak jak piszecie..no to w takim razie po co robi mi nadzieje, po co ten czas który jesteśmy razem, zapewnienia o miłości itd

Gość znalam podobna sytuacje
facet wyprowadzil sie z domu i chcial sie wprowadzic do laski, bo ta miala mieszkanie :) Laska miala jakies zalamanie, byla bez pracy. Koles skorzystal z okazji, zeby ja "wyciagac z depresji". Polegalo to na tym, ze przychodzil na seks i zarazil ja m.in. HPV. Żona oczywiscie byla ta najorsza, tylko, ze zalatwil jej nianie prace, placil za mieszkanie i kupil osobyny samochod. Wszystko w ramach milosci do tej trzeciej oczywiscie :o Skonczylo sie tak, ze zone nadal finansuje a ta trzecie w pore kopnela goscia w tylek, bo nie chciala pasozyta z alimentami pod swoim dachem. (on byl chetny nadal do tej milosci)

Gość Qertio
ramojika Zwykła wygoda. Cała tajemnica. A przy okazji nauczka dla zony, ze ma gdzie iść i niech ona się na drugi raz zastanowi jak...wiesz...

Gość Qertio
http oj tam pierdzielenie i tak miał. Nie o to biega. On sobie inne sprawy przez to załatwia .......w domku.

Gość makaron alDenete:P
jestes tylko i wyłącznie tymczasowym workiem na sperme wróci do żony wczesniej niż tobie sie wydaje a ty bedziesz wyła jak suka w kącie takie jak ty ŚCIERWA powinno sie palic na stosie na cudzej krzywdzie swego szczescia nie zbudujesz,widac brak ci klasy a przedewszystkim szacunku do do własnej osoby,koorwo!!!

Gość Qertio
makaron alDenete:P jestes tylko i wyłącznie tymczasowym workiem na sperme wróci do żony wczesniej niż tobie sie wydaje a ty bedziesz wyła jak suka w kącie takie jak ty ŚCIERWA powinno sie palic na stosie na cudzej krzywdzie swego szczescia nie zbudujesz,widac brak ci klasy a przedewszystkim szacunku do do własnej osoby,koorwo!!! jak ja nie lubię kobiet bez klasy. w tym przypadku to samo można powiedzieć dokładnie o zonie paniusiu. Jak wy myślicie, ja nie wiem? Jak robi w chuja żonę to z potrzeby a jak kochankę to co? Sytuacja jest tak naprawde taka sama. Tyle samoznaczą w tym momencie obie, a ile znaczą później przy wyborze to inna rzecz.

Gość kikaaaaa
wogole kobieto nie rozumiem jak mozesz tak bez poczucia winy deptac czyjes malzenstwo!!!tak jak pozostali na kafe uwazam ze jestes naiwna a ty i ten kolo powinniscie conajmniej stuknac sie w glowy!!bo to nie milosc tylko wygoda...on nie zrezygnowal z zony a ty jestes tylko na boku!!!i chyba nigdy nie bedziesz kims wazniejszym..no i wogole jakas parodia 3 lata..mieszka z toba ale sypa pewnie z zonka!!!znam takie przypadki i skoro facet nie potrafi odejsc od zony to zawsze tak bedzie...o ile zona sie w koncu nie kapnie( a na jej miejscu bym go kopnela w d....)obudz sie kobieto i szukaj wolnego faceta !!!!!!!