Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Dziewica

Prawiczek ?

Polecane posty

Gość Słodka Dziewica

Hej :D pytanie do dziewczyn (najlepiej dziewic bo to glównie o to chodzi) :D Otóż czy chciałybyście chłopaka który już nie jest prawiczkiem??? ale chodzi mi o poważny związek Ja sama mam 17 lat i poznałam dwa lata starszego chłopaka który już to robił i to nie raz, ale zawsze to było ważne dla mnie aby mój chłopak z którym strace dziewictwo jeszcze tego nie robił, i stąd pytanie jak Wy dziewczyny na to patrzycie?

Gość Ona1230
Ja chciałabym doswiadczonego. mialam ostatnio okazje przespac sie z zonatym ale jednak tego nie zobilam.. teraz moge tylko zalowac heh ;)

Noo 17 maławo troszkę, ale przynajmniej choć trochę uważa na to z kim idzie do łóżka. To już coś.

Gość Słodka Dziewica
Widze ze tu sie rozmawia o mnie :D mozecie uwazac ze jestem dziecko itd przeciez mnie nie znacie kazdy ma swoje zdanie, wiem ze tu na kafe starsze osoby uwazaja sie za madrzejsze i bardziej doswiadczone tylko dlatego ze maja wiecej lat a z tym to roznie bywa, nie jestem jakas puszczalska malolata wiec chce aby moj pierwszy raz byl z porzadnym chlopakiem i dlatego ten problem mnie nurtuje a jesli uwazacie mnie za dziecko to poprostu nie udzielajcie sie w tym temacie, dziekuje :classic_cool:

Gość Słodka Dziewica
nie chcę doświadczonego, wolę być przeświadczona, że doświadczam doświadczającego

Gość Słodka Dziewica
Śmieszne naprawde

Poczekaj jeszcze trochę. Upewnij się że akurat teraz warto. Przeleci Cie jakiś Zbysiek, dla którego nie będziesz miała żadnej wartości prócz szpary i będzie zonk. Musisz być pewna że trafiłaś na kogoś wartego Ciebie i tak dalej.